Janina Ahlqvist

Lucia :)

Kategori: Allmänt

Jag var då lucia i missionskyrkan i Gislaved igrå, det gick riktigt bra och alla sa att jag så vacker ut så jag får väl anta att jag gjorde det då :) Mamma va där, pappa va där tog lite bilder sen va han tvungen att gå men han såg mig iaf :), Simon lyckades smita ifrån jobbet så att han också hann se mig :), hans pappa va där med och filmade  och massa mys, Lina coh joss va där med också mys men mest av allt Emilia <3 va där det betydde jätte mkt!!! Den människan e ju alldeles för söt ibland! Älskar i massor :-)

Nackdelen med lucian var ju då att så fort jag kom in i kyrkan och började gå så åkte min krona bak så att den stod snätt. Det ledde till att jag fick en massa stearin i nacken. Först kom en droppe, auch tänkte jag sen en till dubbel autch sen började det rinna i ett jämt flöde men jag kunde ju inte stanna och rätta till kronan lr göra ngt över huvudtaget så jag bara bet ihop och log. Men junde som sagt inte göra ngt när jag kom ut och alla såg stearinet frågade dom "gjorde det inte ont?" klart det gjode mega ont liksom, jo jag får extremt vamt nysmält stearin i nacken ne det känns inte det minst men men vill man va lucia får man väl stå ut med lite...har dock lite brännskador i nacken men inte så farlgit längre.. Jag överlever men jag va iaf en vacker lucia (om man ska lita på alla, ver ju inte sj eftersom jag inte har sett filmerna än)

Jajja - LUCIA!

:'(

Kategori: Allmänt




Jag tittar uppåt men allting går ner,
Jag försöker på nytt men allting blir fel.
En själ fångad fast bakom galler,
tiden den vänder och stjärnorna faller.

YEY!

Kategori: Allmänt

Jag är sams med Elin igen...känns ganska skönt faktikst, jag har bett en annan människa om ursäkt också det känns även de skönt. Men  det me Elin känns bäst har saknat att umgås med den människan hon var endå en så stor del av mitt liv och med henne ahde man aldrig tråkigt! Så efter nyår ska vi ses det är då båda har tid liksom. Känns lite surt men vad gör man. Nu kan vi iaf snakca med varandra och det känns ganska så skönt.

Sen har jag fått min underbara Simon till att följa med mig till jkpg så jag slapp åka buss och får sova med honom också. funderar på att när jag städat lägga en ansiktsmask på mig själv och göra en peeling på honom som tack...tycker iaf att jag förtjänar en ansiktsmask e ju sjuk och allt. Men vi får väl se vad kvällen har att bjuda på nu sk ajag packa ner de grejjer som jag har hos honom som jag behöver ha med mig hem.


pusspuss - allt är fortfarnade ditt fel du har förstört honom

förkyld :(

Kategori: Allmänt

E typ mega förkyld och jag hatar det!! E verkligen mega sjuk brukar bara bli sjuk liksom....men i natt hade jag tillochmed feber!!! fatta JAG hade FEBER har aldrig feber. Sen låg jag och hostadade hela natten typ..så fort jag höll på att somna så kom en ny hostattack. men älskling va söt hämtade extra täcke när jag frös, hämtade nytt vatten och va almänt tålmodig med mig hela natten. SÅ söt e han, världens bästa pojke och han är MIN bara MIN!!!

Va även i ullared med sönöten i torsdag´s och köpte massa fint...okey bara tre klädesplagg men massa klappar typ det va mysigt och älsk köpte fina kläder, stolt över honom :D Sen så tog han mig på date i tisdags va jätte mysigt kom med blommor, bjöd på bio och hade bokat bord och massa mys va  det. Älskar honom sjukt mkt!!

Mamma visade nyss ett brev från JB...shit vad rädd jag blev...trodde att det va en varning för för mkt frånvaro...jag bara oops inte nu snälla...så öppnade jag det så var det ett brev från min mentor där han förklarar att vi bytt mentor typ fatta vilken lättnad det va lr?! tjena liksom...men men

Ne nu ska jag plugga lite sen pack sen sätta mig på en buss till jkpg och se till och bli frisk så jag kan gå till bajs skolan imon...har julbord ons-fre på skolan och ons-söndag på hotellet så wee vad jag kommer hata julbord enu mer efter denna veckan!

Jajja - hoppas du är nöjd nu allt är ditt fel!