Janina Ahlqvist

Segling <3

Kategori: Allmänt

Idag blev det ätligen segling!! inte så långt kankse men fortfarande segling!! Så sjukt nice att bara glida på vattnet och njuta! Hade dock varit bättre om jag hade haft min jacka med mig men men man kan inte få allt här i livet. mysigt var det iaf!

Annars har det bara chillats efter vi kom i land, nu andakt sen e det film på schemat och tidig sängtid. För i morgon är det upp tidigt igen för diverse aktiviteter... suck... vi börjar med en stadsvandring som man redan gjort och så kan man faktiskt o-hamn efter att ha bott här i ett halvår så känns lite meningslöst! Sen körövning inför söndag som jag inte heller ska vara med på, så tycker egentligen att jag borde få sovmorgon!


lite bilder från seglingen

        


erkänner att jag saknat det!!

BLESS

// Jajja

P-vik dag 2!

Kategori: Texter

Yes vi ligger fortfarande i P-vik, det blåser för mycket för att vi ska kunna komma iväg någonstans :( men förhoppningarna är att vi ska kunna segla lite den korta biten vi har till oskarshamn i morgon.

Dagen har inte varit så händelserik utan mer seg med lektion och boll på sten... ätit som en häst hela dagen och svoit massa på dagen..  planerade även massa inför hösten med david (rektorn) och känner mig ganska peppen för det!

Sen pratat massa i telefon idag med folk som jag inte gjort det så mycket med på sistone och det e ganska gytt! Och igår blev det en liten runda med David ( kompis inte rektorn... alla heter david!) vilket också var trevligt eftersom vi inte setts sen i höstas. 


Nedräkningen tills lina kommer hem e igång! bara 5 dagar kvar nu!!! LÄNGTAR!!!

Och helgen kommer bli AWESOME!!!!!


BLESS

// Jajja


The night comes and the dreams begin,
the dreams of you and me...
But they are not real, they are not true.
They are just fake like me and you...


Segling

Kategori: Bilder

Yes då har vi mönstrat på Shalom och befinner oss just nu i P-vik där vi kört en spännande fem kamp i teamen... ja alla vet jue att församlingstemarna är hjärnorna.. men vi ägde dock på stövelkastning!
Annars skiner solen och det är fint väder, folk badar och leker :) själv har jag ont i huvudet så tar det lugnt.

Men i morse gjorde jag den smarta tabben coh försov mig... hade inte packat så resulterade i att jag glömde hälften av de jag skulle ha med mig men men vad gör man? Legat och sovit en timme innan idag och ska nog gå och lägga mig snart igen så fort jag fått iväg lite mejl bara.

Tyvärr har vi inte fått segla något idag men hoppas att få gröa det i morgon när vi åker mot Byxelkrok! Det är så mysigt med båt och segling har verkligen saknat det om jag ska vara ärlig! men säg det inte högt! :P

Saknar massa folk men speciellt LIna! Kom hem!!

BLESS

// Jajja


2010.08.23

Kategori:

Det känns lite udda att vara på skolan igen...men sammtidigt ganska vanligt... det e massa av det gamla folket men massa av dem som fattas... vissa stunder känns det as normalr och man bafra väntar sig att det ska dyka upp en pratglad skåning eller en andreas som vill kolla någon serie. Men så e det inte... nu bor det nya människor i vårt rum och nya människor har börjat... 

Dock har jag inte träffat alla eftersom jag låg och sov när de kom...en aning ont i huvudet idag så vilar bara...sov från 11- kvart i 9 i morse :D och sovit ca en timme nu på dagen..ska lägga mig tidigt ikväll för i mrogon bitti mönstrar vi på shalom :D det kommer ockå kännas lite udda men blir nog bra :D

Träffade anna-panna igår. skulle gått på gt i deras kyrka men de hade ingen så åkte ut till äspenäs och gick en skogspromenad ist :D var för sent att åka in till stan till en gt så ibland får man göra så :P

aja nu blir det Glee och vila :)

BLESS

// Jajja


Back at school...

Kategori: Allmänt

Då har man tagit sig enda bor till Oskarshamn och skolan :) känns faktiskt ganska bra, bara vi tvåor här en så länge och förvånansvär många är vi också! yp 11st! Det trodde jag aldrig när vi sluade i våras men alla kan jue ändras! Det bästa med att vara tvåa är att man får bo i "utelängan" som det så fin heter, de är ett hus brevid huset som alla ettor bor i. dvs man får vara i fred! Ha egentid osv... och det bästa är att man har ett eget rum!!! Helt otrolitgt men så e det! Sabina (klasskompis) är helt överlycklig över sitt, och så möblerade vi om det så att de blev som hon ville ha de :)

Annars är stämningen på topp och de känns bra :) lie trött dock eftersom jag bara sovit en halvtimme inat.. legat och kollat på GLEE hela natten. Har blivi helt frälst i den serien!!En aning berioendeframkallande faktiskt....

Superaisen igår var massa roadtrip, först minigolf i a-orp, sen grilla på isaberg, åka till elins moster och paddla men de regnade så blev sälskapsspel ist (emlia och jag vann! En aning FÖR tävlinginriktade..) sen hem till elin för att se på världens UNDERBARASTE film, eller hur emilia?? hahah Och underiden som vi åkte fick jag jue inte se något så fick ha på mig en väldigt fin ögonbindel med paljetter på...plus att de ville försröra mitt lokalsinne så köra usen varv i rondeller e en bra plan! TACK tjejer för en underbar dag!!!

Fick även ett rött nagellack till min samling... ja det har blivit ett beroende... dagens färg är: ljus jeans blå :)

Nu ska jag vara dukitig och göra min läxa... yes vi började inte dagen med att ha genomgång lr så utan direk på undervisning + läxa... personlig andak på typ 2 tim... spännande...not...men sammtidigt en aning skönt... sen blir det grillning med lite folk sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, antagligen inte så mkt utan bara sova :D

BLESS

// ´Jajja

btw bildbomb kommer senare ;:P

Back in buisness...

Kategori: Allmänt

Yes nu är jag tillbaka, sry för torkan av inlägg men haft så sjukt mkt att göra denna veckan att jag inte hunnit. Har Jobbat,renoverat,packat flyttat hela veckan. Knappt hunnit sova någonting! Jobbade natten så så fort jag slutade började jag antingen måla eller packa sen sova ett par timmar på dagen sen flytta måla igen och sen jobba... stressig vecka har det varit men nu är rummet klart bara listerna som ska upp, lägenheten är tom och städad. Lite sorgligt faktiskt :(

I morgon drar jag iväg till sokarshmna och skolan en runda, sen stanna lite i kristdala hos underbara anna och avsluta med partykväll i växsjö med elin :) Sen b-day och så börjar jobbet .... lite segt men kul :D


Ikväll blir det suprise som gäller.. elin och emilia har  kokat ihop något ingen aning om vad faktiskt jag vet att de ska hämta mig kl 18.00 sen bär det av till okänd destination. Båda är borta på min B-day så de valde att fira mig nu ist vilket e ganska gött :D

Dopet va massa mys och gick kanon bra med danse :) var väldigt uppskattat av både bror och lisa, släkt och även prästen tyckte det var kul med dans i kyrkan :) svenska kyrkan är så strikta!
Joel var nästan duktig hela dopet, skrek bara lite :P


BLESS

// Jajja



 
Hade väntat mig iaf något från dig...

Dop idag :)

Kategori: Allmänt

Gårdagen var bara slappa hänga och sova :D riktigt skönt att bara ta det lugnt en dag mitt i all stress :)
Sen såg jag även KING KONG för första gången i mitt liv! Förvånansvärt bra faktiskt, lite arg på slutet dock :( men mysig och bra kväll :)

idag är det dags för Joels dop!! Massa trevligt kommer det blir! Och så ska jag dansa i kyrkan med hoppas de går bra : )


Nu iväg och fixa håret så att jag ska bli fin igen :)

BLESS

// Jajja


When you wish upon a star...

Kategori: Allmänt

Jobbet lagom segt... fick reda på att när jag skrev upp mig på helg jobb så trodde jag inte att jag skulle vara ENSAM i HELA fabriken!! Trodde iaf att vi skulle vara två! Men NEJ de räcker med en, så ska ha två fetingstora maksiner ensam... fatta att ja kommer ha sönder något! Ett under att de ens låter mig vara ensam där!
Aja får se hur jag kommer lyckas med detta....


SEn blev det åka iväg med elin och titta på stjärnorna... så många stjärnor var det inte som syntes men himmelen lystes upp så vi antog att de va de som föll :D massa mys att ligga på en strand på en filt och bara stirra uppåt och filosofera om livet! <3 underbart och totalt underskattat!

En del planer gjordes får se hur många som ras i verket bara :P  förhoppningsvis en på söndag!


Fått mitt nya sim till de mobila bredbandet... tror ni det funkar ? NEJ! blir så sjukt arg och ledsen på det! Får ringa dem och se vad som händer....

I mrogon blir det dans, packa, städa, runda till SS och avsluta dagen med film tror jag iaf att det blir :D massa nice :D

BLESS

// Jajja



Depp? Ta en alvedon!

Kategori: Allmänt

Haha var nere hos mami innan, var chafför till henne och sen stannade jag där för att få lite mat :D Vi pratade lite och så var trevligt.
Sen kunde jag inte äta mer och

 mamma bara "nu får du äta upp"
jag: "Kan inte går, var samma sak igår"
Mamma "du skulle inte ätit choklad innan!"
jag: "mår inte bra "
mamma "ta en alvedon!"
jag: "mamma de e inte sånt må dåligt"
mamma "ta en alvedon, ibland kan det hjälpa endå!"
Jag :" det är jue som att ta droger, må bra för en stund, samma princip"
mamma: "inte om man inte gör det jämt, någon gång gör jue inget"

helt underbart! hahaha tog dock ingen alvedon, tänkte peppa mig med lite lovsång i mp3 på jobbet, funkade bra de första tre timmarna igår :D blev lite mer pepp då.

Blev ingen dejt hos farbror doktor eftersom min kära mobil dog under natten, vilket innebar att jag inte vaknade för ahde inget larm. :( aja sovmorgon :D får se hur foten känns inatt när jag kommer hem.


Inatt blir det kolla på stjärnorna :D massa mys! Ska bara komma på vart man ser dem bäst dock, någon som e pepp på att ligga oc kolla på dem med mig? ´hör av er isf :D

BLESS

// Jajja




Vill iväg på galna äventyr mitt inatten coh bara glömma allt som varit! Babe kom hem! Saknar dig!!

Ny piercing....

Kategori: Allmänt

Sjukt sugen på att göra en ny percins i vänsterörat! Efter att jag gjorde industrialen så tycker jag de ser lite tomt ut så e fett sugen på att göra en ny!




Ja pilarna pekar på vad jag e sugen på men isf blir det bara en utav dem... får se vad de blir.. kommer kankse bilder på alla piercingar någon dag framöver... får se om jag lyckas :P


Nu klallar jobbet bye!

BLESS

// Jajja

Farbror doktor..

Kategori: Allmänt

Suck gick upp vid lite innan åtta i morse (la mig 4) för att ringa farbror doktor om min fot... de ringer upp vid tjugo över åtta är jätte sega och jätte dryga och bestämmer sig tillslut för att jag ska få träfa en läkare i morgon... WOHO för svensk sjukvård! Var jue inte så att jag hade behövt de redan förra veckan när jag började ha ont??


AJa nu laga mat får se om det blir mer lyckat än igår... det märker vi :D


Btw kommit på att fixa naglarna e en riktigt bra självboose när man e nere, snygga naglar och du känner dig snyggare :D



och det är jätte svårt att ta snygga bilder på naglar med min kamera! Dessa gjorde jag igår när jag var ltie nere och vips så blev jag bättre :)


Upptäkte precis när jag skulle öppna min burk med champinjoner att jag inte äger en konservöpppnare! Så blev inga champinjoner idag inte!


BLESS


// Jajja

Tänkbara ord....

Kategori: Texter

Don’t undermine your worth by comparing yourself with others.
It is because we are different that each of us is special.
Don’t set your goals by what other people deem important.
Only you know what is best for you.

Don’t take for granted the things closest to your heart.
Cling to them as they would your life, for without them, life is meaningless.
Don’t let your life slip through your fingers by living in the past or for the future.
By living your life one day at a time, you live ALL the days of your life.

Don’t give up when you still have something to give.
Nothing is really over until the moment you stop trying.
Don’t be afraid to admit that you are less than perfect.
It is this fragile thread that binds us each together.

Don’t be afraid to encounter risks.
It is by taking chances that we learn how to be brave.
Don’t shut love out of your life by saying it’s impossible to find time.
The quickest way to receive love is to give;
the fastest way to lose love is to hold it too tightly;
and the best way to keep love is to give it wings.

Don’t run through life so fast that you forget not only where you’ve been,
but also where you are going.
Don’t forget, a person’s greatest emotional need is to feel appreciated.
Don’t be afraid to learn. Knowledge is weightless,
a treasure you can always carry easily.
Don’t use time or words carelessly. Neither can be retrieved.



"Hårig kamel pung!"

Kategori: Allmänt

Ja, så känner jag för denhär dagen... kan inte riktigt komma på något positivt om den faktiskt förutom mini bubblizar (godis) som frögyllt min dag på jobbet och madde som var snäll nog och körde mig dit och hem så jag slapp stressa innan idag.

Började med att jag försov mig, skulle gå upp vid 9 gick upp lite efter 11. Lagade mat, blev INTE gott :( skrev över lägenheten på madde... bladndade kännslor där, sen en positiv sak madde körde mig till jobbet. Jobbet hade jag samma maskin som igrå + en till så mer ont i axlar och nacke plus mer ont i foten eftersom jag va tvingen att springa  till den andra maskinen som låg i andra änden av hallen, maskinerna krånglade och jag har feting ont i foten :(

Så upp kvart i åtta i mrogon bitti för att ringa farbror doktor för att få reda på att jag bara ska vila foten. känns sjukt onödigt men de sa ring om du fortfrande har ont så bara nicka och se glad ut. inte precis som om att jag kan vila. måste jobba :(

Kan dagen bli bättre? NEJ! så nu tar jag mig själv till sängen och gömmer mig under täcket och flyr verkligheten ett par timmar innan det är dags att gå upp igen... Iallafall i mina drömmar mår jag bra....





BLESS

// Jajja

You are all the same... ASHOLES!

Kallt... ? WHAT?

Kategori: Allmänt

Idag när jag vaknade vi nio så frös jag!! JA jag FRÖS!! Vart tog sommaren vägen?? Samma sak när jag åkte hem från jobbet igår natt helt sjukt! Jag vill ha mer sommar! Shorts, linnen, barfota och bara chilla! Men tyvärr är det dags att inse att verkligehten är nära, snart börjar det riktigta livet igen! VILL INTE!!

Idag så tog jag visst igen lite sömn skulle gått upp vid nio, vaknade smasade och somnade om vaknade igen vid elva... så kommer inte hinna med allt som jag tänkt idag plus att jag inte har någon bil utan kommer få cykla till jobbet i a-torp så ennu mindre tid.. får helt enkelt vara mer aktiv :)

Btw e sjukt stel i hela överkroppen sen jobbet igår.. fick stå vid en maskin som var VÄLDIGT hög! så fick ha armarna uppåt hela dagen igår så hoppas jag får en annan maskin idag så jag kan bli lite mjukare. Men men vad gör man ?


Nu RAGGMUNKAR!! och ja jag gör dem själv!! hihiihhi


BLESS

// Jajja

who said I can't be Superman?

Kategori: Allmänt

Jobba andra skift e verkligen segt, men konstigt nog gick tiden väldigt snabbt vilket e väldigt chill :) fick inte sitta ner som jag tänkte att jag skulle få men som tur var så behövde jag iaf inte gå omkring. Fick stå vid en maskin coh röra lite på mig men inte så mycket så att jag fick överdrivet ont i foten. Dock är den väldigt öm nu när jag tagit av lindan och skorna... det är tur attt jag har dubbelstödet när jag jobbar!

Sen har jag kommit på att Hannah Montana är sjukt bra pepp musik och man blir glad :D Hahah mer barnprogram åt folket!! :D


BLESS

// Jajja

back to work

Kategori: Allmänt

Yes då var vilan över och dags att börja jobba igen... jobbar andra skift denna veckan vilket e riktigt segt och vad som gör det ennu segare är att jag ska vara på plastinject vilket innebär nytt folk och sitta vid halvautomat hela dagen vilekt e sjukt segt! Men jag får pengar och förhoppningsvis så får jag sitta ner. Lyckades skada foten förra veckan så har knappt kunnat gå, var tvungen att avbryta ett skift för jag hade för ont för att kunna jobba och vara ledig så har haft en väldigt lugn och fin helg :D


Börjat packa ner läenheten och insett att jag har väldigt mycket böcker och kläder..ingen aning hur jag ska få plats med allt men det blir nog bra :) idag har jag även varit duktig och köpt golv och skrivbord så är en aning fattigare om man säger så. och i fredags köpte ja färg så det e riktigt nice :D Kommer bli AWESOME!


BLESS

// Jajja

Tankar far omkring

Who am I ?

Kategori: Texter




I'm Not ready to fall,
I'm afraid I wont fly..
Because without the wings
it's hard to survive...


Framtid?

Kategori: Texter

Jag vill kasta loss och lära mig slåss
Raka av mitt hår och bäras ut på bår
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt
Lita på sanningen och kväva all gråt

Börja sluta tro och låta vansinnet gro
Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt
Släcka fyren på berget som räddade liv
och smita från smällen med sjumilakliv

Jag vill byta land och vara han som försvann
Börja om på nytt och få såret mitt sytt
När jag vänder och springer långt härifrån
se mig som saknad, en förlorad son


KORVMOJ!

Kategori: Allmänt

Back to faking a smile....



Bilder från i Lördags innan sigges: