Janina Ahlqvist

Helgen...

Kategori: Allmänt

Hr inte blivit så mkt bloggande på sista tiden men e för har haft så mkt att göra :(

I fredags varr de skolan där jag blev hemskickada ifrån får de tyckte inte jag skulle servera (hade världens bi-verkningar av nya medicinen, död släkting så va inte övedrivet pepp) Så blev skickad te kuraton sen hem men kuraton va inte där så va lugnt gick hem o vila magen ist, sen konfa hajk i Öreyd så hoppade av bussen där men innan dess somnade jag massa gånger och stötte även på en markus vilket va trevligt. Sen pratade jag me Mackan hela vägen från busshållplatsen til kyrkan vilket e en bit. men va nice, länge sen vi prata :(  på hajekn hade vi tema "kär o galen" vilket va lite småintressant men gick bra...drog hem sen på kvällen. men hade så hårt velat hänga på lina te Gnosjö men men

I Lördags så va de jobb på berget som gällde, från 9-17 va lika segt som vanligt men funkade stod i kängorna så jag salpp iaf att frysa om tårna...men de va så härligt väder så de va skönt. Jag o Joss varieade oss mellan toppliften och barnliften Hanna stod nere i banbacken hela tiden...men de värsta va sista åket kl 5 så e de en tjej som trillar och bryte benet :( galet va fart jag fick me att ta av henne skidorna! stackars dansk :( Sen har jag nog sett de omöjliga en as het dansk!! 

Efter berget bara de av te Gnosjö me lina...kom hem 17.45 , 18.40 åkte vi xD men Gnosjö va riktigt nice va kul o träffa massa nytt folk, massa boråsare :D hur sköna nissar som hellst alltså!! Sen hem laga mat mitt i natten o nanna...på söndagen belv de kyrkan mamma kommer in 9.40 o frågar ska inte du till kyrkan DOH jag har försovit mig. men gick bra iaf men höll nästan på att somna i kyrkan men de e överrsakttat hehe sen en semla på fikat och sen gå hem i sälskap av Mårten.  Träffade madde en sväng igår kväll me va mysigt :)

O Idag blev de tandläkaren nu på monnen sjukt drygt men men ska dit i mars igen för att snacka tandställning :( senare idag bli de slåss me dan och fixa håret. Måste upp te jkpg o hämta pass helvetet som jag glömde i fredags :( annas hade jag kunnat stanna hemma men får se om jag drar te skolan kanske blir så tyvärr måste nog de o då blir de inte slåss me Dan :( men hade verkligen behövt de.


Jajja - Shit jag lever fortfarande på de :O mår bra :)



Nu vet jag exakt vad jag var för dig, kan inte fatta att jag va så j*vla dum!! du är precis så som de sa att du va men jag ville inte lyssna nu vet jag och kan inte fatta att jag inte såg de från böjan. Suck, men dra dit pepparn växer vill inte ha me dig att göra. spec om du ska va sånhärn!

jahpp...

Kategori: Allmänt

En till natt helt utan sömn...känns sådär bra me tanke på att jag har restauragen idag och konfa ikv och ska jobba på berget från 9-17 imon jo men visst va smart jag känner mig alltså...men kan man inte sova så kan man inte e väl inget att göra åt saken men men blir nog bra tillslut o helgen lever vi igenom på pepsi <3 får se vad som händer på lördag men pepsi blir de iaf...sen bli de kyrkan på söndag me konfirmanderna. hmm undra om jag komme lyckas hålla mig vaken? det återstår att se... :P sen efter de blir de färga håret me :P weeee


Jupp sen jag skrev sist har jag piercat mitt öra rätt igenom brosket ja de kändes men de va lätt värt de dock e örat en aning ömnt, men vill man vara fin får man lida pin. Tycker fortfarande att den i navlen gjorde ondare men aja de e nog bara jag.

Jag har varit på min första provning till balklänningen, eh den såg ut som ett tält men blir nog lättare att se lite mer nästa provning. då hon har sytt in de hon tog mått på idag osv.blir nog nice till slut sen gäller det bara att hitta en baldejt me men de löser sig alltid :P


ne nu ska jag ner o äta lite frulle så att jag överlever till skolan uch bussen går om 30 min....men men

btw. Dan sa att jag va smartast xD


Jajja - saknar dig så mkt att det gör ont...

ingen sömn...

Kategori: Allmänt

Blev ingen sömn inatt kunde inte sova ville inte tänka ville inte minnas...så höll mig sysselsatt hela natten och morgonen vilket va bra men e dock sjukt trött nu så ska nanna snart bussen gå kl 6 imon bitti...jag åkte te gvd för att lämna lite papper till martina och få andra påskrivna av Dan.


de e nog allt jag kan säga om dagen kan inte tänka orkar inte bara nickar o ser glad ut nu.

btw jag e så körd på mitt projektarbete att de skriker om de!



Jajja- orka bry sig längre

tårar rinner

Kategori: Allmänt

japp då var smärtan tillbaka igen, trodde de skulle vara lättar men det är det inte :( menn får väl skylla mig själv för att jag hoppades, det är bara idioter som hoppad. Och jag hoppades, men trodde helt ärligt att det hade ändrats trodde helt ärligt att det skulle gå mne det är visst bara jag som lever i min egna lilla bubbla. i min fantasivärld. Nu får tårarna rinna för jag orkar inte bry mig mer men du kommer för alltid vara allt jag ser.

Hon har inte slutat hoppas
Hon har inte slutat be

hon drömmer och hon ler
du finns i hennes tankar vart hon än ser

Hor gåter hon ångrar
varför´gjorde hon det?

Hon stillar sin smärta men
men du är allt hon ser...





sömn?

Kategori: Allmänt

Jupp sov ut idag vakande lite innan 12 :D kändes gytt :) sen så städade jag och bella lite o fixa sen dumpa jag henne på bussen o gick till friskis o tråkade i en timme innan tränignen började...körde ett balans pass idag...as gytt va de lite mesigt men ett skönt slut på veckan liksom men kan tänka mig om man kör ett pass innan ett balans pass kan de va riktigt gytt eller springer en runda typ. Men de jobbiga va att mitt lår typ krampa ungefär halvvägs in i passet o va helt konstigt och de e fortfarande konstigt kan liksom inte sträka ut de, ja kan gå på de helt vanligt men om jag ska tänja/stretch så gör de groteskt ont som om hela muskeln e låst eller nått....aja de släpper väl snart hoppas jag.

Imon blir de städa lägenhet och träning, kör ett ki-jympa o ett balans pass direkt efter borde funka tycker jag eftersom balansen inte va jobbig o extra stretching har ingen dött utav :D har faktiskt inte så mkt städning kvar bara damssuga skura damma av och plocka ordning på skrivbordet inte så farligt faktiskt :)

Skolan börjar imon me...e inte alls pepp. känns as skumt hadde hellre bara fortsatt och jobba kommit in i de systemet nu liksom o de känns as gytt inte jobbigt alls som jag trodde att de skulle göra men så fort skolan kommer upp får jag ångest :/ men men de blir nog bra ska snacka me ett par lärare imon o så och antagligen måste jag ha ett mentros samtal me tanten också bläää men men har iaf full närvaro att visa upp och MVGn från alla tre ställena så hon kan typ dra sig i röven lr ngt.

nu funderar jag starkt på om jag ska natta lr om jag ska sova för om jag somnar nu finns de ingen chans att jag pallar gå upp kl 7 dvs om 3.5tim inte en chans o de innebär att jag försover mig o jag måste prata ennu mer me tanten. O de pallar jag inte så blir nog att jag läser eller målar lite iaf kanske får mig ett ryck o städar vem vet?


Sen e jag sjukt nervös ska te läkaren på torsdag, ska fixa mitt hår igen och så ska jag på min första provning me kläningen. dock har jag  ingen dejt än men de löser sig. Men är as nervös över kläningen tänk så blir den inte som jag vill ha den eller så passar jag kanske inte i den modellen? tänk så hittar jag inga skor? shit vilka I-lands problem jag har!! sen e de massa annat ja e nervös över också men men...de löser sig säkert




Jajja - känns tomt



I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you..

P-vik :P

Kategori: Allmänt

Jupp lovet avslutade jag, lina o bella med att dra till Påskalavik och överraska min ska'ut handledare som fyllde 31 med lite muffin....vi passade även på att träffa David o Emanuel också men de kanske va lite mer därför vi åkte dit och Hannas födelsedag blev liksom bara ett plus...men blev massa nice o åka upp me brudarna i husbilen sen tonår i p-vik va väldigt intresant o sen taco, film o mys hos emanuel där vi sov. Massa trött somnade i sängen där jag o david låg o glodde på film för madrasserna va fulla sen vaknar jag av att david e snäll o byter säng så att vi sover i varsin säng o då blev de massa kalt så låg vaken o frös när alla andra hade de varmt o gott. Men aa så somnade rrunt halv 5-5 och gick upp 8. För vi skulle åka hem igen vid 9. Aja de blev iaf en väldigt lyckad helg me massa trevligt folk o mys <3


Sen blev jag och bella dumpade i jkpg i lägenheten där vi har spenderat alla hjärtans dag med att kolla dansfilm o äta kladdkaka,grädde,tårta,godis, hamburgare och druckigt pepsi. väldigt lyckad dag!!  massa mys o massage blev det också :P tack gumman du e bäst <3

Lina o Bella e helt underbara nissar som ställer upp med allt man behöver! Tack snyggingar för att ni finns! Älskar e båda i massor!!

Städa o träninge imon kankse sola me...måste bli brun till balen också aa får se om jag har råd :/


Jajja - tillbaka i samma sits igen då

god natt lr god morgon?

Kategori: Allmänt

Jepp kom hem för 10min sen xD känns lyckat men heey de e nice jag har lov :D

Summerar dagen kort för måste nanna

Lunchdejt me lina o viktor
Ullared me lina linn o frida
isaberg me lina viktor o nicke
film me lina o mattias


jupp e va jag hunnit med idag lagom stressigt men heeey jag har lov och jag får flänga runt :P
Imon/idag så blir de träna, banken, baka, packa, förhoppningsvis lite plugg men antagligen ngn impulsgrej :P

På fredag me 99% säkerthet bli det P-vik o hälsa på david o emanuel o gratta hanna :D sen blir de jkpg resten av helgen me bella :D

nu ska jag nanna :D


Jajja - saknar dig mer och mer för varige dag...


btw klarade mitt teoriprov i tisdags så 2 steg närmre körkortet :D

.................

Kategori: Allmänt

Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

Not a day passed me by,
not a day passed me by
When I don't think about you

And there's no moving on,
'cause I know you're the one
And I can't be without you

So can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

................

Kategori: Allmänt





Kommer man någonsin sluta minnas och hoppas?? :/

upplysning

Kategori: Allmänt

tänkte bara göra en allmän upplysning till alla att körteori när man är törtt är sjukt dyrgt...lr de e iofs dyrgt även fast man är pigg men aa...den e extra dryg när man är cp trött och inte  ätit ngt för dagen än. :/

La mig runt 5 imorse sådär lite lagom, tanken va att gå upp 9-9.30 för att dra till kyrkan men så va inte fallet va alldeles för trött så sov till 11 då jag tänkte att jag kunde hinna med att fånga Anki på kyrkkaffet så att hon äntligen kunde få sina skisser som jag gjorde för ett halvår sen nästa, och det lyckades jag va lagom pigg men de funkar xD snacka lite me Gustav me o sen dansa jag en timme men va alldeles för törtt för att orkar komma på ngt nytt finslipade bara lite på de gamla och körde igenom gamla danser för att  de e skönt att dansa typ :P sen streetcha vilket va massa smärtsamt men nödvändigt sen ringa mamma som kom o hämtade mig. Kände mig lite lat eftersom jag bara dansa en timma men de e bättre än ingenting...sen la ag mig i sängen me den förbaskade teorin och de e det jag sysslar me nu. va skönt med ett avbrott xD men va e det jag höör? mamma ropar MAT!! WOHO slipper göra mat nu blir de käk!!


Jajja - SÖMN!

Parken...

Kategori: Allmänt

Idag har de då hänt en del...blev vakna runt 11 försöka få me ngn te isaberg men blev totaldissad så fårga emelie om jag ville hänga me o fota och de ville jag...sen fika hos henne sen ringer babe o frågar om jag e pepp på att träna me  henne i burseryd, de sluta me att hon träna och jag satt brevid och tjatade om parken och såg söt ut :)


Fick tillslut me henne ut iaf, och parken blev de :) mest för att komma ut och slippa tänka va as skönt....men musiken sög så vi satt mest och snackade me folk. Lyckades även mygla till oss 4 gratis drinkar var :) så totalt 8st drinkar...och nej vi dricker inte utan de va Maki <3 en alkoholfri drink as god e den 50/50 apelsinjucie/sprite o toppa me gerdalin :) fy va gott de va :P massa flumm me mattias o cliff :P lite flumm me tobbe och träffa en rolig finne me joni tror jag han hette men aa de va lite snice....dock lite depp emellan åt men heey de gick över....dock tänka lite för mkt ibland mne mne tack babe för att duu gjorde så jag slapp sitta hemma ikv. Dock tänkte vi dra en film me Jonas efter parken men han svarade inte så vi antog att han sov så vi ville inte ringa och väcka honom xD

Så nu ska jag nanna så jag orkar gudstjänst o dans imon :O


KÄRLEK <3



Jajja - sliten








Skulle ge nästan vad som hellst för att få kalla mig din igen, allt du behöver göra är att be om det. säga att du vill att det ska vara så....de säger att du e precis som jag...nicka o se glad ut....o du går ut mer än vad jag gör...men men antar att du inte vill för annars hade du väl redan sagt..men hoppet lever än. kommer aldrig komma över dig, kommer aldrig glömma....

Farmor <3 Farbror <3

Kategori: Allmänt

Igår va första gången som jag bört ihop sen farbrors begravning...va skönt....va första gången jag grät..kände att jag behövde det...men nu har de också blivit verkligt....kommer inte kunna åka till Finland sitta och skrattta i hans soffa längre, lyssna på hans historier om när han o pappa  va unga, inte kunna mobba hans fru mer, inte göra honom stolt...kommer aldrig få träffa honom....det kom så plötsligt han inte ens säga adjö...skulle jue träffa honom, lovade det. Lovade honom att jag skulle träffa honom så fort jag kom dit, men jag sov....jag träffa honom inte för jag SOV! Och nu kommer jag aldrig mer få göra det! Kommer aldrig mer kunna höra hans skämt lr hans MOLSKIS (hans sätt att säga hej då) kommer aldrig kunna fullfölja mitt sista löfte :( jag som skulle se till så att han vande sig vid sin rullator bland folk sa att vi skulle gå ut o gå med den o låta honom komma igång men nu är han borta...borta för alltid....Du ´mådde jue så bra när vi såg dig sist, du höll på att bli bättre, du såg så glad ut på bilden, trots allt som hänt. Men nu är du borta....Shit va tomt de känns när jag tänker på det. Aldrig mer...aldrig är en lång tid...men en dag träffas vi igen, och jag vet att du finns hos mig även fast jag inte ser dig. Precis som farmor <3 ni finns där och vakar över mig....Hoppas du är glad farmor jag är blond igen, precis som du tyckte om att jag var. 





   

  



Jajja - Ni kommer alltid finnas i mitt hjärta och minnena kommer inte att blekna <3

åt helvete

Kategori: Allmänt

När hade du tänkt berätta de för mig??? kul att jag får reda på de via din bdb....va ngt av de du sa ens sant? menade du ens ngt me de? trodde f*n att vi va så nära att du skulle berätta en sån sak för mig men så e de visst inte....så hur ska jag kunna veta om ngt av de du sa va sant??


Varför ska jag alltid vara så j*vla dum??



Jajja - slår huvudet i väggen

allmän info

Kategori: Allmänt

Tänkte bara ge ett almänt info nu innan jag ska nanna Mattias är en TÖNT :D


Ja kommer så hårt vinna XD


Jajja - bless

Seg dag

Kategori: Allmänt

Idag orkade jag knappt upp ur sängen men tillslut kom jag upp och va i tid till jobbet :P vilket va ganska nice...sen så gjorde jag klart en himla massa som inte Stoffe hade gjrot igår som han skulle gjort...sen fick jag cykla iväg till banken o växla penga så när jag skulle cykla tillbaka tog jag en sväng lite väl snabbt i gruset...grus e visst halt :/ så jag slira me cykeln men tack vara Dans träning me rullningar så lyckades jag att inte skada mig dock kom jag in i den lite sent så skrapa upp ena armbågen en aning men heey de kunde vait värre :P

Sen börja lunchen as bra idag...23 gäster innan kl 12 efter de så va det inte många runt 10 kanske så jag fick suluta tidigare idag för det inte fanns ngt att göra disken va klar o allt annat me för den delen xD

Så nu ligger jag o glor lite tv och ska sova om en stund så att jag orkar me livet en stund till....


Jajja - alldeles fö mkt att tänka på

Massa träning..

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit duktig :D aa iaf om man bortser från att jag försov mig i morse...orkade inte upp o spring sen så ligger jag och har de gott i sängen då jag vaknar 08.50 och börjar fundera hmm jag har glömt ngt...jag har glömt ngt viktigt...SHIT jag börjar 9 idag!! då va de bara stressa upp och fixa allt och trampa massa snabbt te jobbet kvart över 9 va jag där :P men jag va almänt sur idag så de va inte så nice :(

efter jobbet trampa upp te sporthallen o lägga sig o sova i korridoren utanför judo lokalen för att vänta på Dan men inte får man sova då kommer bella o sparkar på en :( så ska man va social (inte för att de va ngt negativt tvärt om ganska nice faktiskt) men vi tog de lugnt idag och stretchade mest...och insåg att jag e alldeles för stel :( men sen sparkade jag och slogs lite me så va lite duktig :P så träningsvärk blir de imon igen men de e  nice...sen efter de trampa ner till kyrkan läsa lite prata lite me David o sen dansa <3 går massa bra nu så börjar se ljust ut iaf :P hihihih

sen trampa hem äta duscha snacka me folk på msn och nu ska jag nanna så jag orkar imon me...får se om jag kanske lyckas komma upp o springa xD tveksam men man kan jue alltid hoppas....sen dans efter jobbet sen seniorscout me massa massage sen dyker Suffe upp så får se vad som händer :P


natti natt

Jajja - GAH bli galen!

Parken + GBG

Kategori: Allmänt

Yeeh igår blev de parken me babem as nice va de :P förfest hos henne me singstar, nöter, popcorn, tjejer, äggkoppar och massa pepsi för min del....De va en väldigt lyckad kväll och shota citronkoncentrat ur äggkoppar är en upplevelse i sig kan jag lova dig! Alla shota sprit, Lina får mig att shota citron...aja nice va de iaf och dricka pepsi o bli full på de e nice...va ganska borta igår kväll men de va trevligt iaf massa dans blev det och björn rosenström såg man :P och massa mys också :P dock försökte kribbes polare Bullen få med mig hem o sova hos honom men så blev de ikke för de blev hem te Lina <3

Lyckades göra tabbe igår igen men heey man är väl inte mer än människa :P träffade Sanna me (bors ex) utanför parken me stod och pratade lite medan vi väntade på att Peter en nisse Lina skulle köra hem dök upp och jag avslutade min hamburgare xD det va nice...jag lyckades även mygla till en hamburgare till Lina billigare hehe jag e typ kung på sånt :P jsut träffade Mattias också, han e en festlig prick han xD Aa kvällen slutade iaf hos Lina kl 4 på morgonen tror jag vi la oss för att sova...

vaknar runt halv 10 lagom pigga o goa....ligger o snackar lite hör hennes päron dra till kyrkan då kommer vi på att vi också e pepp på kyrkan så kvart i 10 bestämmer vi att vi ska åka in så snabbt packa ihop grejjerna göra sig någorlunda fräch sen åka in...vi e inne 5 över 10 as nice...Gudstjänsten va riktigt nice och fick ur mig en del grejjer så när vi sitter på kyrkkaffet så får jag och lina världens ide! Vi drar te GBG o shoppar xD så fjäska för linas päron för att få låna bilen och iväg till GBG bar det....

Gick riktgit bra och vi körde inte fel en enda gång! och inte körde vi på någon eller något heller :P så hela bilresan va lyckad...hittade lite festliga och onödiga grejjer men de e ganska nice endå inte handlat på flera månader typ så känndes bra....köpte även två böcker...uch börjar bli dyrt den där hobbyn me så hårt värt det...undra om mina päron tänker köpa mig dendär bokhyllan snart som de lovat hm...åter till dagen Sen träffa vi John och Albin som tog en fika me oss...aa Albin gick väl med oss en stund och kolla i butiker men iaf...sen bar de av till min gamla praktikplats för käk va riktigt nice :P snackade även om sommarjobb så de va fest hon skulle kolla lite me om hon kunde hitta ngt te Lina me så de skulle va rikigt nice...

Sen kom Mårten o Tobbe och hände me oss en stund :) vi åkte runt lite i GBG sen ut till Möndal för att jag skulle få lite serie av Mårten  sen körde vi hem Tobbe och sen bara det av tillbaka till GVD va hemma runt 10 typ as nice :P Så kan säga att det va en väldigt lyckad helg me massa skoj och bus. Och massa LINA <3 fyy va jobbigt de kommer bli att åka tillbaka till jkpg igen men men blir nog bra till slut

Nu ska jag nanna så jag orkar med imon också...blir upp o springa på monnen sen jobba kl 9 sno me en matlåda, slåss me Dan dra te kyrkan o plugga (datan e me + teoriböckerna) sen käka maten ja snodde från jobbet och sen dansa tror jag det blir om jag orkar dvs...men men de märker vi måste iaf träna sen hur de blir me pluggandet de är en annan sak...hehe natti natti

Jajja - I want you back....



ps... shit va gammla jag och lina kände oss i bilen...vi fick typ ångest...så vi ska umgås och leka med små barn för då blir man liten igen...Gud va jag önskar att jag var liten och slapp alla problem.....