Janina Ahlqvist

Överlevde!

Kategori: Allmänt

Wee jag överlevde min första praktikdag utan att göra sönder, förstöra, göra bort mig eller något annat dylikt! Hade hur kul som hellst, alla är jätte trevliga och jag får faktiskt göra ngt! Helt otroligt! Som sagt så trivdes jag mycket bra där och kommer fortsätta att trivas där tror jag iaf :D Glenn min handledare e as sooft och vi har drivit med varandra hela dagen. Det e nice.

känner mig naken utan min ring :(


Jajja - dissad än en gång

Mycket har hänt...

Kategori: Allmänt

Okey...igår så skulle jag va på banan hela dagen med bror och far lcoh förbereda för tävlingen idag. Bror sa att jag fick köra, så efter att ha pajjat knät när vi satte upp tältet var det bara att byta om till racingmundering dra på hjälmen och åka ut på banan. Det var hur kul som hellst och gick relativt bra, efter varge varv som gick gasde jag på lite mer och fick bättre tider. Men så kom jag in e en kurva för tidigt så hamnade på varningsgrejerna som e gjorda utav plast, banan var hal så när jag väl kom av dem så slant baken och jag började snurra, (kanske ska medela att andra bilar så som porcha och trimmade BMW.s va på banan sammtidigt) snurrade p åbanan och ut på gräset. Hela rutan immade igen och jag såg inget, tog ett tag innan jag kom loss. sen va jag tvungen att köra typ 50kmh genom hela banan för att bilen lät helt damp! Det va då jag insåg att om bilen hade snurrat åt andra håller hade det varit betångvägg och PANG. Det jag tyckte va lite udda va att far sa att bilen rent tekniskt sätt skulle snurrat åt andra hållet och att jag hade tur...hmm...lite smått läskigt va det. Bror och far skrattade åt mig men jag va arg och lessen för att jag åkte ut på näst sista varvet. sen när chocken släppte ville jag inte köra längre. Då sa bror att han hade tänkt att jag skulle tävla idag på 6timmars (fortsättning på 3 timmars som far och bror kör ) ja bara inte en chans, men det slutade med att jag senare på kvällen anmälde mig endå, (dock lite motvillligt)

efter detta så åkte jag hem och handlade lite med mor...skulle göra vaniljpannacotta med limeöverdrag. Och tro det lr ej så lyckades jag :D

Sen hade jag även gelatin i håret för att få upp min tuppkamm till JG, men eftersom simon och suffe inte lyssnade på mig och sa att det inte skulle funka så hade jag halva håret gelatin halva vax...det med gelatin höll mkt mkt bättre och var sjukt mkt lättare att få ur.Fast o andra sidan va det ingen som såg mig igår eftersom jag satt där i ca 10min och sen gick ut...palla det när man har ont i huvudet och hatar personen som sitter två rader framför en.

Sen idag då så körde far och bror till en tredjeplats :D weee mkt bra kört och bror höll sig på banan....sen efter 12 så belv det min och Busters tur att köra (en som hade hyrt in sig) han körde första passer och jag andra...mitt mål var att köra bättre än honom och hålla mig på banan. Jag lyckade otorligt nog med båda :D sjuk kul var det...men första varven gick lite halvbra eftersom jag var nervös och orolig efter gårdagens insident...kan ju tala om att den kurvan kör jag lugnt i! Pappas bästa tid va 1.59.662 min bästa tid va 2.08.101 så så mkt sämre än far är jag inte hehe Busters tid va 2.08.362 men jag  var bättre än honom och det är huvudsaken.

Jag skulle egentligen ut och gå med tobbe idag men det blev inte så :( för när ja gkom hem från banan somnade jag i sängen och sov te typ 5 sen va jag tvungen att fixa en massa grejjer så jag hann inte :( får ta det nästa helg va ju ett tag sen nu. alldeles för länge sen om man frågar mig.

sen får jag även damp på bella...hon vet inte om hon klarar av dansen....jag frågade henne innan vi började om hon va villig att sattsa 100% o det va hon men nu passar det inte...jag tänker inte betala 53kr i veckan för att inte göra ngt jag vill dansa inte prata. men men får se hur det blir tagit en paus nu i 5v eftersom min praktik börjar imorgon...får se hur det går..ska vara på en lite mysig lunchrestaurang i Huskvarna som heter Kroatorpet. SÅ vi får väl se hur det blir, förhoppningsvis bra om man bortser att bussen går 06.51 på monnen...så bör sova nu.


jajja - dissad för ett dataspel

suck igen då

Kategori: Allmänt

kl är 03.50 och jag är fortfarnade vaken...det är inte alls bra med tanke på att jag har tanten imon och idrott på eftermiddagen, ja jag har bestämt mig för idrott. hur gärna jag än vill ha spanska så väger idrotten mer. får väl se hur det slutar, får be simon lära mig lite o så....just nu hatar jag min skola.

hmm ja vad ska man säga finns itne så mkt borde sova men haar blivit en sån geek som bara sitter vid datan hela tiden och skriver onödiga bloggar och läser runt på alla andras bloggar samt på deras bdb shit vilken nörd ajg har blivit!!!

aja sova kanska hajjjj

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Wee har äntligen lyckats lägga upp mina bilder från årets scoutläger, vi hade det i Juli. Har typ försökt om och om igen sen dess och idag lyckades jag!! Så dom ligger upp på  http://like.bilddagboken.se/ 14-22 Juli bara ifall ni ville titta.

Ernsth verkar må bra nu iaf...han springe ri sitt hjul och äter så det är nog ingen fara hoppas jag. Blir skolan imon...och har inte bestämt mig för idrott lr spanska än...håller på att får DAMP!! Måste ha bestämt mig tills imon egentligen idag men iaf...sen ska jag kidnappa en mattebok imon me hade jag tänkt mig...det trodde ni aldrig att jag skulle göra frivilligt men det har jag tänkt heheh :P


Jajja - förvirrad så jorden snurrar åt fel håll


image15 ERNSTH <3

Ernsth!!

Kategori: Allmänt

Jag vaknade idag av att Ernsth inte alls lät bra...det lät som om att han hade jätte ont och inte kunde andas jag blev typ livrädd!! Men sen slutade han att låta, nu har han bara låtit lite men ringde vetrinären, hon sa att han kanske hade en början till en förkylning och att om han började visa symptom på de så skulle jag beställa en tid hos dem. Så jag vågar inte gå till skolan e jätte orolig, men har sagt att om han inte låter igen så ska jag gå på matten. Men e verkligen jätte orolig men han ser ut att må bra nu iaf, han leker och busar runt i buren och så dricker han me och det är bra. men måste städa han bur jätte nog så att jag blir av med bakterierna men kan inte göra det själv för ngn måste ha koll på Ernsth. Så får göra det imon när simon kommer upp.

Måste prata med min hyresvärd, mina fönster är inte täta så det blir drag (antagligen därför ernsth är sjuk) det har inte stört mig innan men nu gör det de. Men han e typ jag orkar inte bry mig och så men han måste väl göra ngt åt det iaf. så jag ska be simon prata med honom imorgon för jag inte vågar...har fobi för att prata med folk och speciellt om jag orsakar dom extra besvär, även fast det är deras skyldighet att göra det. Som i en affär är det versta jag vet att gå fram och fråga ngt även fast det är deras jobb typ. men men

Nu ska jag jobba lite eftersom jag inte är i skolan kan det va en bra ide, kände iaf att jag skulle jobba bättre hemma när jag har uppsikt över honom än om jag skulle varit i skolan och oroat mig där och inte fått något gjort.

Jajja - orolig hönsmatte

dubbel suck

Kategori: Allmänt

Asså nu e kl halv 2 och jag sover inte än....det här är ingen bra + att jag kom på att jag har damp matte imon!! Blää för matte hatar verkligen det ämnet...finns nog inget värre har till och med tanten istället för det!! ( och det säger väldigt mkt!!! ) Fattar typ nada när det kommer te matten men men tobbe har lovat att jkälpa mig med den så ska bara sno en mattebok imon så får vi väl se hur det går...hahaha.

 Istället för att sova har jag suttit här framför datan whit no life och kollat runt på APBERGET och jamenar det säger väl allt....NO LIFE!!! så jaa här sitter hon Janina whitout a life ungefär...men men lite BDB har det väl me varit

stod och busade lite med Ernsth och lekte lite...han e allt en liten smit pelle...men han börja iaf vänja sig vid mig mer och mer så vi kan väl hoppas att han får en ordentlig bur snart och att jag snart kan plocka upp honom :P Men han springande i sitt hjul håller på att ge mig MIGRÄN!!!! Döda hjulet!!!!!

Sen insåg jag precis att jag måste fixa mig ett par glasögon....börjar nämligen att få ont i ögonen...men har letat och letat men inte hittat ngr som jag tycker om...men men får leta lite till då bläää

aja ska va lite nördig ett tag till sen försöka sova

jajja - bajs matte

Suck

Kategori: Allmänt

Asså nu e kl över 12 igen och jag sover inte än...det kommer att sluta med att jag kommer försent till skolan imon som vanligt. O det e inte bra för ligger redan efter med mitt sv-arbete som ska vara inne på fredag...inte för att det göt ngn skillnad ifall jag gör det lr inte för kommer inte in på fronter endå så....men men vad gör man har typ 3 arbeten på datan som redan skulle varit inne men min damp skola har problem med sitt internet system så all bara e helt fuckt up. bläää för min skola just nu...i vanliga fall brukar jag försvara den men nu orkar jag inte det för inte ens min BDB funkade idag och då blir man arg!!

Varit hemma o dansat idag då...hmm gick som det gick...om det fortsätter såhär tänker jag inte vara med för vägra betala 50kr för att inte göra ngt utan sitta i kyrkan och snacka...kan göra så mkt annat på den tiden och med dom pengarna! By the way så e jag pank igen då för ovanlighetens skul NOT! känns som om att jag aldrig har pengar men men...får pengar igen den 30:e tills dess får jag väl leva på maten jag har hemma typ, fast edet e ganska mkt mat så ja klarar mig men det blir inget extra köp :( slösat alldeles för mkt pengar nu blääää vill ha JOBB!!!

Jo just fick reda på att min APU börjar redan nästa vecka :O scary som as har knappt hunnit va k i köket alls....så får se hur jag kommer att lyckas på Koatorpet, ja så heter min parktikplats...ligger i Huskvarna har bara varit där för att kolla om handledaren va där (vilket han inte va) så jag ska dit igen på onsdag och hoppas på att han är där så jag får reda på lite vad som gäller...får inte glömma ta hem mina kockkläder så mamma får tvätta...orka tvätta dom själv liksom det är jobbigt massa clorid och grejjer ne det får mamma göra.

Hmm asså har en udda kännsla i magen just nu och vet verkligen inte vad den betyder...känns as läskigt fick den typ igår kväll....kan ha något att göra med dig...du finns där i mitt huvud hela tiden bakom en massa, försöker gömma bort dig men ibland bara ploppar du upp och då finns det inget jag kan göra. Föröker verkligen men det går inte...vill en massa saker jag inte får. Vet inte om kännslan i magen har med dig att göra lr inte men det lär jag ju märka. Men det va nice att prata i tele med dig även fast vi kanske inte var så speciellt normala, synd bara att det bröts men det är nog dina föräldrar glada över....det samtalet kommer sitta fint på räkningen 1.30 tim hehhe men men,

Jag har blivit en data nörd bara så alla vet kan en massa skumma ord och gojs ingen bra plus att jag vill ha ett Nintendo DS. NÖRD på hög nivå typ...OMG shit vad hemskt!!

Aja ska försöka sova nu så får vi se vart vi hamnar träna imon då nice nice

Jajja - när dagar känns som nätter och nätter som dagar

        Måste välja spanska lr idrott imon....KLUVEN!

Livrädd!!

Kategori: Allmänt

Idag var jag då sjuk ifrån skolan villket e ganska segt efterso mjag hade min första idrott och spanska lektion idag samt arbetsmiljö och säkerhet med tanten. Inte för att det är kul utan mer för att jag behöver alla lektioner jag akn få me henne typ för annars fattar man nada typ. Och spanskan har vi inte många lektioner i så det hade inte varit helt fel att vara med på den...men men och idrotten ska man ha MVG i med så aa inte alls lyckat. bläää

Men sen kom Simon <3 upp och satte lite ljus i min tillvaro iaf...det var nice vi gjorde rent Ernsth bur och så sen när vi satte tillbka honom och satte på locket gick jag iväg, när jag kommer tillbaka ser jag ernsth krypa ut genom ett av sidohålen...blev helt livrädd att han skulle trilla ner från skrivbordet (där jag har hans bur) det tog ett tag innan vi fick in honom i buren igen...men då var han helt livrädd precis som jag...stackarn... men nu är han trygg i si nbur och sidohålet är fixat...ska bli skönt att få en ny bur på fredag!!

Får se hur jag mår imon om jag går till skolan eller inte annars får jag väl sysselsätta mig med att sms bomba emilia lr ngt...alltid lika trevligt att ha gratis sms hehe.


Jajja - sjukling

Hatar matte

Kategori: Allmänt

Jag hatar matte!! Seriöst världens mest oanvändbara ämne...sålänge man kan ränka plus och minus plus lite gågner och divition så behöver man inte mer. Vad ska man med ekvationer till?? hellt meningslöst...har matte nu och funderar starkt på att hoppa av...känner mig helt deprimerad just nu...höll på att bryta ihop innan´....men mne vad gör man...tror jag har konsentrations svårigheter lr ngt...kan inte konsentrera mig när alla runt omkring pratar och skriker rätt ut i klassrummet. men men tobbe sa att han skulle hjälpa mig nästa gång vi ses dvs på fradag....men tror inte han kommer att lyckas...han kommer att inse villket himla IG barn jag är....precis som jag är med...han går natur har typ läst matte C och jag fattar inte grund matten i matte B det säger en hel del...känner mig jätte kass.. men men det är väl sånt man får ta....får väl se om jag hoppar matten blir ju bara deprimerad utav den.


Jajja - HATAR matte

Två steg närmare...

Kategori: Allmänt

Okey då har man fixat en nyckel till kyrkan med...hoppas bara att dansgruppen fungerar nu då. Ska sattsa jätte mkt på den vill verklige dansa så jag hoppas att det kommer gå bra och att vi får med lite nytt folk också. Bella kommer hjälpa mig med danserna villket känns oerhört bra så vi får se vart vi hamnar.

Andra steget var att jag fixat en ny bur till ernsth med hjälp utav Simon, får den på fredag så vi får väl se vad dom på zoogrottan säger imon när han går dit och klagar...hoppas jag får mina pengar tillbaka annars blir jag riktigt arg på dem.

steg tre blir imorgon då jag ska försöka hitta ett vollyboll lag som jag kan börja träna med så att jag kommer ut lite och träffar lite folk och så.

sen får vi se vart jag hamnar....men just nu längtar jag till på fredag då hela gänget ska bowla och sen dra te tobbe och glo på film ska bli nice va länge sen nu *längtar* heheh

Aja sja fjäska lite för ernsth nu med lite godis sen dansa sen sova ha de gött

Jajja - böjar bli vuxen

Som vanligt

Kategori: Allmänt

Ja.. då har man fyllt år, firat ett år med Simon<3 och kommit en timme försent till skolan. Allt är tillbaka till det vanliga lr nästan iaf. Födelsedagen gick bra fick en massa mysigt och hade det trevligt med kompisarna och familjen. Fick hem Ernsth med och det är väldigt nice han e så mysig....!!! Men måste byta hans bur för tydligen är hans bur en musbur...men det sa hon i kassan ingenting om (irriterad) och alla delarna är för små för att Ernsth ska få plats BAJS!  men men...

Ett års dagen var mysig...förstå åkte vi ut på bolmen med simons föräldrar,farbror m fru och två av simons kusiner...vi va där myste åt gott, simon och hans kusin åkte även gummiring efter båten...(jag satt i vinterjacka och mössa) så dom hamnade i vattnet det var hmm DUMT! heheh Efter det åkte vi hem till honom myste lite i soffan lagade god mat åt lite satt och pratade och mös i soffan. Sen kollade vi på film och åt gott till det med.  Efter det kom min överrsaskning...han skulle ta med mig på en romantisk båttur i en gummibåt och titta på stjärnorna...men det gick inte riktigt eftersom det var kalt och molnigt men vi improviserade och tog gummibåten i poolen och låg där under en filt och myste. en väldigt lyckad kväll och dag tycker jag :P

Sen idag så kom jag en timme försen till skolan för min snooz på mobilen funkar inte riktigt som den ska. Vaknade av att stina smsar och frågar om jag kommer till skolan idag för vi ska ha redovisning. när jag vaknat inser jag att jag inte har ngn röst alls...BAJS och vi har muntlig redovisning i engelskan idag. Men ska köra min redovisning för bara henne sen...läraren alltså men hon e damp! Får inte min Eng C kurs fasten jag blivit lovad den! (pissförbannad) engelska är mitt favorit ämne men hon förstör det bara mer och mer för mig hon e nästan värre än Helene...och då e det illa!!!


Jajja - när läraren är damp