Janina Ahlqvist

Bambi på hal is

Kategori: Allmänt

snön är helt underbar, helt klart bäst!! - så länge det är snö. När snön smälter blir det slask och det e as drygt, men sen när slaksen stelan dvs blir is då e det rent livssfarligt! Som igår, det snöade jätte mkt här i jkpg helt underbart var det men sen mitt inatten så började det att dugga och all snö smälte bort och lämade kvar en massa salsk som i sin tur bildade is eftersom att minusgraderna nalakade. Dvs när jag idag skulle gå till skolan så fick jag leka bambi på hal is! Dum som jag är älskar jag converse, och convers med raggsockar i bildar jätte bra vinterskor om man inte har bugeten att lägga 1000kr på ett par vinter-converse. student som jag är och bor själv så har jag inte rikigt pengar till det så det får bli den enkla varianten convers med raggsockar, hur som hellst så när jag då ska gå ut i mina convers så e det typ spegelis över allt! jag börjar gå som vanligt men noterar snabbt att det inte riktigt funkar för jag halkar alldeles för mkt, så böjar ta det lugnt och försiktigt men trots detta håller jag på att ramla mer än en gång!

Har komunerna inte hört talas om att salta och grusa gångvägarna? och på de gångvägar de har grusat har det bara gjor det ca 1m i mitten! Jag menar seriöst folk vill väl inte gå i mitten av gångarna och va ivägen för alla andra, men på samma gång längst ute i kanterna är det ren och skär spegelis, i mitten är det endå lite bubbligt och guppig. Men iaf så det slutade med att jag jag mitt i smeten lr gången och var ivägen för alla cyklister. När jag kommer till min lilla uppförsbake och sen kommer nästan enda ner för baken utan att ha råkat ut för större missöden så s,lutar helt plötslgit frusningen bara sådär så jag ska ta mig ner den sista biten i mina converse på is, kan ju tala om att då såg jag verkligen ut som bambi.på en sträcka på ca 3m höll jag på och ramla typ 10 gånger och jag skojjar inte!

men jag kom välbevaren till skolan och nu ska jag faktikst plugga lite sv vi har sv prov nästa vecka så ha det gott puss hajj

Jajja - ät inte den gula snön

blää

Kategori: Allmänt

Jag har damp tråk, oka rinte göra ngt vill bara sova..men om jag sover nu så kan jag inte sova inatt och eftersom det redan är svårt nog att somna så känner jag inte för att göra det svårare precis...men har verkligen inget att göra lr jo jag har jätte mkt att göra....typ skolarbeten och sånt lr så kan man ta upp städa och diska men jag pallar verkligen inte göra ngt...och inte har man ngn rolig film att titta på heller bläää och om jag skulle hitta ngt att titta på så skulle jag inte ha ngt att äta till eftersom simon har mina popcorn hemma  hos sig vilket är väldigt elakt tycker jag. och eftersom han inte är här utan i GVD så kan han bajsa ner sig tycker jag,

Jag minns inte ens när han va här sist...men jag minns klart de senaste gångerna jag va hos han,,,låt oss se, ungefär nästan hela förra veckan och veckan innan det skulle man kunna säga...men men vad gör man? Ett tips skaffa inte en pojkvän som bor 8mil ifrån dig!!!


Jajja - blandade kännslor

Why are you still in my head?

hahhaha

Kategori: Allmänt

Suck min lärare har damp, en klass på 20 fick två VG jag och Baste resten hade antingen G+, G lr IG jag menar hur dömer hon inte å+?+ shit vilka problem hon har!!! blir riktigt ledsen!!! men men visst jag fick relativt bra men endå liksom man tycker att hon e lite väl hård.
men men.

DAMP!

Kategori: Allmänt

Asså min eng lärare har cpiga problem...hade redovisning nu, hade med allt jag kunde hitta och så mkt så att jag inte skulle stå där i 10min och tjöta men ne det tyckte hon inte om....efter redovisningen hade vi snack med henne en och en...då satt hon och så hur bra allt va, att jag hade fått med all fakta osv, inget negativt alls sen helt plötsligt så såger hon du har fått VG jag liksom bara va? efte allt det där så får jag vg...sen frågade jag henne vad jag behövde göra för att få MVG då sa hon att jag skulle göra ´´mer av altl....men nyss satt hon och sa att jag hade fått med allt..blääää damp!!! hatar henne hon har problem.

damp buss!!

Kategori: Allmänt

Hata att åka buss, seriöst iaf när den går sönder! Idag gick min buss sönder igen borta vid gamla kolsterkungen...coh busschaffisen bara aa men ni får gå dig ni ska..jag skulle ju liksom till andra sidan stan och hade typ 10 min på mig bläää...så jag fick gå till närmsta busshållplats (5min) sen vänta på 3:an som kunde ta mig till skolan (ytterligare 5min)  så då var jag redan försenad. sen ta sig till skolan (ca10min) och när man väl kom upp till skolan skulle man upp för alla cp trappor (5min till)  så jag va i skolan lagom försenad. bajs

Hatar åka ifrån älsk...det är det värsta som finns spec på morgonen då man bara vill ligga kvar i sängen och mysa...blää men det är väl sånt man får ta ibland men uch vad jag inte tycker om det!
men vi får iaf lång helg denna helgen har nämligen studiedagar ons torsdag på grund utav DH (dream hack) heheh älsklar min skola iblan :P men sen att jag jobbar fredag lördag hö inte till.
Blir iaf myspys i ullared p åtorsdagen :D


Jajja - snööööööö

HIhihihi

Kategori: Allmänt

Jag har klippt mig idag :D blev jätte nöjd...älskar min lugg...!!! Bara färgningen funkar nu också blir damp annars...jhar försökt tre ggr nu men men som sagt sista gången nu så får vi se vad som händer.

Bara tagit det lugnt idag...ska plugga matte med tobbe imon sen bär det av till jobbet där vi har årets första julbord...vi har bara ca 160 bokade men iaf...får se vart vi hamnar. Kommer gå bajs men det är sånt man får ta ibland.

Ibland älskar jag min bror han kan va så snäll ibland. som här om dagen ringde han till mig och snackade en stund, det va riktigt mysigt faktiskt. tkr om när han gör det.sen när han på sitt egna lilla "diskreta" vis visar att han bryr sig...då blir man glad hehe.


Jajja - älskar mitt hår!

Dra åt helvete!

Kategori: Allmänt

Seriöst är så himla trött på att folk addar mig på msn...för att sen sitta och klaga på hur dum i huvudet jag är eller säga att jag är ett cp-barn eller be mig dra åt helvete. Mn snälla jag har inte bett om att ni ska adda mig har ni ett problem säg det till mig ist för att sitta och säga en massa skit. jag har viktigare saker för mig än att sitta och lyssna på erat jävla skit snack! Sen att folk jag inte ens vet vilka de är skriver att jag är ett äckel, att jag e dum i huvudet osv på bdb förstår jag mig helller inte på bilr så sjukt trött på det! Jag vet inte ens vilka ni är så vad fan har jag gjort er?! LÄMNA MIG IFRED OM NI INTE HAR NGT VIKTIGT ATT SÄGA!

Ursäkta allt svordomarna men jag e riktigt förbannad!

Jag e bara så gtrött på att behöva försvara mig inför folk jag inte har den blekaste aning om vilka dom e! Jag äe den ajg är akn inte ändra på det men har du ett problem med mig ta upp det med mig ist!

jobba ikväll med från kl 19....kommer blir nice men har massa arbeten jag måste göra...får sitta och skriva dom på bussen typ bläää åka buss imon bitti bläää

jajja - pisst off

buss....

Kategori: Allmänt

Varge gång jag har satt mig på en buss till lr ifrån gislaved nu när det har varit halt har jag undrat om jag kommer att komma av bussen levande. Jag har undrat om busschaffören kommer att sladda av vägen för att det är så halt och en stor buss inte är lätt att kontrolera, eller om han kommer att behöva veja för ett rådjur eller en älg. Så att bussen åker av vägen och välter eller något liknande. Sen kan jag även tänka att han kanske kommer att kroka och jag kommer att skada mig för jag har inget bälte och endå sätter jag inte på mig bältet. Jag kan se olika senarios i mitt huvud där bussen gör eller råkar ut för olika olyckshändelser, men alltid med samma slut. Jag ligger skadad någonstans i bussen eller så har jag dött. Men varge gång jag sen kommer fram utan att något av det jag sett framför mig har hänt så blir jag aldrig lättad utan mer besviken. Jag hade velat att något hade hänt, jag hade velat att jag skulle bli skadad. För tänk om jag hade hamnat på sjukhus, då hade jag fått veta vilka mina riktiga vänner va..dom som kom och hälsade på mig. Jag skulle slippa allt annat, slippa tänka, slippa göra, slippa skolan. slippa hemma, slippa allt.

Samma sak kan jag tänka när jag inte sitter på bussen, att om jag trillade ner för den trappan nu så skulle jag slippa det och de. jag skulle inte behöva göra si och så utan jag skulle bara falla och allt skulle se ut som en olycka. eller om jag bara skulle snubbla på den trottoarkanten så skulle jag slå i huvudet och hamna på sjukhus och slippa allt sammans. Eller om jag hoppade framför den bilen vad skulle hända då? skulle jag slå i det och de eller skuller jag bara bli sån och sån. Men den bilen kommer sakta jag skulle inte skadas alls mycket. osv sådana här saker dyker bara upp i mitt huvud det skrämmer faktiskt mig lite..eller igentligen väldigt mycket, många gånger har jag varit nära att testa mina teorier för vem vill itne slippa allt, vem vill inte veta vem som är ens riktiga vänner? Och allt skulle bara se ut som en olycka ingen skulle någonsin kunna bevisa något annat. Men på samma gång så vet jag nackdelana med sådana handlingar jag tänker även på konsekvenserna och det är dem som håller mig precis på linjen till att inte pröva någon utav alla miljoner senarion som jag har i mitt huvud.


Jajja - woud you say my name if you saw me in heven?

damp

Kategori: Allmänt

jag kan inte sova...sov typ 5 tim efter skolan så e as pigg nu...lr egentligen inte kan bara inte somna!  blää...saknar min ernsth me han e i gvd med simon...sen saknar jag min moppe med..min älskade honda mt 5 helt underbar var den...tänk om jag hade den nu så skulle jag kunna sätta mig på den och köra iväg och bara åka inte tänka på vart untan bara åka! men nej hon e borta för alltid har ingen aning om vart hon e :(

jajja - ärtsoppa e bajs

snnööööööööööööö!

Kategori: Allmänt

Weeee snön har kommit!!! Snön har kommit!!!!!! Snön har kommit!! Jajja är överlycklig!!! Snart kan man lära sig åka bräda så att jag kan äga josse!!! weeeeeeeeeeeeee!!! Snö är det bästa med vintern, så sjuk kul! Bräda, pulka, snöbollskrig, mula josse, snöänglar och massa annat skojj man kan göra i snön! Allt blir så fint och rent med snö och vintern blir ljus ist för mörk så sjukt mysigt!!!

Josse e hemma josse e hemma josse e hemma weeeee jajja e glad!!! Hon har varit borta i USA i 2v alldeles för lång tid ifrån mig...saknat henne jätte mkt!!ÄLska dig gumman <3 och hon har mina skor också heheh GLAD! Ska ringa henne i eftermiddag och träffa henne imorgon hade jag tänkt mig :D saknar i massor <3

Everything is feeling better and better will it ceep going on in the right way? or will it blow off like last time?

Jajja - snö + josse = UNDERBART!


Can't get you out of my head! I'm going crazy!

duktig flicka

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit en duktig flicka...va i skolan för första gången på 6v och jag jobbade faktiskt lite...iaf....tro det lr ej men inte på damp eng...hatar läraren hon kan gå och försvinna i skogen lr ngt,...blööööööö. sen hade vi näringslära villket faktiskt va ganska ok idag...men berodde nog mest på att jag satt och spelade halva lekltionen och att vi hade apu utvärdering resten av tiden heheh :P men gjorde faktiskt några uppgifter...sen drog jag till coop och köpte mat och GICK hem med datan OCH matkassen :P när jag kom hem så städade jag ute i köket skurade golvet och fixade all disk och sånt sen städade jag toaletten och damsög och la allt på plats i mitt rum :) känner mig versta aktiv och vänta det kommer mer...jag pluggade faktiskt också..gjorde lite bajs eng me...otroligt!! lämnade in typ 4 arbeten på fronter lr ngt,..bara det att jag har typ 6 kvar och att jag hittade en massa uppgifter på fronter som jag inte hört ngt om så e lite oroligt nu....sen har jag bajs matte imon me :( ligger efter med typ minst 9 tim...bläää och nu har jag antagligen inte ngn som kan hjälpa mig för den som skulle göra det pratar inte med mig :'( saknar.....

by the way e jag och simon ihop igen och det funkar bättre och bättre...han ska komma upp imon :) och han bör ringa mig om en halvtimme så att jag har ngn att beklaga mig hos...

Ernsth har blivit jätte duktig och lydig jag kan gosa och mysa med han jätte mkt...låg coh kollade på film innan hehe mys mys...men just nu e han en dum hamster biter på burgalret och det e inte alls bra...försöker få honom att sluta men lyckas inte :(

Jajja - sad sad story will it never end?

    
  I'm not a perfect person
There's many things I wish I didn't do
But I continue learning
I never meant to do those things to you

I'm sorry that I hurt you
It's something I must live with everyday
And all the pain I put you through
I wish that I could take it all away

du vet att det är dig jag menar :( vill inte ha det såhär