Janina Ahlqvist

Ge mig insperation!!

Kategori: Allmänt

Ja lektionen gick ingen vidare idag... inte riktigt motiverande alls faktiskt...så blev omorganisera köket och städa badrummet känner mig duktig! Sen att jag inte lyckades alls med dansen känns ganska jobbigt med tanke på att jag ska ha klart båda koreografierna tills på lördag och har bara lyckats göra början på ena... tröttnat nått så förbaskat på låtarna... lyssnar och lyssnar förösker se det framför mig men det kommer inget...det står still...helt tomt! Kan någon snälla ge mig min insperation tillbaka?

Konfan kändes också sådär kände mig verkligen som en outsider...musikal e verkligen int emin grej... jag och musik e inte vänner...jag e så omusikalisk att de inte e sant så kände verkligen inte att jag kunde bidra med något... sen var det visst konsert och massa styrelse möten så ställde in tjejgruppen. :(

men om ngn har två koreografier på lager får de mer än gärna skäna dem till mig!

// jajja


BLESS

Lektion...

Kategori: Allmänt

DÅ sitter jag och har lektion igen... men jag har ingen aning om vad lektionen handlar om eftersom jag missade hela inledningen eftersom skolan inte kan få något att fungera... det är samma problem varige vecka så man tycker jue att de borde ha löst det vid et här laget...man blir liksom inte speciellt sugen på att vara med  på lektionerna för att de inte fungerar :(  GAH tycker de kan sluta ta allt för givet och tänka lite på oss också!

Sen pratar min lärare med värsta monotona rösten så man hör knappt för det e otydligt och alllmänt drygt att lyssna på så man vill inte ens lyssna... har liksom noll koll och såhär brukar de vara varige vecka.. känner inte precis som om att jag får ut ngt utav de lektionerna...tacka vett ja praktiken!

Idag e det mkt som händer... lektion nu som sagt, ska försöka få ordning på köket igen, dansa, konfa och tjejgrupp. men det e massa nice när det händer saker me like!

// Jajja

BLESS



Grillning!

Kategori: Allmänt

Woho årets första grillning är avklarad!! Blev flintastek, pommes, tzatsiki och PEPSI!! Emilia känner mig så väl! Dock höll vår grillning på att gå i stöpet då grillen inte riktigt ville fungera men bror kom över och fixa :D TACK! så massa gott blev det och mys o tjejsnack på balkongen! Så nu är den invigd också! Fjant fick också vara med ute...dock massakerade emilia honom med vattensprutaren men men roligt va det iaf!

Emilia och jag har nu bestämt att vi ska ha symöten på måndagar för att gå igenom våra katastrofalr dramafyllda liv, vilda helger och sätta kortsiktiga mål över veckan... dvs ses misnt en gång i veckan och snacka skit :D

mina mål denna veckan:

 

  • Sy minst en dyna till balkongen
  • Klara mig levande ur helgen!

Visst har vi extremt fina mål??? :P

Nu ska jajja sova för jajja är trött... som Mårten sa : om man pratar om sig själv i tredjeperson så bör man verkligen sova! så natti natti gott folk!


// Jajja

BLESS

Ullared!

Kategori: Allmänt

Hemma från Ullared nu... gick väldigt bra och köpte bara grejer som jag tänkte köpa och sånt jag behöver. Mkt mat och lägenhetsprylar blev det lite jajja grejer också... men bäst av allt var att eftersom jag höll hårt i pengarna inne i ullared fick ett par skit snygga skor följa med hem till min skohylla :D behövde dem till konfaavslutningen så var faktiskt ngt jag behövde!


Sen åkte jag till el-giganten idag för att köpa en kabel som jag ska mellan dator-tv och jag har inte så stor koll på det där så jag frågar om hjälp och säger att jag behöver en sådan... då börjar nissen ställa massa jobbiga frågor som jag har noll koll på ... liksom hur ska jag vet allt sånt? jag e inte teknisk! framstod verkligen som en dum blondin, alldrig känt mig så blåst HAHAH ngn gång måste väl vara den första ;)

Nu ska jag torka av grillen för Emilia kommer snart och då bilr det invigning med FLINTASTEK! pommes och tsatsiki :D woho hoppas bara solen kommer fram lite också!

// Jajja

BLESS

FRISK!!!

Kategori: Allmänt

Yepp idag är jag frisk som jag lovade att jag skulle vara... blev ligga i sängen hela dagen förutom när pappa körde upp mig till lägenheten. och det hjälpte mår kanon idag bara en aning hungrig o det är inte så konstigt med tanke på att jag inte ätit ordentligt sen i torsdags!

Idag blir det packa upp och göra i ordning sen dra till ullared och köpa massa bra att ha grejer + skor :D sen kommer söta emilia hit och vi ska inviga grillen som toni och lisa gav mig i inflyttningspresent :D så blir de invigning av balkongen också! den är tyvärr inte klar än haft lite annat att göra så inte riktigt hunnir med det men de kommer!!!

Det bästa med ullared är jue att jag kommer köpa nya dukar så att jag kan börja måla igen!! wee lite jobbit att måla när man inte har några dukar att måla på! så de kommer bli fett nice!


nu ska jag börja plocka så jag kommer iväg någon gång måste cykla ner till mor och far för att hämta bilen var  inte riktigt i stånd att köra igår om man säger så!


// Jajja

BLESS

Sjukling....

Kategori: Allmänt

Okey hmm.. det här var alltså ett tag sen men känner nu att jag ska ta tag i det här igen! Jag lovar ska börja updatera mera! Ligger just nu hemma hos mor och far i mitt gamla rum och är en aning magsjuk... upptäckte precis att jag smittat mamma också vilket kankse inte e så snällt med tanke på att de tagit hand om mig :O

Åkte på konfalääger på Shalom som vanligt i onsdags var as taggad och såg fram emot att träffa mitt team! (enda nackdelen var jue att jag inte fick använda mobilen) Första dagen och natten gick kanon andra dagen liksa så... dock hade jag lite jobbigt att sova för hamnade med min kära kolega som snarkade.. men som tur vara hade jag köpt nya hörlurar som isolerar sjukt bra! så lyckades somna... andra natten gick inte lika lyckat halv 4 hade vi våran första sjukling och de bara fortsatte komma... totalt åkte ca 23 personer hem på fredagen... jag rigde till pappa och bad honom hämta mig...snäll som han var åkte han till GBG och hämta mig. Fick iaf åka igenom lite slussar och under ett par broar vilket va ganska trevligt iaf :)


I morgon är tanken att jag och emilia ska inviga min grill på min balkong men något säger mig att vi kanske behöver skjuta upp det en aning... men jag hoppas att jag kommer må bättre under dagen!

Annars så har jag en vecka frramför mig med massa jobb ska göra två koreografier innan lördag! Eftersom våran avslutning närmar sig och mina små dansare vill lära sig fler koreografier innan vi slutar! De e så aktiva de där små sakerna! men jag älskar det! Enda som får mig att inte tänka!


Nu blir de film för hela slanten take care!

// Jajja


BLESS