Janina Ahlqvist

SOMMAREN 2010 del 3

Kategori: Bilder

här är tredje och sista delen... tror jag iaf... vet att de förra inlägget blev lite långt...sry men de får ni ta :D

Kidnappningen på min B-day av elin och emilia!




Jag lärde mig skjuta med bössa med underbara Anna :D
och ja jag vet att ni sett dem innan men de e sjukt heta :P


Sen hade vi lite partaj i växsjö och på sigges :P



Sist men inte minst har vi jue min födelsedag! Som ni också har sett lite bilder ifrån men det var en AWESOME dag värd att minnas!




Och vi får inte glömma min nya fina mössa som får avsluta bildbomben från denna fantastiska sommar med underbara vänner och extremt mycket goa skratt!




BLESS

/// Jajja

Sommaren 2010 del 2 :D

Kategori: Bilder

Här kommer lite fler bilder från sommaren som var AWESOME! Hann med otroligt mkt även fast det kändes som om att jag jobbade konstant!

Lilla Joel föddes på Midsommar dagen!!



Fasters lilla gullunge :D


Sen åkte vi en runda till Norge på scoutläger <3



Sen var jag en runda i hemlandet med mami och papi!



Va och dansade på Västerhagen med underbara vänner





Roadtrip till Kalmar med underbara anna, massa shopping + ny percing :D





Lilla Emilia fyllde 20 i sommras med så det firades med goa vänner på balkongen in på småtimmarna :D





´Mer saker har hänt fler bilder kommer :)

BIlder säger mer än tusen ord, dessa talar om en fantastisk sommar :D

BLESS

// jajja

Sommaren 2010!

Kategori: Bilder

Eftersom dejten med doktorn inte gick ngn vidaer igår tänkte jag muntra upp mig själv med att lägga upp bilder om hela min sommar! Den var AWESOME så här kommer en bildbomb om vad jag sysslat med hela sommaren  i random ordning Enjoy!


Sommaren började med grillning på balkongen med underbara emilia!


Random roadtrip till Nässjö!


Random radtrip till Götet mitt  i natten :P



Dagen efter va vi inte jätte pigga men kul hade vi :D



MIDSOMMAR!!





Helt underbara dagar!!!

Detta var del ett så att inglägget inte blir cp långt :D

BLESS

// Jajja

Valet!

Kategori:

Jag har idag varit duktig och gjort min medborgliga rätt och röstat!!Den ni! Jajja som inte kan ngt om politik har röstat!! Känner mig väldigt duktig om jag får säga det själv :D Kom dit i sista minuten också! Sovit bort hela dagen typ, haft ont i magen och så :( vaknade en kvart innan dansen så tänker att jag inte hinner rösta och blir lite besviken på mig själv, men efter dansen när jag kör hem hör jag på radion att de har öppet till 8! Så tre minuter i springer jag in och frågar om jag får rösta! Hahah jag måste ha sett ut som ett psyko lr nått! men rösta fick jag :D


Har dejt med farbror doktor och slangen i morgon... kul..NOT men förhoppnningsvis hittar det något fel som inte är allvrligt och kan rättas till snabbt! Då e de liksom värt de lilla obehaget.


Nu ska jag snart iväg och jobba... får se hur mkt skit jag får från helgen..gjort massa saker som jag inte vetrat något om på jobbet haft  maskiner som jag aldrig kört osv...aja det märker vi!


BLESS

// Jajja




Bjuder på en ap gammal bild på mig och elin!! Saknar dig vännen!

Gravid igen!

Kategori: Allmänt

Yes dejtade jue farbror doktor i fredags och jag är tydligen gravid igen! Den ni! mEn jag väntar dock fortfarande på att mitt första barn ska födas...var jue över 2 år sen han sa att jag var gravid... Ne men för att vara seriösa nu då så blir jag sjukt frustrerad på läkare som anatar att bara för man har ont i magen,är tjej och i tonåren så måste man absolut vara gravid! Det är enbart den attityden jag möts av från läkarna blir så ARG! visst förstår jag att i många fall är det så men på samma gång tycker jag inte att de ska ha det som utgångspunkt! Tycker att de ibland ska ha lite mer tilllit till sina patienter!

sen var det väldigt spännande att gåt till farbror doktor fick göra exakt samma tester och svara på exakt samma frågor och han tryckte på exakt samma sätt på min mage som läkaren förra veckan gjorde...suck jo en sak var annurlunda  fick göra ett fint gravtest och det va negativt, det roliga med de hela var att sköterskan som tog alla proverna frågade lite om hur jag hade ont osv och hennes första tanke va magsår lr magkatarr inte graviditet! Hon blev också lite förvånad över läkaren! SUCK! Men men jag var lagom pigg och glad efter provtagningen när jag skulle in till läkaren igen...hans briljanta plan var att skicka mit till varnamo vilket jag hävdat hela tiden... och med en väldigt arg,ilsken,frustrerad och irriterad blick fick jag honom att ge mig en tid så snart som möjligt vilket visar sig vara på måndag morgon.. i vanliga fall får man vänta ett par veckor iaf så lite nytta lyckades han göra!


Nu bär det snart av för ytterligaer 8tim jobb denna helgen...tur att det inte är folk där så man kan ha ont i fred...sen har stora beslut tagits i mitt liv....får se hur det kommer att bli framöver nu...


BLESS

// Jajja

btw. filmer med mentalsjukhus,mentalstörda lr sjukhus över huvudtaget e OJOJ'S!


Julklappar?!

Kategori: Allmänt

Är det redan dags att börja fundera på juklappar?? Hört flera diskutioner om dessa saker... jag menar det är jue bara september!! Vart tog sommaren vägen?? JAg vill ha sommar sol och ledighet!!! Men ikke kallt regn jobb och nu Julklappar! Detta ångest moment då man vill komma på något bra och personligt till sina nära och kära men aldrig kommer på något bra? usch!!


Aja jag vet iaf vad lina ska få hehe :D


btw så ryktas det om utlandsresa i december :D
någon som vill hänga på??

BLESS

// JAjja

spännande liv!

Kategori: Allmänt

I mitt extremt spännande liv händer det inte speciellt mycket, jag sover har ont i magen jobbar natten har ont i magen kommer hem och sover...klarar inte av att göra det jag ska för magen e bajs, på jobbet får ajg halvautomaten så de funkar liksom inte anstränga lr behöva va glad och trevlig utan bara jobba vilket e bra. men mår apa iaf.

Prata med lilla sköterskan idag så har en dejt med farbror doktor i morgon, men han som jag hade sist som faktiskt va helt okey e inte kvar så nu får jag e ny nisse. och med min vanliga tur så får jag en ny stolle som kommer säga samma sak som den förra bara för att han inte vet hur det var när jag var där sist! GUd vad jag älskar våran vårdcentral! NOT"


inatt har jag kommit på lite saker på jobbet



1: Jag tycker inte om pallkragar.
2: jag tycker inte om banden man bandar pallarna med.
3: jag borde verkligen planera mindre.
4: Jag tycker inte om min mage
5: jag uppskattar inte p3 på natten.

bara så ni vet liksom


Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska iväg på scout i regnet.. hoppas bara magen vill lite iaf idag...sen jobba natten igen... Ceeping my eye on the price....

BLESS

// Jajja


smygtitt!

Kategori: Fix och Trix

Här e lite smygbilder på hur rummet der ut :P e fortfarande lite att göra som speglar och garderob men de kommer vid lönen :) då får ni bilder på hela rummet tills dess får ni nöjja er med de här :)









på den sista bilden ser ni min senaste ide som jag fixa idag :)


man kan hinna med mycket när man ligger i sängen och har ont :( hoppas det är bättre i morgon annars blir det ringa farbror doktor igen :(


BLESS

// JAjja

Drömmar...

Kategori: Allmänt

Ja drömmar.. jag förstår mig inte på dem! Har aldrig riktigt fattat det där med varifrån dem kommer egentligen...alltså dem vi drömmer i sömnen inte i verkligenheten. vissa drömmar e helt mongo och så crazy att det är kul och man skrattar åt dem när man vaknar. Vissa drömmar en crazy men innehåller folk man känner fast i jätte konstiga positioner... vissa drömmar är så sjukt verkligehets trogna att man seriöst tror att det som hände i drömmen faktiskt har hänt i verkligheten och man blir extremt besviken eller lättad för den delen när man inser att det bara var en dröm.  Sen får vi inte glömma mardrömmarna, dessa hemska onda saker som bara vill en illa och gör att man sover dåligt och vaknar vettskrämd.... Liksom vad är poängen med allt det där? varför ska man lida till och med när man sover? Kan man inte bara kunna få sova i lugn och ro utan att bli störd av drömmar som sätter tankar i huvudet på en?

Ja som ni kankse gissar har jag drömt lite inatt och de va ingen sån kul crazy, mongo drömm utan en av de andra kategorierna... jag förstår bara inte poängen med drömmar helt enkelt! Drömmar som man har på dagtid dvs dagdrömmar och mål i livet det e riktgit bra att ha! Utan dem skulle människan inte komma långt, men kan man inte få vara i lugn och ro på natten???




Min lilla bäbis som snussar så sött på mattes dataväska :P

BLESS

// Jajja

Seg dag ....

Kategori: Bilder

Idag har det inte hänt speciellt mycket egentligen, fått tillbaka min mobil, ÄNTLIGEN! Den funkar lite mongo som vanligt men hoppas den håller ett tag nu iaf. Sen har jag legat med magont resten av dagen typ :( det vill vekrligen inte släppa blir tokig på det! Men lyckades iaf vara lite produktiv och städade av skrivbordet... nackdelen var att allt hamnade på golvet ist...men jobbar på det... väldigt långsamt dock.. hehehe



Mamma trodde att lite motion kunde vara bra för mig så hon och jag gav oss ut på en liten PW runda.. blev 8km på dryga timmen :D sjukt skönt att vara ute men magen släppte dock inte men motion fick man iaf :D


Bilder på hur rummet och så blev kommer när jag fixat till det sista, dvs en garderob och två speglar till :) då får ni se bilderna men snyggt e det iaf och jag e riktigt nöjd! trivs som fisken i vattnet! Helt nytt, helt JAG :D



btw så har min kamera nu offecielt dött så kan inte ta några bilder :( tänker för fullt hur jag ska lösa det problemet innan jag åker till Grekland...kan inte åka dit utan en kamera och pappa e inte jätte sugen på att låna ut sin kamera till mig... vilket jag finner väldigt elakt för övrigt :(  men det löser sig!


Nu ska jag nanna! Bjussar dock på en bild när jag hade tråkigt här om natten!


Trapped in my mind...

BLESS


// Jajja

va ett tag sen...

Kategori: Bilder

Har jobbat sovit jobba sovit typ de senaste dagarna...fullt upp med industri, kyrkan och försöka få till mitt liv brevid allt de där...så inte hänt särskilt mycket spännande förutom att vi testkörde hondan på banan i onsdags... fick åka med tyvärr inte köra men hon går som en pärla! 240kmh på flygrakan i anderstorp!

Idag har jag hunnit gå av jobbet sova 2tim stressa till kyrkan komma hem sova 2tim laga middag till familjen, första gången på länge som jag faktiskt exprimenterade med maten och testade nya grejjer blev riktigt gott! Fläskfile,klyftpotatis och kantarellsås :D Busat med lilla Joel, eller busat och busat mer myst :D fick honom att somna också :D
varit en runda i ss och kollat hela filmen Horton... underbart knasig film!!
"i min värld är alla ponnys,äter regnbågar och bajsar fjärillar"

jo träffade herr doktor här om dagen ang magen,..hans svar till mig var "det går över"....



Hade lite tråkigt på jobbet inatt.. så roade mig med att kladda lite :D kommit på att papper är bättre än armen :D

Nu ska jag nanna :D

BLESS

// jajja


I thougt you were different,
i thougt you hade changed.
But you are just the same,
so I leave you today....

Ingen jäkla komenter!

Kategori: Allmänt

Är så sjukt pissförbannad och känner mig så sjukt överkörd och bortglömd! Känner bara för att skita i allt just nu! Äckelskit! Varför sk jag anstränga mig och lägga ner all min fritid och sociala liv om ingen bryr sig?! Va inte ens taggad innan coh det här gör mig ennu mindre sugen.... SKIT på allt!


BESIVKEN!


VILL HA!

Kategori: Allmänt

Det är mycket som jag vill ha som jag inte kan få... här kommer lite grejer som kommer komma förr eller senare... önskar bara att vissa saker inte vore så utom räcklhåll men dessa kna jag iaf få och kommer få !!


HÅR: Detta kommer i början på november när sarah kommer hem från sin utlandsresa.. vill inte färga innan jag åker till grekland då de bara kommer blekas och bli mupp så får vänta en extra månad för sarah åker när jag kommer hem, Men de kommer! Och jag älskar det!!!


Percings:


Det är hålet längst upp som fattas, det blev infekterat så ska så snart som möjligt göra en ny!! Blir vid nästa lön direkt efter grekland så jag kan bada där borta med :D



Tämker skita i vad alla andra tycker och tänker och skaffa mig denna! Velat ha den så sjukt länge men struntat i det för alla säger att jag inte ska. Men det är MIN åsikt som räknas och ingen annans det är MIN kropp som jag får göra vad jag vill med! Vet dock inte när det blir men den kommer!!!



Fast ska bara ha på ena sidan..vilken sidet blir på det märker vi! Detta e den ny kärleken :D den kommer när jag tränat upp magen och skaffat modet och hittat en studio som gör det :D

 

Med dessa två jag inte välja... den till högdet conchen dvs den lilla kulan som sticker upp lite diskret eller  så blir det en ring genom conch som i den första bilden. Det blir i vänster örat under min industrial som e likadan som den på bilden till höger... får se men en av dem blir det iaf lutar mer till den till höger...



Aja det var lite av vad jag vill ha och kommer skaffa!! HIHIH och åter igen det är MIN kropp!!!

NU ska jag iväg och jobba ytterliggare 8 timmar för den här dagen woho... NOT men jag ser målet!!


BLESS


// Jajja

PAIN...

Kategori: Texter

Har sjukt galet ont i min mage och hals :( tror jag dör!! Halsen gör ont för att jag hostar till tusen och magen gör ont för att jag hostar och för all stress :( det känns bra.. eh not... eller det är iaf vad mamma tror sen vet jag inte riktigt.. men mkt som händer och så, mycket tankar så kan nog vara orsaken.. men mamma gav mig lite medicin så hoppas det hjälper!

Dagen har för övrigt varit väldigt bra, massage på förmiddagen sen kom lilla lina hit och vi snackade skit och så :D sammtidgit som jag städade och gjorde i ordning här hemma så att mamma skulle bli glad! Och gissa om hon vart förvånad över att jag gjort iordning så mkt!! blev så gald att hon köpte hem pizza :D

Sen årets första scout! Underbart!! plus att dan e hemma så det e massa toppen! Innan scout hade jag och lina lite kul.. ja vi e lite knäppa som de felsta vet.. så lina fick för sig att köpa en hel vattenmelon som vi sedan delade på och åt ur med sked... ganska festligt faktiskt sen orkade lina inte mer och tidigare på dagen hade vi diskuterat att de vore fett kul att krossa en melon med en slägga.. så vi eh hämtade en slägga och krossade våra halvor. Sjukt festligt faktiskt!! Det skvätte lite lagom så :P nästa gång blir det en hel oäten melon :D




BLESS

// Jajja



I have this pain inside, that i can't discribe...
It's eating me up, like it's alive.
Pice by pice im faiding awey,
disapering in a painfull way...

Bildbomb!

Kategori: Bilder

Kidnappningen emilia och elin gjorde, skjuta med anna, väsjö m elin och min födelsedag:









STOR KÄRLEK till dessa dagar, och personerna som gjorde dem AWESOME!

BLESS

// Jajja

B-day!

Kategori: Allmänt

Yes idag blir man gammal och gaggig... fyllde 20! Födelsedagar har liksom tappat hela sin glans lite.. e liksom inte lika viktigt längre som det var när man var yngre..då var de typ årets höjdpunkt! Men nu e jag bara glad jag får vara med mina vänner och ha kul, en maräng tårta e inte heller helt fel dock :D

Presenter har liksom tappat sin betydelse, inget kan liksom toppa.. så värdesätter mer händelser och aktiviteter med mina vänner framför prylar faktiskt. Som idag så åkte jag och anna och kollade speedway (första gången för mig) det kommer jag minnas länge!!

Inte skrivit på länge för varit fullt upptagen, var jue spännande stadsvandraing, sen åkte jag och bowlade med familjen blixt,växsjö med elin och utgång, sen hem måla skrivbord, massa prat, sen kom anna panna hit i måndags och vi har haft fullt upp med att umgås och fixa med mitt rum :D

Nu e det nästan klart skrivbordet är ihopsatt och på plats...dock inte så fint för färgen är lite cp men det duger för mig! Nu e det bara spegeln, tavlorna som ska upp och en hylla som fattas och en garderob också men annars så e allt fixat faktiskt! Sjukt nöjd är jaag!

Juste anna och jag tog en roadtrip till ullared igår... och fick med mig en SKinnjacka hem! ÄNTLIGEN!! Velat ha enn så sjukt länge och nu äntligen unnade jag mig den! Så fruktansävärt snygg e den!" coh skön!! VARM :D

Bild bomb kommer så fort jag  har tid! Då får ni även se  när jag pang pangar med annas fina bössa :P

BLESS

// JAjja

every little dream I dream about you...