Janina Ahlqvist

Borde inte?

Kategori: Allmänt

Idag har man då köpt kläder och skor ganska nice :P Har även varit på konfaläger på Shalom för redje gånen ( de två sista som ledare ) hur kul som hellst heheh :P älskar den båten heheh... men men

Varför tänker man så mycket på hur de hade kunnat vara om man hade gjort något annurlunda? Som om jag hade gjort såhär istället för de här hade de blivit bättre då, eller om jag hade gjort såhär skulle jag ha mått bättre då. Om jag inte hade gjort så skulle allting sett annurlunda ut då? Eller om jag hade valt dig istället för honom hade allt sett annurlunda ut då, hade mitt liv varit bättre, hade vi fortfarande varit tillsammans eller inte? Hade jag varit lyckligare då eller hade du valt någon annan?
Jag vet inte varför jag tänker så mycket på hur det hade varit om vi hade blivit tillsammans då, hade vi varit lyckliga och fortfarande varit tillsammans? Eller hade de inte funkat? Var du den "rätta" eller rättare sagt är du den "rätta" för mig men jag valde någon annan istället för dig. Älskade jag dig eller var det något annat?Har jag fortfarande kännslor för dig? Har du fortfarande kännslor för mig? Älskade du mig eller var det bara en flört?
Ibland kommer dessa tankar till mig och jag vet inte vad jag ska göra, visst jag älskar min älskling jätte mycket det gör jag, vill leva resten av mitt liv med honom. Men kan inte hjälpa att tänka om jag inte hade valt honom utan dig hur hade det sett ut? Kännslorna jag hade för dig kan liksom inte bara försvinna de var jätte starka och hade byggts upp under en längre tid och jag tror att desamma gälde för dig men jag vet inte. De kännslorna är inget man precis glömmer i första taget utan de sitter i en väldigt lång stund. vet inte om jag helt har blivit av med dem tror att delar av dem finns kvar någonstan undangömda i mitt hjärta. Du kommer alltid att finnas där varesig du vill eller inte men jag tror du vill de. De kännslor jag hade för dig kommer aldrig att försvinna helt även fast jag älskar någon annan så kommer de att finnas där och påminna om dig.
Men varför tänker man då så mycket på hur det hade varit, varför kan jag inte tänka på hur det är? Att jag älskar min pojke över allt annat och att vi är lyckliga tillsammans, jag är lycklig. Och vi kommer att vara tillsamman ett bra tag förhoppningsvis så länge vi lever. Men endå kommer tankarna "tänk om". ibland tänker jag nog för mycket idag är nog ett sådant tillfälle. Men tror det var för att jag såg dig idag och pratade med dig som hjäna började att tänka tankarna om hur det hade sett ut om de hade varit vi. Men jag vet inte och kommer aldrig att få reda på de heller men ibland saknar ja de stunder vi hade som vi aldrig kommer att få igen. Men är det fel av mig att känna såhär och tänka som jag gör?

Jajja - när man ibland tänker och minns för mycket


Cause you'll be in my heart
Yes, you'll be in my heart
From this day on
Now and forever more
You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be here in my heart
Always - Phil Collins


  Varför bleknar inte tankar och minnen lika fort som regnmolnen försvinner och solen kommer fram efter en regnig dag?

Fasader

Kategori: Allmänt

Lämnat in min kamera på lagning nu :( dröjer typ 2 v innan ja får tebax den as störande för antingen har ja ingen kamera på Shalom lr ingen kamera i Mantorp..mindre kul :/ men de va kul att köra te borås :D om man bortser att vi hamnade i 4 trafiken påväg hem men men de e smällar man få ta ibland.

Tänk vad lätt det är att lura folk med fasader, man sätter upp en leende fasad och folk tror att man är glad trots att man mest av allt vill gråta. Man sätter upp en leende fasad och folk tror att man är glad, men inuti så håller man på att brista. Man ler mot folk och låtsas att må bra, när man mest av allt bara vill dö.
Bara för att man ler och är glad så tror folk att det är så, men vad de inte ser är att inget utav detta når ögonen, dom är fyllda med smärta och sorg. men är det någonsin någon som bryr sig tillräckligt för att titta så nära? ä det någonsin någon som är beredd att bry sig, som inte är för upptagen med sitt egna liv?
Vänner och föräldrar är lätta att lura och lärare de märker ingenting, för dom skulle man lika väl kunna vara död det gör ingen skillnad. men då tror man att iallafall en proffesionell person som är utbildad att se om något är fel ser det på en. Men så är det inte de är minst lika bilda som alla andra om man bara svara artigt på deras frågor så skickar de hem en och klassar en som glad och lycklig. Men när man sitter där och blir utfågad tänker man på vad man ska använda när man kommer hem, rakhyvel, kniv eller något annat vasst så att man bara kan slippa att tänka och får känna smärta igen. Men detta är det ingen som ser när man sitter där och ler.
det är ingen som bryr sig om att fråga om de ärr man har på handen lr varför ögonen är rödgråtna, det är tonåren säger dom. men är det rätt att en tonåring vill dö? För att ingen bryr sig om att se?
Fasader är lätta att setta upp och om man är bra så kan man levad med en i flera år utan att någon märker något.
För då är det ingen som bryr sig om att se...
Men vad händer när fasaden spricker och man måste visa vem man är, hur ska man då veta vad som är rätt och fel? Vem man egentligen är efter att ha levt i en fasad i flera år?


Jajja - när fasader kommer och går men ingen någon skillnad ser.

Vilse i livet vandrar hon om kring,
hon vandrar omkring och hon hittar ingenting.
Hon lever på lögner, och svek de hon bär.
Hon hittar inte hem, hon vet inte vem hon är. - Jajja

Löften

Kategori: Allmänt

ja va ett tag sen man skrev...hänt ganska mycket så har inte hunnit skriva, nu har man då haft påsklov i ett par dagar o de e snart slut o inte har man gjort ett skit heller. Fast ibland kan de också vara skönt, men idag så ska ja troligen va me lilla Lina. Sen har ja undrat ett tag, e de nån som läser de jag skriver? eller är det bara jag själv  som skriver av mig o läser de. hmm skulle va kul o veta att iaf en läste de ja skrev även fast de kanske för de mesta är mina egna tankar som kanske inte är så kul för folk att läsa men iaf. du kan väl skriva en komentar om du läser min blogg??


Löften, har man gett ett löfte bör man väl hålla de? Har man lovat någon någonting så håller man de. Är det inte så de ska fungera? Trots de så bryts löften både till höger och vänster av folk, ingen tar dom på allvar. De är bara något man säger sen går de över liksom. Men om man har lovat någon man älskar något så håller man de, för bryts de löftet så sårar de något så fruktansvärt och man vet inet vad man ska ta sig till. Man känner sig sivken, sårad, bortglömd och oälskad. Kan man då gottgöra på något sätt att man har brutit ett löfte? finns det ord som kan beskriva hur ledsen man är, och som kan göra så att man ger förlåtelse? Eller är det så att de finns inga ord utan bara handlingar, villka är då dessa handlingar? Men kan verkligen handlingar förlåta de brutna löftet som betydde så mycket för personen? Kommer det någonsin att sluta svida? och om man nu då har förlåtit personen ifråga, kan man då lita på personen igen, kan man verkligen lita på att den håller de löften den ger? hur ska man kunna göra de, pågrund utav dens handlingar och ord? vem som hellst kan komma med samma ord och samma handlingar. Om tillit försvinner går den då att bygga upp igen? kommer man någonsin kunna lita fullt ut på den personen som bröt ett mycket viktigt löfte till dig? Kommer såret någonsin att försvinna, det är frågan...



Jajja - fylld utav sår

Lögner

Kategori: Allmänt

Tjejmiddag på föreningen hahah shit va kul de va...ojoj va ja o Emilia mobbad alla älskar er tjejer o bara så ni vet alla bilder hamnar på bilddagbooken hhee kul Lina inte sant?? asg


En lögn är samma sak som ett svek bara att det inte är lika allvarligt, en lögn är en del av ett svek. Om man ljuger tillräkligt mycket så blir det till ett svek. Många tror ju att en lögn hit och dit inte skadar men en lögn svider länge och väl. Speciellt om det är ifrån någon som står en nära. Om personen har ljugit för dig en gång hur ska man då kunna lita på den igen, eller hur ska man kunna veta vad den personen har ljugit om och inte tidigare. Man kommer aldrig att kunna lita fullt ut på en människa som har ljugit för en. Men det klassas fortfarande som ett svek i mina ögon. men alla ljuger hit och dit, alltså sprider de små svek överallt och trots de så säger de att de inte sviker eller sårar någon medvetet så ljuger de och det gör de medvetet. Alltså är det ingen som kommer undan det alla hamnar i det en eller två gånger minst men de flesta gör det flera gånger om dagen. det är ingen som är bättre än någon annan alla är lika dåliga eller bra beror på hur man ser på de. Alla är i grund coh botten lika det är så människan fungerar tror jag...människan vill sårar andra som står en nära av någon sjuk anledning.


Jajja - när en lögn svider lika mycket som ett svek

I don't wanna hear
I don't wanna know
Please don't say 'forgive me'
I've seen it all before
And I can't take it anymore - Madonna