Janina Ahlqvist

Roadtrip!

Kategori: Allmänt

Har åkt på väldigt många roadtrips på sistone känner jag... men detta var den sista. Blev en snabbvisit hos familjen blixt i Kristdala. åkte upp och överraskade lilla Anna :D Hennes min när hon öppnade dörren var typ oslagbar typ "vem är du och vad vill du mig?" tills hon insåg vem det var som stod där heheh :D

Massa dans, skratt, mys och prat har vi hunnit med. Det gillas stark! Sumerar dagarna med ordet BLÄCKFISK!




Mer bilder finns på min bdb som jag nu bestämt mig för att börja använda igen! Tänkte att det e jobbigt att lägga upp massa bilder här och på fejjan kan man inte lägga upp vad som hellst. men endå måstse bilder upp någonstans så bdb smidigaste lösningen ni finner mig under namnet Like.


Idag har jag hunnit med att jobba första kvällen på bruksvillan, var en aning nervös för hamnade i baren. Då säger chefen "det e lugnt, hokey kväll ikväll så blir mest  öl" de första två timmarna såle jag nog bara 3 öl resten var drinkar typ. men helt okey kväll faktiskt :D
men nackdelarna kom också fram väldigt tydligt... :(


I morgon blir det fixa håret!! JIPPI!!!

BLESS

// Jajja


saknar din trygga famn, saknar kännslan av ro...

Piggelin !

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och mumsar på en piggelin när snön virvlar ner utanför fönstret...kanske liiite udda men det är gott :D och en piggelin är aldrig fel!

I fredags tog jag en roadtrip ner till Emilia i Helsingborg. Hon har jue alltid sagt att hon bor i skåneland men inte förens i fredags insåg jag exakt hur långt NER i skåneland hon egentligen bodde! HAr alltid tänkt att Helsingborg ligger typ as nära halmstad typ 20min ifrån, men ikke! Efter att det liksom börjat komma åker på åker på åker insåg jag att hon verkligen bor i SKÅNE  :O  och när jag väl var framme fick vi för oss att vi skulle ta en roadtrip till malmö och kolla in min framtid... och då slog det mig exakt hur långt ner i skåne JAG kommer att bo :O lite skrämmande faktiskt!

Men det roliga var att vi kolade upp vart vi skulle men inget mer exakt adress utan mer "oh det ligger vid hamnen, vi ska köra över två vatten så ligger det på högersidan" smarta vi e va?! Men det bästa är att vi faktiskt hittade rätt! Det var lite vägarbeten som gjorde det hela krångligt och väldigt små skyltar som gjorde att vi missade vart de låg och fick ringa Per som sedan guaidade oss till stället vi va på från början. Där snackar vi lockalsinne! Aldrig  kört i Malmö innan. En väldigt trevlig roadtrip och helg :D

                       


Provjobbet igår gick kanon, nu ska jag bara välja om jag vill ha det lr inte....beslutsångest men det löser sig nog!

Och i morgon bär det av mot överraskningar och roadtrip :)

Och jag har ingen aning om hur min text belv sånhär eller hur man tar bort det :O


BLESS

// Jajja

btw. blev kär i Edward i Edward sissorhands!

Tänker på er ikv...

Kategori: Bilder





Slutet gott, allting gott :D

Kategori:

Hela denna dagen har varit kanon, gick bra med jobbet, massa mys med joel, massa mys och nostalgi med Elin. Kan det bli bättre? Så mycket som vi skrattade ikväll har vi nog inte skrattat på evigheter! Hiphiphora är en ganska festlig film faktiskt, så sjukt mkt att skratta åt! Svensk film i ett nötskal!







och så bjuder jag och elin på en nostalgi bild :P




Summerar hela kvällen med ett ord: KETCHUP xD

BLESS

// Jajja

Bra dag :D

Kategori: Bilder

Tänkte bara upplysa er om att jag har idag en BRA dag!! Vaknade och kände mig bra, vilket var riktigt skönt och allt har flytit på idag! Jajja Happy!





BLESS

// jajja


Maybe i'm going to be okey?

Pain control my every thought...

Kategori: Allmänt

känns som om jag tagit mig vatten över huvudet.. tillbaka till att plugga grunderna... shit jag kommer dö! Tagit jobb på ett ganska fint ställe med ett fint cv, problemet är bara att jag inte riktigt kan mäta mig till det som jag har på papper längre.. har inte jobbat på över ett år... och nu ska jag helt plötsligt jobba julbord med 400pers på en restaurang som har målet 0 onöjda kunder... JIPPI! Jag e SÅ död!


Bilden e från när jag gick 1.a året på gymnasiet, hade ingen bild på datan i serveringskläderna så ni får ta att jag har kock kläder på mig :P

                                       


BLESS

//Jajja


And I'd give up forever to touch you,
Cause I know that you
feel me somehow

Smidigt!

Kategori: Allmänt

Idag åkte jag till jkpg för en dejt med fröken tandläkare i tron om att jag skulle operera ut två av mina visdomständer, men det visade sig att det räckte med att bara dra ut dem! Jag massa glad! Lite plågsamt men värt det om mina tänder blir raka igen, dock sanckade hon nissen om att jag beyöver en ståltråd bakom tänderna så får ta och fixa det med.


Sen har jag haft det mer smdigt idag också, igår gick jag ut med en del cvs och lyckades få jobb på höganloft för julbord och idag ringde de från bruksvillan och vill ha mig där lite extra med! Så massa glad för har jobb igen :D och i morgon ska jag ut med ett cv för en heltidstjänst, så bananskal finns det alltid! ;)


Btw igår så lagade jag mat igråkväll fick världens ryck och gjorde wook från grunden med allt de som jag vill ha i istället för att använda en färdig påse, massa gott blev det med! Såhär snygg såg jag ut i mammas julförkläde xD




BLESS

// Jajja

Färdig!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort klart allt duktigt vuxet för idag :D känner mig massa nöjd med mig själv!! Var faktiskt inte så jobbigt som jag tänkte mig att det skulle vara, det släppte efter ett tag :)

Bjuder på en bild på min lill bäbis för han e sötast i världen!!




BLESS

// Jajja

Då var det dags...

Kategori: Texter

Yes idag är det då dags att ta tag i massa obekvämligheter...usch...måste ringa massa samtal och jag som hatar ringa viktiga samtal!! Tycker det är så sjukt jobbigt. Är jue igentligen en ganska social person men när det helt plötsligt kommer till att man MÅSTE ringa ngt viktigt seriöst så får jag tunghäfta och får inte fram vad jag vill säga :( MEN jag ska klara det här!!


Annars har jag en liten sneeky plan på G idag om det funkar för mina vänner...hihi som kommer få mig på mkt bättre humör.. dvs om det lyckas men kalrt det gör!!! :D


Have you ever felt your mind spinning
like a Marry go round?

Have you ever felt your thoughts
just blowing around?

Have you ever seen the tears that
are drowning me inside?

Have you ever felt the pain
that's ceeping me alive?

Have you ever seen the sun behind the clouds,
or the smiles that are so far behing?



BLESS

// Jajja

Week from hell...

Kategori: Allmänt

Trodde jag att förra veckan var med tanke på allt jobbigt jag fickgå igenom och alla annan skit men heey denna veckan började inte mkt bättre och som det ser ut just nu så ser den ut att bli värre än den förra :( Hur kan det ens vara möjligt??

Aja idag har jag sysslat med viktiga papper och skit coh tittat på tredje HSM filmen heheh mkt festligt :D


Inte så intressant dag med andra ord så bjuder på en bild där jag "råkade" göra mitt hår mörkt här om dagen :D





BLESS

// Jajja

you still plague my dreams...

Kategori: Allmänt

Bara tagit det lugnt idag med tanke på gårdagens äventyr hos läkaren, men hunnit iväg en runda och hälsat på emilia + emilias pajk för första gången vilket var mkt trevligt :) saknar henne lite nu när hon e iväg långt bort :(

Dans var det idag med, sakant det lite nu. Men är så stört svårt med magen men gör mitt bästa iaf och tjejerna är fantastiskt duktiga! Riktigt stolt över dem är jag faktiskt!

Avslutade faktiskt kvällen med att åka hem till pastor och mysa. Stefan och jag gjorde upp en plan med! Får se när den kommer i verket bara :P Massa mys i soffan med frida, finns ingen bättre terapi än när ett barn kryper upp i knät och gosar in sig :) det gillar vi mycket!

Bjuder på en bild från helgen, den sista som togs innan vi drog ut tyvärr :( kameran va liksom inte uppe så mkt som vanligt. men heey iaf en snygg bild på oss :P



KÄRLEK!


BLESS

// Jajja


if I could then I would turn back time and go wherever you  did go...