Janina Ahlqvist

Bal!!

Kategori: Allmänt

Oj det var visst ett tag sen men har inte hänt så mkt på sista tiden så orkar inte riktigt gå in på de hela. Imorgon är det bal och jag hoppas verkligen att inget mer kommer gå snett nu, det har liksom inte gått så bra för mig. Först blev jag av med min baldejt men då hoppade simon in och var en räddande ängel. Sen så sket de sig med bilen men det är också löst nu, sen glömde sömerskan sy simons grej runt halsen och hans näsduk men de fick hon minsann fixa, sen så skriver min fri8sör till mig en vecka innan att hon tagit fel vecka och det visar sig att hon är i Spanien under balen, så hon fick fixa en ny frisör till mig sen så fixad jag mina naglar iogår och lyckats förstöra två av dem men ska försöka rätta till dem i eftermiddag.


Så jag hoppas bara att allt går som på räls imon!! e verkligen as peppad att få bli massa fin inför simon och dansa med honom!! Han har varit så duktig och lärt sig dansa vals för min skull!! Sen att han inte kan dansa ngt annat gör inte så mkt bara vi har kul så :D


Håller på att packa ner lägenheten nu, känns lite sorglit har trorts allt bott där i 3år snart. Det börjar bli lite tomt simon började ta ner hyllorna igår och jag tog ner tavor o sånt, gud va tomt det blev men de ska nog gå att va där i 3 v till sen är det äntligen studenten!!


Har även ffått jobb i gbg i 4v i sommar, kan bli att jag förlänger det om de går för har inget annat jobb för stenfan o stoffe har sålt sitt trappa ner :( men vi får se kankse bli pendla till värnamo....funderar än.


Nu e de lektion sen blir de hem o plugga städa och fixa naglarna.


// Jajja

yey

Kategori: Allmänt

Rapporten blev godkänd och om jag bara ändrar lite på den så kan jag få  VG vilket e ganska skönt! Sen så harjag gjotr två prov idag vilket också e väldigt gytt. Nu kan jag strycka dem ur min *things to do* Fick även mycket beröm om min muntliga redovisning som jag gjorde igår...hon tyckte att jag hade full koll, var vältalad och hade med det jag behövde. Det ironiska med de här nu är jue att jag improviserade hela talet hahah jag bara prata på i 15 min xD

Sen var jag och slog igår med Dan,...har ngt ont i mina fingrar...råkade slå ngt okontrollerade slag så har skrapat bort huden på två fingrar och en knoge....va kankse inte så smart men de känns mer om man slår utan handskar...det ljusa med det här är att jag slog iaf ordentligt med den vänstra handen :)


Nu ska jag iväg och sola lite så att jag bli lite mer brun till balen, den är snart!!! Mia, Noah och jag ska köpa smink och så imon så efter de bilr de ingen mer solning för mig inte :) Testade även frisyren i söndags me Sarah den kommer bli mega fin!!! YEY!!!!


Jajja - sometimes you make me so pisst

Borås Djurpark!!

Kategori: Allmänt

Jag säger bara APOR!! Jajja är kär i APOR!!! Hade as kul på djurpaken, kände mig som en lite fem åring igen!! Rob tyckte jag var lite konstig lr rättare sagt väldigt konstig. Men o andra sidan är de inget ovanligt att folk tycker jag är det.
Men de var as nice att se alla djuren på så nära håll!! Verkligen en uppevelse!!!

Aporna va lätt de roligaste jag sett, jag är helt kär i dem!! Pingvinerna vr också helt underbara, jag satt och pratade åt en pigvin då kollade rob jätte udda på mig sen började han asgarva hehe de va gasnka kul men folk runt omkring tittatde väldigt udda på mig men jag hade ett awsome time!!

Sen bar de av hem te rob me guitar hero och fast and fourius 4 :) den filmen e massa bajs för den slutar as cp men e väl upplägg för nästa.


Jajja - What am I to you?

ÄNTLIGEN!!

Kategori: Allmänt

Nu är rapporten till projektet inlämnat och dne biten är avklarad!!!
Dock e jag något frustrerad p åmin lärare som sa att vi hade tillochmed till kl  00 inatt på oss att lämna in arbetet medan mappen låste sig kl 12 i går förmiddag. Så jag mejlade det till henne och sa hur det var hoppas att det funkar endå...men det borde det göra. Är ue hennes fel!!

Nu ska jag iväg till borås och gå på djurpark och titta på APOR!! när simon inte e hemma får man jue ta sig någonstans där man kan se dem :) han är nämligen på körresa tillsammans med i princip alla min vänner men tur nog finns de några få kvar som jag kan umgås med :)

NU kallar aporna!


Jajja - I know a place where we can go to....