Janina Ahlqvist

I start the day, the war begins....

Kategori: Allmänt

Inatt hade jag mardrömmar igen inte okey! men men sov iaf gott :D Har hela huset för mig själv nu på morgonen hehehe !!! Anna åkte till vimmerby och resten av familjen är iväg och jobbar så bara jag här eftersom jag är LEDIG!!! Men ska åka iväg till Kalmar runt ett!! Det ser vi fram emot och jag har gått igenom vägen med anna så jag har koll :D mindes nästan hur jag skulle köra också versta stolt över mig själv!


// Jajja

BESS

TRÖTT!

Kategori: Allmänt

Ovanlig rubrik jag har alltså! Det blev inte Kalmar idag utan blir det i morgon! Jag kommer så stenhårt köra fel!! HAHAH  men men det lbir nog bra tillslut, fick med Dan :) och innand et hänga runt lite i kalmar stad :)

Idag blev det massa titta på dans sen famlijemiddag med familjen blixt... jajja är trött = väldigt flumm = väldigt mkt skratt... servitröen kommer fram till vårt bord och ska hämta dessert tallrikarna och jag är för första gången tyst när han kommer "nemn oj är du tyst nu?? vi hörde dig ända bort till köket innan" xD dagens komentar alltså! Haha shit va vi bröt ihop hela bunten! En mkt trevlig middag med andra ord :D


Sen va de lite segt att vara i o-hamn och folket inte var här när jag väl är här liksom men men... SEGT men så går det väl när man inte säger till någon att man ska upp... men har iaf ANNA :D


// Jajja

BLESS

vaken!

Kategori: Allmänt

Yes vaknade faktiskt tidigt för att vara en dag då jag faktiskt får sova... jag menar vad e de för poäng att få sova om man aldrig lyckas sova? Och när man inte får sova så är man jätte sömning och kan sova hur länge som hellst?? Det är INTE okey liksom!!

Hur som hellst så är jag vaken, tänkte skriva lite men satte igång FB och va fast på mitt petwill... Ja jag är en NÖRD men jag stör mig på att en som e 5 nivårer under mig har fått ett nytt rum men inte jag :( hahah ne ska serisöt skriva lite nu medan jag väntar på att Anna-Panna ska vakna så vi kan kolla på hennes dansavslutning!!!

Sen får vi se om det blir Kalmar idag lr inte, annars blir det åka in till stan och säga hej till lite folk typ :)

// Jajja

BLESS

 
when it was good, it was really good...

GRATTIS!!

Kategori: Allmänt

Min älskade Anna-Panna fyller Vuxen idag!! Så som en fin överraskning hade jag pratat ihop mig med hennes mamma och åkte upp till oskarshamn och gömde mig bakom hennes säng och hoppade fram när hon kom hem! Gissa om hon blev glad!! Hahah skrek, skrattade och grät! Kan man få en bättre reaktion på att man kommer?!
Helt underbart!!

Älskar hänga här mitt ute i ingenstan, ska  bli skönt att fylla på reserverna här och bara vara. Få lite ny insperation till jobb osv och bara hänga i denhär atmosfören är helt UNDERBART! Stannar kvar här till på onsdag så att rektorn blir lite glad på mig, dvs ja har lektionen här ist för skype sen hem för jobb igen, men det tänker vi inte på nu! Nu ska jag bara njuta av att vara med min underbara vän långt hemmifrån!

Sen ska de bli gött att träffa alla andra underbara människor som finns här borta :D


nu sömn är AS trött!!

// JAjja

BLESS



i'm laughin with my frinds, but I can't ceep myself from thinking of you...

dansa <3

Kategori: Allmänt

Dansen gick kanon! massa stolt över dem!! Wee och den sista koreografin är massa bra också! Det kommer blir så sjukt bra på onsdag!! Så be teher! I Sofiakyrkan kl 19 på onsdag! ( pingst )


NU blir det duschen sen städa och dra iväg :D


// jajja

BLESS

PIGG!!!

Kategori: Allmänt

Eller ja inte alls faktiskt... jag e sjukligt trött!! Och lite grinig faktiskt, måste verkligen lära mig att säga nej och sova ist! Men heey i morgon kankse jag får sova lite iaf :D

Jag har iaf fått insperation till den nya dansen, ser den äntligen i mitt huvud!! Så nu ska jag kila ner till kyrkan i regnet innan tjejerna kommer och göra klart den! :D den kommer bli awesome!!


// Jajja

BLESS


can't enjoy enything :(

FAIL!

Kategori: Allmänt

Yes idag lyckades jag ta mig te gymmet och träna samt kyrkan och dansa! Klämde även in ett besök hos fejk solen med :) men där slutar det jag borde gjort.. har inte städat idag heller och inte börjat skriva :(

Men mysigt och gott grillat hos bror och lisa, sen rosevin (alkoholfritt såklart!) i soffan med kortspel tills vi drog te värnamo för att gå på Harrys. Men ikke gick det! Bajs på att fylla sent  på året kom inte in för de va 20 så vi drog till chappen ist vilket va ganska fest. Dåligt med luft bara men det gick an.

Nu sömn, alldeles för snart gå upp och dansa !

// Jajja

BLESS



my life suck without you

Hoppsan!

Kategori: Allmänt

Kome jue hem lite sent igår men trodde verkligen inte jag skulle sova till kvart över 11!! Det är inte okey med tanke på att jag har JÄTTE mycket att göra idag! Trodde jag skulle vakna senast 10 för det brukar jag göra o annars brukar Fjant hoppa på mig och tvinga mig upp.

Nu bär det av till gymmet för lite träning, sen kyrkan för dans, STÄDA måste verkligen göra det idag! Sen förhoppningsvis hinna börja på min predikan innan det blir dags att åka till bror för grillat! Hoppas bara vädret håller i sig!


/Jajja

BLESS


I'm thinking of you

Trött!!

Kategori: Allmänt

Borde verkligen lära mig attt jag är gammal och borde komma hem i tid... men jag e jue ledig :P men kvart över tre e inte okey :/ men roligt hade vi iaf :D film och massa mys prat och flumm kanon kombo!

Idag orkade jag inte upp och simma innan gökottan men orkade upp till den va lite mötesledare gick väl sådär...kände mig lite överkörd av pastorn men annars så... bara jag som är kännslig. Sen har Gud verkligen humor men det är en helt annan sak.

Så efter att jag varit en duktig praktikant tänkte jag åka och simma, men gick det? NEJ! För smart som jag är så tänker jag inte på att det är röd dag och på röda dagar så är simmhallen stängd! Så det gick inge vidare för mig med att simma :(

Men fått upp bänken och mina båda dynor så nu kan man hänga massa på min balkong! och söta mamma hade sytt lite kuddar till mig också så det är kanon! Även översatt alla texterna tills på onsdag så nu är det bara bildspel,predikan och en koreografi kvar... eh det hinner jag väl göra i morgon?

i morgon kväll bär det först av till bror på grillfest massa mys sen förhoppningsvis harrys men får se, lina verkade lite trött och jag kommer va mega tröttt....har dansträning kl 10 med barnen på lördag morgon.. borde kanske sova lite innan dess... hmm ....


nu sooooooooova ska bli massa skönt!

//Jajja

BLESS



Nothing can ever take your place... the emptyness is calling...

life...

Kategori: Allmänt

Powerwalk: check bänk: check det va ungefär det jag lyckades med idga :P blev inget gymmet för tänkte att jag gick ner till mor och far,sågade och slipade bänken så det fick räcka som träning :D dock så sydde jag klart dynorna till båda bänkarna så är sjukt nöjd med mig själv för gjorde det nästan helt själv!!
I morgon får jag upp den nya bänken pappa och bror lovade att hjälpa!

I mrogon bitti blir det föhoppningsvis simning hoppas verkligen att jag tar mitt feta arsle ur sängen coh åker och simmar! Efter det blir det gökotta? en morogn andakt på holmen iaf där jag ska hälsa välkommen och läsa bibelord! Sen ska jag minnsann ta tummen ur röven coh STÄDA!

Fick även mitt hår fixat idag och är fett nöjd igen! Fick även bilderna på mina dreads... VILL HA! GAH att vi inte lyckades med dem men efter sommarn då tusan alltså!! förhoppningsvis har mitt hår växt tills dess..

Framtiden är nu även bestämd.... blir en termin på skolan till och ha praktik i frösamlingen tills nyår iaf.. sen drar jag nog iväg förhoppningsvis iaf .... man vet aldrig vad som händer!

Nu hoppa ner i en nybäddad säng med frächa lakan!!!

// Jajja

BLESS



LIVRÄDD

Stress stress stress

Kategori: Allmänt

känns som om att stressen ska äta upp mig, vaknade precis och då kom den över mig direk! Har för mkt att göra för att ha ledig helg egentligen mne det löser sig nog! Dansen igår gick kanon med tjejerna som var där! Lyckades hitta inspiration till en av danserna vilket kändes gytt. Tyckte inte att den va så bra men tjejerna älskade den så :D sen när vi dansade den så såg det sjukt snyggt ut så jag lyckades iaf :D

Sen att de inte fanns ngt ljud i pingstkyrkan förlåt sofiakyrkan är en helt annan femma och att vissa andra förberedelse och folk som inte hör av sig gjorde mig as förbannad igår!! GAH men idag är jag inte lika förbannad men ljud är iaf löst hoppas bara på att det inte är de stora klumpiga högtalarna som kommer att vara ivägen framför estraden så att mina dansare inte syns mend et är en annan fråga. Ska ringa ljudnissen senare idag.

Idag står det såga bänk nere hos mor och far på schemat, blir ta en powerwalk dit ner, även städa här hemma känns som en bra plan så man vågar ha folk över! så är mycket att göra, plus träning på det också måste verkligen ta mig bort till gymmet idag gjorde de varken igrå lr i måndags. ajja bajja jajja!!!

// jajja

BLESS



your in my heart, your in my head, your in my dream

Lektions dags!

Kategori: Allmänt

Idag har jag lektion igen... och för ovanlightetens skull så funkar det!! Tacka vett jag Magnusson och Narci som har koll :P Och nissen som pratar e ganska bra med så man vill lyssna med! Han e mån om att jag e med och sådär så det känns skönt!

Senare idag blir det massa städ här hemma, sen massa dans! Har övning med tjejerna kl 18.00 i sofiakyrkan innan dess ska jag dansa själv en himla massa! hoppas det kommer gå bra!

// Jajja

BLESS

TRÖTT!

Kategori: Allmänt

Kom jue hem lite sent igår men att sova till halv 1 på dagen är inte okey + att jag fortfarande är trött! Men men det är väl bra, behövde ta igen lite sömn så.

Glömde skriva igår att jag gick versta långa rundan i mina nya skor vilket va fett skönt! Älskar mina nya skor dock så blev jag så fett sugen på att springa när jag hade dem på mig! Vågar inte springa riktigt än med knät men det gick bra att gå så det e ett stort + så förhoppningsvis så kommer jag snart kunna springa på det också!!

Nu städa, vika tvätt sen symöte :D

// Jajja

BLESS


 nu är morgonen värst :/

söööööööööömn!

Kategori: Allmänt

Ja det behöver jag verkligen, borde seriöst gå och lägga mig så det ska jag göra så fort jag skrivit klar :P
Dansen gick kanon och verkade vara uppskattad! Fick iaf massa applåder :D sen var det kyrkan för att fira nattvard vilket va massa mys :D

Dock så hade jag samtal med mina pastorer om sånt där viktigt, vet inte riktigt vad jag känner över det. en del av mig vill och är redo men en del av mig vill inte ha det livet, det känns inte värt, saknar mening osv... önskar att jag kunde känna att allt hade en mening just nu men det känner jag inte. Gör saker mer på automatik än ngt annat men det ändras förhoppningsvis snart.

Sen följde jag med Martina hem och satt där och hängde med henne och Stefan (pastorsfrun :P ) blev att fira konfan med grekisk sallad och rostat bröd + notting hill på det :D kanon avslutning på dagen! Blev även en massa diskution ang församlingsverksamhet och framtiden. Alltid lika uppskattat :D

Och jag har varit vaken alldeles för länge och dels så är det faktiskt Toftis fel för han fyller år idag GRATTIS! så var tvungen att vara vaken till kl 00.00 så att jag kunde ringa honom och vara först med att gratta honom på hans födelsedag :D


Nu ska jag föröska sova... får se om det går är lite nervös med tanek på vad jag drömde om inatt... då är inte sova och drömma det man mest av allt vill göra :(

// JAjja

BLESS

Konfaavslutning!

Kategori: Allmänt

Konfaavslutningen gick kanon idag! Alla va så fantastiskt duktiga! Va så stolt över dem!! Mina små barn som nu inte är så små längre utan har växt en himla massa :O ne men det gick kanon bra låtarna sstt replikerna satt allt satt helt enkelt! Vi gjorde en musikal så de va kanon :D

Dock har jag fortfarande kvar en olustiog klännsla från mardrömmen jag hade i morse :(
Nu bär det snart av att dansa på morsdagsfes (finska mors dag idag) efter det funderar jag på att powerwalka en runda unnan det är dags för nattvard sen mts hhemma hos pastorn + pastorsfrun dvs Stefan :P blir mkt mys med barnen med tror jag :P


//Jajja

BLESS

DRÖMMAR...

Kategori: Allmänt

Jag och drömmar är verkligen inte kompisar känner jag... har inte haft en vettig dröm på as länge... lr okey hade en här om dagen men majoriteten av drömmarna är jätte onda! Antingen så är de helt underbara i sömnen och så vaknar man för att inse att de inte är sanna men man vet att man drömmer. Sen har vi dem som känns så sjukt verkliga att man tror aatt de är sanna och det är så livet ser ut att man inte riktigt fattar direkt när man vaknar... sen efter en liten stund så kommer verkligheten emot en som ett slag i magen typ. Sist men inte minst mardrömmar! Jag hatar dem, de är onda, hemska och får en att må jätte dåligt!  Vaknade precis ur en när väckarklockan ringde, det var för 25min sen och jag kan fortfarande inte skaka av kännslan som drömmarna ger.
Men denna drömmen var annurlunda än de jag brukar ha, hade för en gångs skull en vanlig mardrömm... tror jag vill gå med de som jag hade innan. Mina två största rädslor kombinerat i en mardrömm! det är inte okey! och den ena av rädslorna hade jag lyckats förtränga ganska väl. Va rädd för det as mkt när jag var liten men nu som äldre har jag inte tänkt på det så mkt förens nu :( bajs drömmar!

Nu göra sig i ordning snart kyrkan med konfa avslutning..vi ska vara där kvart över 8 och ÖVA... SEGT! men men vad gör man inte för sina barn? :P Hoppas bara jag lyckas skaka av mig kännslan av olust...


//Jajja

BLESS



The pain i feel inside I can't discribe

längtan...

Kategori: Allmänt

idag har jag inte ens gjort hälften av det som jag ska göra och fick percis reda på att hono som jag har hand om tonår ikv inte kommer så kommer få göra allting helt själv... spännande NOT! Speciellt när mitt huvud befinner sig någon helt annanstans!

Står emot impulserna men det är svårt :( saknaden är stor :(


// jajja

BLESS


And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow

Jerico!!

Kategori: Allmänt

Den som inte har spelat jerico har verkligen missat något!! Så sjukt underbart! även fast jag bara stod och hade hand om det så kände jag ruset, ville vara med ville spela också!!

För er som inte vet vad jerico är så e det en scout "lek" typ som svans ta... man är två lag med varsitt bo en ganska stor spelplan i skogen alla har västar på sig med två olika färger och så har man en "svans" på ryggen man ska försöka ta så många ur motståndarlaget som möjligt samtidigt som man letar efter lettrådar som  ligger gömda runtomkring på spelplanen. Om man lyckas hitta tillräckligt många lettrådar sina egna lr motståndarnas och lyckas knäcka lösenordet får man en himla massa poäng. och allt är under tidpress så man ska ta så många motståndare, hitta så många lösenord som möjligt och inte bli tagen själv. och skydda sina egna ledtrådar också. den med mest poäng i slutet vinner. Sjukt rolitgt när man är lite äldre och verkligen går in för det!

I morgon blir det planera förbereda tonår träna ringa läkaren åka till elgiganten och lämna in mobilen igen och prata med elin massa mys :D sen kommer Dan hem på lördag!! Jippi!!!


// Jajja

BLESS!



i would give up forever to tutch you...

TOM....

Kategori: Allmänt

finns inget annat att säga än att jag är tom... gråta, äggkastnig, kramning köra alldeles för fort... fortfarande lika tom... kommer nog va borta ett tag igen :( får se om jag känner för att skriva....


Duktig!

Kategori: Allmänt

Varit uppe sen kl 8 i morse och befunnit mig i jkpg med mor, träffen med herr doktor gick kanon så nu kan vi vara lugna :)  var även duktig och gick till intersport och köpte nya joggingskor då mina blev förstörda förra sommaren. Så nu kan jag börja gå igen och förhoppningsvis jogga inom en snar framtid! De va sjukt sköna!
Sen råkade lite annat smått och gott följa med hem från HM men kände att jag förtjänade det!

Nu snart bär det av till Sarah coh bli fin i håret igen :D WOHO en bra dag helt enkelt!

Va även och hälsade på på JB, det va sjukt vilken kännsla det va! Versta flach backs och massa sånt. Men de va gytt att snacka lite med lärarna och kolla runt... allt är sig likt. Nästan så att man faktiskt saknar skolan, joo saknar skolan lite det va så enkelt och slappt liksom.

Men snart får jag börja servera igen ser fram emot det!!

// Jajja

BLESS

Grillat är gott!

Kategori: Allmänt

Blev grillat till tjejsnacket ikväll igen, så himla gott!1 Pommes tzatsiki,potatissalld och kotletter MUMS! Dock försvann allt ja tränade där för vi hade lite efterrätt också kladdkaka,glass,banan och JORDGUBBAR!! dubbel MUMS!! Så blir massa mer träning i morgon igen!

Blir köra en runda te JKPG med mor för hon har en dejt med farbror doktorn så hon behöver lite tolk och stöd, blir en tripp till IKEA med för att hitta tyg till min soffa på balkongen hittade inget i gvd :(

nu lite mer onyttigt till OTH :D

// Jajja

BLESS

Gammal??

Kategori: Allmänt

Jag kan seriöst inte sova länge på morgonen längre... jag kunde njuta av det förr älskade att sova te typ 11 halv 12... men nu vaknar jag vid halv 8 -8 och e pigg måste liksom tvinga mig själv att vara kvar i sängen och somna om! Det är helt stört, vissa säger att det blir så när man blir gammal. Men jag tänker mig att man borde väl bli tröttare när man blir äldre??+

Nu snart bär de av till gymmet och träna ett härligt magpass :D sen kanske sola innan jag kommer hem och börjar städa. Idag är min lediga dag och då får man passa på att städa för man hinner. blir dammsuga, skura, diska coh vika kläder... gud vad husmorlig jag känner mig... blir även lite matlagning också ;D


Sen ikv kommer älskade lilla emilia hit och ska ha symöte med mig :D dvs: massa terapisnack!


// Jajja

BLESS

Too late...

Kategori: Allmänt

Ja nu har jag insett precis exakt hur jag ville ha det... inget pompa och ståt utan simpelt och helt enkelt mig... men nu är det försent :(  men det hade varit så perfekt! Så underbart! Så vackert!


Hittat min lugna plats som jag kan söka mig till där jag kan bara stilla ner världen och bli ett med mina tankar... rensa huvudet liksom... dock e det väldigt mycket minnen där men nu minns jag varför det var precis där. Där känner jag mig som hemma! blir nog åka ut dit i veckan igen och se om jag kan skriva min predikan där tror den skulle bli fantastiskt bra isf :D


// Jajja - vackra minnen kan ge tårar men det är värt att minnas


 BLESS

Dålig updatering :(

Kategori: Allmänt

Sorry för den dåliga updaterigen men haft en smockfull helg så har knappt hunnit andas! I torsdags kväll åkte jag hem till pastorn och myste med henne och stefan..somnade dock i deras soffa någon gång i mitten av filmen men det va nice endå.

Fredagen va full med jobb, pyssla ihop lite kort till konfirmanderna, dansa (som inte alls gick som jag ville) äta lunch hos pastorn + familj, pyssla mer där, sen kristen skolgrupp med ungdomarna, mer dans, hem göra sig i ordning, köröövning med ungdomarna, välborgsfirande på holmen sen ut till sigges loge med lina!
Så min fredag var smockad! Dock så va jag inte jätte peppe på logen men ja va där iaf te halv 1 sen kände jag att jag egentligen inte ville de så drog hem ist för att dra ner stämmningen. var nog inte riktigt redo för det  än...plus att jag hade sjukligt ont i knät :(

lördagen började kl 08.00 med dans dans dans sen dans med tjejerna vid 10-12 hem och ja där hade jag en lite down period så vet inte ritkigt vad som hände sen köra bror till smålandstenar hänga lite med emlia för att avsluta med film. Vilket var trevligt!

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda vädret e vackert men kan inte riktigt njuta av ngt egentligen... är i en sån period nu. Är trött på att låtsas må bra nu ska jag må som jag mår egentligen! En vis vän sade till mig att jag hade för höga krav på mig själv och nu när jag tänkt på det ett tag har jag insett att det nog är sant. Ibland måste man få må dåligt man ska inte alltid sätta andra först ibland måste man se sig själv också och se sina begränsningar... så därför ska ja ringa rektorn och be om lite tid att slappna av när de åker till estland.


// Jajja

BLESS


kan inte förstå, vill inte förstå.