Janina Ahlqvist

patetisk???

Kategori: Allmänt

Patetisk jag?? nej då...lr JO! jag har nått höjden av patetism (vara patetisk) jag har påskolov och jag har inte gjort ett skit lagt mig kl 22 typ varge kväll! Känner mig som en tönt vart har jag tagit vägen vart har jag försvunnit? känner inte igen mig själv längre, har förlorat mig någonstans på låtsasvägen...och jag tycker inte om det jag ser heller för den delen men iaf. Så ikväll känner jag mig patetisk ligger just nu i min säng bloggar precis innan jag ska sova men det är inte precis mitt fel heller för mina vänner har inte hört av sig på hela lovet och jag e ganska trött på det här med att vänta på att någon ska höra av sig eller att jag ska höra av mig...får mig att känna mig som ett miffo precis som under hela låg,mellan och högstadiet trodde jag sluppit den kännslan för gott men tydligen inte för nu e den tillbaka och jag orkar inte med den längre. sjunker igen men ingen märker som vanlige så varför ens bry sig?? bra fråga faktiskt....

vänner....vet inte vad jag ska säga jag är nog inte världens bästa vän jag heller men om jag ska göra ngt så frågar jag iaf någon av mina vänner om de vill hänga på. speciellt som de vet att man är hemma speciellt när jag inte är hemma så ofta så tycker man att de borde önska att få va med mig mer men tydligen är jag inte så intressant eller omtyckt som jag trodde att jag var har väl levt i en bubbla men men vad gör man är man trög så är man palla mer egentligen. vissa lovar att höra av sig men gör aldrig det även fast jag har hört av mig men sedan så hittar de väl intressantare människor att vara med ist för tråkiga trista jajja som inte gör de och de. men jag kan faktiskt ha kul även fast jag kanske inte gillar att dricka. jag gillar att dansa och jag kan ha minst lika roligt som ni men ursäkta att jag kanske inte finner att alkohol är lösningen till att ha kul så ha så kul ni känns bara som om att alla försvinner och ser ner på en bara för att man inte dricker men det skiter jag i för om hälften av er visste så skulle ni göra precis som jag gör! Men skit samma orkar inte finnas i folks liv som inte vill ha mig där så nu har jag spräckt min egna lilla bubbla, Jag är oönskad av alla that's it mer än så e det inte.

Plus e jag sjukt trött på simons alla vänner som rådissar mig och inte låter mig va med. Ursäkta jag är faktiskt en del av hans liv vilket jag varit i över ett och ett half år och kommer vara resten av våra liv så det är bara att ta och acceptera att jag inte kommer försvinna! Och ja jag är på honom att umgås med er men han vill inte det och det är inte så konstigt som vissa av er beter er om honom och ibland mot mig. och Ja jag kommer aldrig tycka om henne och om det stör er så säg det till mig istället jag har rätt till min egna åsikt och det  har ni med men säg det till mig istället för att säga det bakom min rygg eller dissa mig!  Och om ni säger men ja du får ju vara med men hur kul är det att sitta i ett hörn för mig själv där ingen av er pratar med mig eller när jag försker prata med er säger ni en mening och sen vänder ni er bort, det är inte vad jag kallar att få vara med. Väldigt shyssta ni är!

Men sen finns det ett par få av er som faktiskt pratar med mig och kan umgås med mig, intressera sig och faktiskt acceptera att ja ginte kommer att försvinna och er e jag evigt tacksam emot speciellt en av er som gjort det möjligt för mig att stå ut med er andra! Tack så mkt!!

Plus jag hatar min föräldrar också bara så att ni vet det!

Jajja - nu har jag fått ur mig allt tror jag

......

Kategori: Allmänt

Övergiven??

.......

Kategori: Allmänt

att träffa dig gör mig galen!!!

DAMP!

Kategori: Allmänt

Okey nu vill jag verkligen ha vår!! Seriöst gick hem från skolan helt oskyldigt medan det är versta snöstormen ute och alla snö som kommer på marken blir slask och gegga, så helt plötsligt halkar jag och hamnar på gräset med mina nytvättade byxor alldeles nergeggade coh mina gula skor inte så gula längre! Arggg :@ aja då e det bara att skynda sig och och hoppas att ingen ser. men påväg hem så går jag förbi busskuren där massa JB folk sitter och väntar på bussen. sen när ajg gått förbi dem (går så fort dom möjligt för att slippa bussen) jomen självklart kommer bussen bakifrpn och alla som är i bussen ser min gäggiga rumpa!! PINSAMT!

men skyndar mig hem så att inget mer ska hända men trosjutton att jag håller på att halka när jag går på trotoaren med men lyckades hålla balansen denna gången iaf. men ont i foten hade ja gefter första vurpan men inget alvarligare än så.

nu borde jag plugga men ska försöka att få upp bilder på bilddagboken om mitt lilla äventyr samtiigt som jag planerar inför fredag!

Jajja - geggig

ps. hallon/lakrits nappar är inte goda

DÖö snö Dööö

Kategori: Allmänt

Okey misstag mig inte jag älskar snö, men igår var det så sjukt fint vårväder med vårpromenader och vårjacka! Sen vaknar man idag och det försa man ser är snö och åter snö! Jag menar seriöst hur kan det bara växla sådär?? och jag blir mega irriterad för nu kommer jag behöva jobba på isaberg på lördag ist för att åka till Elmia på mässan som det var planerat :'( jag e mega ledsen!! Ingen som känner sig menad att jobba på lördag åt mig måt en ersättning på 100kr??? snälla!! Jag ber på mina bara knän!!

Aja blev massa film me simon igår, mys mys. Först resident evil 2 och mumien 1&2 dom va faktikst mkt bättre än vd jag trodde att de skulle vara. sen var det inte helt fel att jag fick ryggmassage i nästan 1 tim av älsklingen. så sjukt skönt och så sjukt behövligt!! Ska hem te GVD ikväll igen och hämta min bikini som jag har hem hemma för vi har bad på onsdag vilket jag missade igår när jag packade ner allt jag skulle ha med mig så det blir en extra tripp hem men men har inget emot att sova med älsklingen igen :) gillar det mkt mer än att sova själv. Kan hända att det blir Saw 4 me ikväll får se lite hur allt utvecklas blir iaf massa matte plugg för jag har underbart matteprov imorgon som jag kommer få IG på...men men ska iaf göra mitt bästa.

Betalade av min resa till simon igår, känns as skönt för nu har jag nått den etappen sen ska jag bara se till att jag har tillräckligt med pengar när jag åker också så att jag kan komma hem med en överfull resväska!!! hihihi ska bli mega nice. Längtar som as!!! Sen så håller jag på at planerar vårmyset som jag ska ha med tejjerna på fredag och funderar p åvad jag ska ha på mig som blir lagom vårigt :P blir massa roliga lekar, god plockmat och massa mys!! hihihi

Jajja - hungrig men pank och shoppingsugen

ps. Någon av mina underbara tjejer som har en bäbispool, såndär plaskpool man hade när man va jätte liten???

Elakt!!

Kategori: Allmänt

jag har bett fru ringa till mig på det enda stället jag vet att hon faktiskt tittar, jo Internet! men har hon ringt? Nej så därför så og jag saken i egna händer och ringde henne, men svarar hon? Nej! nu börjar jag bli orolig så därför gör jag något som jag aldrig brukar göra ringer hem till henne. Och gissa vad ajjg för höra? Jo hon ligger hemma och är magsjuk! stackars liten vem ska jag nu beklaga mig hos?? Sen så hade hon tänkt komma upp i veckan och träfa mig coh Gustaf men ikke blir det något av de heller så nu f¨år jag ingen hjälp me min matte :( och jag har matteprov på tisdag bläää så elak är hon!! men hon ska ringa mig ikväll om hon mår bättre så ska jag beklaga mig lite. hehe jag e en ond människa!

Jajja - trött

försov mig....IGEN!

Kategori: Allmänt

Jepp idag försov jag mig IGEN, skulle ha redovisning nu på morgonen men som tur va så har vi det inte fören efter frukosten! Men det va nära, anledningen denhär gången var att jag hade ställt mina larm igår men missat att sätta återkommande larm på vissa dagar :( men som tur va så blev det inte så jobbigt och jag slapp springa upp för alla trapporna för vi sitter på andra våningen idag!! JIPPI! heheh

Väntar fortfarnade på att FRU ska ringa....


Jajja - muntlig redovisning :)


ps. trodde att du kännde mig bättre än såhär......

Sjukgymnasten

Kategori: Allmänt

Jo idag ha rman då varit hos sjukgymnasten för andra gången och denna gången fick jag göra övningar som gjorde jätte ont men de kommer förhoppningsvis sluta göra ont efter en vecka lr så...ska göra dessa fem styrkeövningar 2ggr om dagen och varge övning ska vara 3x20-30 lite lagom jobbigt sådär.
Men shit va klen jag är i mitt vänsterknä, blev sjkt chookad hur lite övningar jag orkade göra med det!!
Men om en vecka lr så så borde det väl bli bra hoppas jag.

Ska ha svenska redovisning i´mon och e typ inte alls pepp på det för mitt arbete e bajs och det kommer dra ner hela gruppen och de e inge roligt alla kan ja´g få be att tala om men jag hoppas på de bästa iaf.

Blev lite sugen på att skissa nu samtidigt som jag kollar på lite veronica mars va länge sen nu hmm aja får se hur det blir men fru får JÄTTE gärna ringa mig när hon har tid för jag har inga pengar på min mobil och jag vill prata med henne heheh :)


Jajja - toa time

Mardrömmar = noll

Kategori: Allmänt

Känns så skönt har kunnat sova lugnt och tryggt i tre nätter nu, sluppit mina mardrömmar!!
Hoppas bara att de inte kommer tillbaka för orkar inte gå runt och vara trött jämt, lr inte orka med skolan, alla som hackar på mig hela tiden både hemma och i skolan. Samt min närvoro borde förbättras rejält så håll tummarna för att de inte sk komma tillbaka!

Simon och jag städade lite igår i lägeheten sen så åt vi på O´larys och gick på bio väldigt mysigt men vi borde egentligen spara pengarna men det va så skönt att göra något och unna oss själva det. Så mysigt var det iaf sen komma hem lägga sig och läsa den dumma engboken samtidigt som han satt och spelade, så sukt skönt att vi bara kan vara med varandra utan att behöva "vara med varanandra" hela tiden utan vi kan göra varsin grej och endå göra det tillsammans.

Nu ska ajg försöka jobba blää måste iaf göra en PP på lunchrasten så det blir en snabb lunch för min del men e så sjukt hungrig missade frukosten idag :( blää

Jajja - magen kurrar

doh

Kategori: Allmänt

Okey jag e lite trött:

| Jajja || Alanya 14-21 Maj <3 Simon säger:

jag fryser

Simon "trying is the first step towards failure" - Homer Simpson säger:

 är det så kallt

|| Jajja || Alanya 14-21 Maj <3 Simon säger:

aa

|| Jajja || Alanya 14-21 Maj <3 Simon säger:

tor jag har feber lr ngt

|| Jajja || Alanya 14-21 Maj <3 Simon säger:

mina händer är som istappar

Simon "trying is the first step towards failure" - Homer Simpson säger:

gumman du har aldrig feber:8

|| Jajja || Alanya 14-21 Maj <3 Simon säger:

ja vet

|| Jajja || Alanya 14-21 Maj <3 Simon säger:

men såhär det kanske känns när man ha feber

Simon "trying is the first step towards failure" - Homer Simpson säger:

hehe vad du r söt gumman

Elmia!

Kategori: Allmänt

Yet jag ska äntligen få åka till emlias bilmässa!! för jag är hemma då!! wee missat de senaste gångerna för att jag inte varit hemma eller haft annat förmig men i år ska jag få åka!!! På söndag ska jag och älsk dit!! om det e någon mer som ska dit då kan den väl säga till hehhe ska bli as kul e hur pepp som hellst!!! WEEEEEEEEEEEE!!!

jajja - snart får jag se massa bilar!!

scout + nattvard

Kategori: Allmänt

okey, scout idag var högljutt och jobbigt. Hade mega ont i huvudet och mina sccouter gjorde inte som de skulle och jag fick ingen negerboll!! Ganska elakt men iaf. Efter scout var det nattvard i mission så tänkte att jag kunde passa på så det blev andakt för min del i mission. men lina dissade mig och ville inte vara moraliskt stöd men Bella va väldigt snäll och va moraliskt stöd heheh :)

simons päron kommer hem idag så jag har städat och gjort iordning här och simon hjälpte till igår så nu e det iaf rent och snyggt så att de slipper tänka på det första dagen. Men simon va så smart igår och sa att de skulle dyka upp igår så vi väntade hela natten på att de skulle komma men när vi vaknade idag kl  6 så hade de fortfarande inte kommit hem så jag blev orolig och bad honom ringa dem och gissa vart de va? jo i Spanien!!! hahahah

massa ångest idag...inte alls bra....blää på de

Jajja - trött som as

Mys

Kategori: Allmänt

Igår kom Emilia hit en stund ohc mös med lilla mig, jag var tvungen att skjutsa henne från stationen och tillbaka men det var de värt!. Vi kollade på sanningen om rödluvan och gjorde smootihe. Mea gott var det, sen snckade vi massa och tog bilder som vanligt! älskar den människan väldigt mkt!! Hon e den bästa som finns helt underbar! Sen så har vi bokat in våran myshelg där vi uppskattar våran vänskap hihihi :P

hihihi tvingat simon ut och springa i regn och vind mohhahahahahah

aja nu ska jag spela lite psusspuss


Jajja - skadeglädje

Sommar jobb!

Kategori: Allmänt

YEEH!!! Idag har jag fått bekräftat att jag har fått sommarjobb på hotellet!! känns as skönt så slipper ja gtänka på det...men jag vet inte när och hur men som servitris iaf och antagligen frukostar. ska bli as skönt!!! E typ mega glad!!! mer än så ville jag inte säga men jag har sommarjobb!!! som är något som jag faktiskt finner intessant och inte är slitsamt som jobbet på Lizas.... me´n men skönt är det iaf!!


Jajja - jobb i sikte!

Suck!

Kategori: Allmänt

Okey fört och främst, vem i hela välden vill sitta och lyssa på hur många, hur gammla, hur unga, hur håriga, hur smala, hur tjocka osv (ni fattar poängen) män hon har haft sex med? Satt på bussen påväg till jkpg i morse då sätter det sig en kille och tjej bakom mig som verkade va kompisar. Då helt plötsligt börjar hon att sancka om sitt sexliv. Hon sitter precis bakom mig så jag kan ju bra gärna inte höra vad hon säger´. sen pratade hon inte precis särskilt tyst heller så tror iaf´minst halva bussen hörde vad hon sa!! Fatta va vidrigt det va, visst att man ska få snacka om vad som hellst i bussen men man kan väl anpassa sin ljudnivå lite iaf!!!! Elller helt enkelt inte sätta sig bakom mig!

Sen så ahr jag aldrig känt mig så ful som jag gör just nu, jag skojjar inte ja ghar simons mammas mjukisbyxor på mig, simons t-shirt, simons sockar och skor (strl 43) hans kallingar! Det enda som e mitt som jag har på mig är min BH! känner mig som en riktig lodis! Men det va såhär niska inte tro att jag gör det här frivilligt, jo jag hade svarta jeans med klackskor och ett svart linne igår, sen så orkade jag och simon inte åka hem till mig utan stannade hos honom. men när jag vaknar och ska klä på mig märker jag att jag inte har några kläder alls hos honom och mina  inte e specielt rena om man säger så. Så det fick bli en nödlösning. men det värsta e skorna!! Känner mig som versta bigfoot!!!

I lördags firade jag och simon ett och ett halft år tillsammans, blev massa mys, JG och fest hos micke med bror och bror. Kollat på Jurassic Park treologin i helgen med ettan och tvåan e typ bäst trean e mega sämst. Sen tänker man absolut inte på att 1:an är gjord 1993 och 2:an 1997!! dom har as bra grafik och sånt mega bra filmer!!

Jajja - luffare nr ONE!