Janina Ahlqvist

SHIT!!

Kategori: Allmänt

Tror jag missaat mina eng nationella :O



DAMP DAMP DAMP DAMP på att må dåligt!!!

förvirrande texter och elaka bilar

Kategori: Allmänt

Jaa idag har de inte riktigt varit min dag, jag va uppe sent o plugga igår vilket visade sig inte vara så bra för simon väckte mig halv 8 och frågade varför jag inte hade åkt. Jag trodde stenhårt på att jag hade gått upp, åkt hem, bytt bil och åkt till skolan men det var visst en dröm och jag hade försovit mig. så blev bara klä på sig och åka.

Men min kära bil sammarbetar inte med mig, den har ett motorfel som gör att motor ibland stannar och då låser sig ratten men de har inte hänt på ett tag och inte varit så farligt men idag höll jag på att krocka två ggr på grund utav de.så va lite små skärrad så ringde far min och han säger att de finns ingen möjlighet att den kan göra så men jag har jue upplevt det så enligt mig borde det funka men men han ska iaf titta på den imon o förhoppninsvis hitta felet på den annars så tänker jag inte köra den på ett tag. Lite små skärrad och de krävs ganska mkt för att jag ska bli de så.

Men blir iaf borås på fre oavsett om bilen e ok lr inte, ringde bror som lovade att jag skulle få låna hans bil iafll de va så att min inte funka :) så bilr djurpark för första gången!! E as peppad kommer få se riktiga apor!!!! hihi visst de låter lite barnsligt men har aldrig varit på en djurpark så kommer springa omkring som en 5 åring :) stackars Rob som kommer få stå ut me lilla mig xD

Sen försöker jag verkligen få ihop min rapport för projektarbetet men de går verkligen inte för texterna e as förvirrande och jag fattar nada...aja får se hur det här kommer att gå har 4 dagar till på mig att skriva den kommer väl sitta hela dagen imonrgon och jobba på den.

Dock spendera hela tis kväll me simon eftersom han åkter till Holland tillsammans me i princip allt annat folk jag känner på onsdag och jag inte kommer träffa honom innan de så blir nog lite mys hemma. Men han kommer hem på söndag igen och jag kommer vara hemma med tanke på att ja ska te läkarn på måndag igen....fler prover.... :(

Nu ska jag försöka skriva ngt mer på rapporten innan jag ska sova, måste sova ut lite inatt känner jag!!

Natti natti

Jajja - I wan't you to know who I am inside

In chock!

Kategori: Allmänt

Idag gick de ingen vidare...skulle skrivit prov tidigare idag men de blev de liksom inget med....hela servisgruppen bestämde sig för att göra en gemensam bojkott och ta igen de på tisdag då vi alla har övat lite till :) efter det så stötte jag på simon och gustav på a6, va mkt trevligt strosa runt där lite med dem och åt lite lunch.

sen åkte jag hem och packade ihop lite grejjer som jag inte behöver här uppe längre som simon kunde ta med hem i bilen (jo för mor min ringde och sa att bilen skulle besiktigas imon så va tvungen att köra hem den, men simon erbjöd sig) så blev ilte pylar. Galet vad mycket man plockar på sig under tre år, måste verkligen börja rensa nu är trorts allt bara 6v kvar nu! PANIK !!!

Sen somnade jag i sängen i över 2 tim, vilade ut framför en film. sen började jag leta insperation vilket jag sysselsatte mig med i nästan 2tim tog ett avbrott och gick o solade lite så att jag blir brun till balen :) sen pratade jag en stund med mårten också massa trevligt.

Sen fortsatte jag att leta insperation och skissade upp de jag vill ha...var evighter sen jag bara skissa eller måla för måladet skull va ganska skönt och avslappnande fakttikst och tiden bara flyger iväg. Känner mig dock sjukt nöjd med mitt verk, övning ger visst färdighet. för två år sen hade jag absolut inte lyckats med det så är lite chockad själv faktiskt, får bara se vad simon tycker imorgon. hoppas han tycker om det!! Jag tycker iaf om det men det är inte alltid de räcker.

Aja ska nanna nu servisen imorgon sen massa cykelvett med mina scouter och prat me Dan. kommer behöv alla sömn jag kan få!!!



Jajja - I'm so confused about what to do, sometimes I wanne throw it all awey....

vals och dumt tanklock

Kategori: Allmänt

Igår övade jag och Simon på valsen för första gången, gick lite trögt i början men sen så kom han in i det :) med lite övning kanske han blir riktigt duktig till balen vilket jag inte tvekar en sekund på. dock hade jag lite ömma fötter eftersom han hade skor på sig men glömde hämta mina men så farigt många ggr trampade han mig inte på tåna så han var verkligen jätte duktig för att inte ha dansat innan. Mamma blev helt chockad (hon hjälpte honom med stegen) och berömde honom mkt :)

Sen skulle jag köra upp till jkpg i morse igen då problemet var bara att jag inte hade tankat så va tvungen att tanka. Men mitt kära tanklock e helt idiotiskt på bilen så lyckas inte få upp det så får åka hem skälla lite på pappa för han köpt ett så ologiskt tanklock sen visar han hur jag ska göra och jag får upp det. Så då åker jag och ska tanka igen men tror ni jag får upp tanklocket? Nej! Står där och ser ut som ett fån, blir lagom glad och sparkar på bilen. Tillslut sväljer jag min stolthet och ber en gubbe om  hjälp som självklart får upp det direkt och jag framstår som en dum blondin :( men men halv 8 kommer jag iväg....jag börjar kl 8.....så va lite lagom sen idag men men.


Prov i eftermiddag....hmm lite lagom pepp kommer inte alls gå men men...måste få minst VG på de...massa servis facktermer på franska...uch....aja bara till att börja plugga nu.

Jajja - if somethings hard to do, then it's not worth doing....

Här igen nu då...

Kategori: Allmänt

MIn utställning gick jätte bra var massa folk som kom lr iaf 25-30 ungefär, mestadels folk från Gislaved dock men va massa kul att det kom så många. Tack alla ni som kom, betydde as mycket!!! Och tack för all respons jag fick :)
SKolan ska köpa fyra utav tavlorna och en lärare köpa en annan så känns bra iaf! Nu ska jag bara börja med den förbaskade rapporten också, men tänker inte göra de fören jag har gjort mitt servis prov (teoretiskt).

Annars har det inte hänt överdrivet mycket faktiskt mest tagit det lugnt i helgen, solat och myst typ. Ätitmassa grillat och annat gott. Dock va de pyjamasparty i fre som började med brännboll i pyjamas sen freningen med pizza, julmust och massa avslöjanden :P Tack för en trevlig kväll!!


I lördgas blev de parken me lina och sara men de va megat tråk så vi drog hem till Johan där killarna satt och spelade NHL. bev en tidig kväll för mig tills simon kom hem och väckte mig när han skulle lägga sig så jag kunde inte somna om fören långt senare.

Kyrkan på söndag med församlingsmöte, bestlutade den nya församlingens namn, blev: GISLAVEDS FRIKYRKO FÖRSAMLING. Klart bättre än de andra förslagen (GISLE KYRKAN, TREENIGHETS KYRKAN, GISLAVEDS FRIKYRKA KLIPPAN) Men var sjukt segt att inte komma därifrån fören vid halv kvart i två.

sen var jag så trött så jag orkade inte köra upp igår så jag stannade och hade mys framför tv:n med simon, albin och hans föräldrar, Åkte upp i morse ist

de va ett tag sen...

Kategori: Allmänt

Heey! va ett tag sen det hände ngt här kände jag nu, kanske ska börja ta tag i det igen nu när det börjar hända grejjer. eller det gör det hela tiden en iaf :) Jag är tillsammans med Simon igen :) det känns sjukt bra!! Jag har baldejt, simon :) min klänning e uber vacker, jag har skit snygga skor, har handskar och har fixat en som fixar mitt smink ( mia simons syster) sen ska jag bara boka tid med sarah för håret också :) appråpå hår så har jag lugg igen :) jag fick en fin impuls när sara toppade mig igrå så ja klippte en lugg :) dock funkar inte mina solglasögon till den :( men heey den har snart växt ut iaf så då blir de snelugg igen :P Sen e jag meganervös inför imorgon :O har min projekt utställning! Hoppas bara att allt blir lyckat e en aning nervös men ska nog bli bra :) Nu ska jag läsa lite sen nanna Jajja - cus you are everyweher to me...