Janina Ahlqvist

smärta

Kategori: Allmänt

Vill bara gå tillbaka i tiden och ändra så sjukt mkt som jag gjort, saker som jag gjort enda sen jag va barn vill gå tillbaka och börja om från början och inte begå samma misstag igen. Jag vill vara lite och  bekymmerlös igen men de kommer aldrig att hända, nej ja måste bli vuxen ta ansvar för mina handlingar och inse att de jag gör får konsekvenser.

JG igår va bara läskigt, under mina 4 år som kristen har jag aldrig varit me om ngt liknande. Jag gick fram för förbön, för att få förlåtelse. David börjar be och jag börjar efter ett tag att skaka i hela kroppen i varige lite del utav mig vibbrerar sen fylls jag utav något kan inte beskriva hur de kändes men jag fylldes o de kändes som om att det jag fylldes med försökte trycka undan klumpen i magen. sen började de att pulsera ut i varige nerv, varige kroppsdel i hela mig och ta med sig de som kändes jobbigt och samla de på ett och samma ställe, Nu hade david coh kommit dit (det finns 2 utav dem) och jag böjar skak och gråta och ja känner hur det här håller p åatt forsa omkring i mig får mig att känna mig lugn, avslappnad, lättnad, förlåten. När de är klara klarar jag knappt att ta mig till bänken för mina ben vägrar att bära mig och jag andas tungt. Det kändes som om att jag behövde andas för att få ut allt de ond allt de som samlats i magen från hela kroppen varige andetag gjorde det lättare att andas normalt lättare för mig att känna mig bättre. vet inte hur länge jag satt där i bänken och bara andades. grät inte skrattade inte utan bara andades. Har aldrig varit med om ngt liknande o de tog säkert över en timma om inte mer innan ja kunde stödja någorlunda på mina ben igen.Va bland de mäktigaste jag varit med om samtidigt som de va sjukt läskigt men kändes så bra efteråt och i morse. Har gjort allt mkt lättare helt enkelt.
Gud är mäktig och stor han gör under i den minsta människan också!




När kommer man sluta klandra sig sj, när kommer man blir mänslig nog att kunna leva igen, när kommer man sluta tänka bakåt och tänka på nuet och inte framtiden,  när kommer man sluta ångra alla valen man tagit, när kommer man sluta minnas alla dem man sårat, när kommer mitt huvud bli normalt igen?



Jajja - I can make it on my own

suck...

Kategori: Allmänt

När blev jag den som släppte allt förnuft,
den som glömde bort allt logistkt tänkande,
den som totalt glömde bort sina principer?
den som satte sin tro åt sidan...

När belv det här jag?
När kommer jag att lära mig?

Slåss totalt underskattat!

Kategori: Allmänt

Yes idag har man slagits me bella, va iktigt nice. Lr inte bara bella men de va hon som fick ta emot slagen. va ganska skönt att få ut lite aggretionen. Och jag kom fram till att jag inte e så klen som jag trott har gasnka mkt utav min styrka kvar. ungefär de enda posetiva me allt det här.

O mamma va överlycklig att jag inte bara låg i sängen....

samtal...

Kategori: Allmänt

asså jag vet inte riktigt vad jag tänker tycker eller känner just nu. känns skönt att ha pratat ut me dig om de, känns skönt att ha pratat så med dig almänt och kändes sjukt skönt att bara öppna mig även fast de bara varade en kort stund men heey de va alltid ngt iaf. Jag vet exakt vad jag vill men har kommit på att bara för att jag vill det så betyder de inte att alla andra vill de, att jag kan få precis som jag vill. jag har trott det alldeles för länge, levt i min lilla bubbla, nu vet jag att de kanske har hänt för mycket för att de någonsin ska gå att laga. men jag ska göra mitt bästa men måste ändra taktik för denna taktiken funkar inte. ska bara släppa det och försöka vara din vän med tiden kommer vi att lyckas och med tiden kanske jag kan slänga in lite lim här och där och försöka laga det hela bit för bit så att en vacker dag kanske allt är helt igen. men om inte annat så kommer du alltid finnas där för mig precis som jag för dig. våra kännslor kanske inte kommer ändras men omständigheterna gör det de inser jag nu och måste bara få mig själv att acceptera det hela det kommer ta tid och kommer vara pain in da as tills dess men heey me tiden blir de förhoppningsvis bättre.


för övrig va ja på ungdomsmöte i Åsne öga aka Åsenhöga, sjukt bra möte, sjukt bra predikan men o andra sidan va kan man förvänta sig utav knutsson? massa klockrena komenterer och sånger. Tände ljus och tänkte på dig farmor, jag vet att du har det bättre nu att du är med farfar och farbror. att du är lycklig och inte plågas att du känner hans värme och ljus att du går vid hans sida. Jag vet att han tar hand om dig och att du sitter där på ditt fluffiga moln och tittar ner på mig bevakar mig och skyddar mig. förhoppningsvis är du stolt över mig. Så nu känns det mycket bättre på den fronten och de kännns som om att jag lämnade allt det jobbiga med det här där i kyrkbänken, att jag bara kan fokuserar på sorgen och gå vidare sakta men säkert. Att jag faktiskt kan tänka på dig utan att börja as lipa, utan att stänga av utan bara  njuta av att faktiskt kuinna känna dig nära utan att det blir för outhärdigt...+ att de va kul att Ida va med och tyckte att de va kul!!


dansade idag med, jupp har hunnit med mycket typ 2 tim me Bella vi gör världes snyggaste koreografi :D

de finns två stunder då jag inte tänker på dig

1. när jag dansar
2. när jag är nära Gud.

då kommer inga minnen om dig, då funakr min hjärna som den ska.


Jajja - is there life after an broken heart?

I can't sleep I'm so lost whitout you...

Kategori: Allmänt

Yes precis när man nästan lyckats sova normalt igen så förstörs de, kan inte sova utan dig....
Dock känner jag mig som en j*vla idiot och något utnyttjad men heey ja får väl bara skylla mig sjävl....
Men trodde faktiskt att du ändrat dig trodde faktiskt att du menade det denna gången att det bettydde lika mycket för dig som för mig men jag hade visst fel. Det jag inte förstår är varför du började, varför du spelade med, varför du inte slutade morgonen efter utan bara spelade med?

Jag är arg på mig själv för att jag hoppar så fort du säger hoppa, jag är arg på mig själv för att jag itne har någon kontroll över mig själv längre. Allt e åt helvete och det är mitt egna fel. Skolan, vännerna, kärleken, killar, livet, familjen säg något som inte är åt helvete i mitt liv, något som ja hitintills inte har lyckats förstöra för skulle va ganska skönt att höra det just nu.

Jag saknar dig så sjukt mkt just nu att du inte kan ana!!
Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig själv.



"A long time ago, we use to be friends "



Jajja - tårana har slutat rinna, bara tomhet kvar.