Janina Ahlqvist

ÄVentyr :D

Kategori: Allmänt

Gårdagens äventyr med Lina va helt Awesome! Glömma bort verkligeheten och bara dansa bort sina bekymmer!
Massa festligt var det iaf och massa nya bekantskaper gjorda :) Och Converse när man e ute is the shit!


Annars har jag bara chillat idag, blev en promenix med lilla plutten idag med det va massa mys, sen nu ikväl belv det mindre kul, magen fick snedamp och började göra cp ont så blev att spendera hela kvällen på akuten med pappa... mindre kul :( fick lite piller dock av farbror doktor så jag slapp iaf ha ont :)

Nu  e det dags för sömn!

BLESS

// Jajja

Dåligt me updatering...

Kategori: Allmänt

Det har varit riktigt dåligt med update här men denna veckan har varit sjukt jobbigt för mig och är inte över än tyvärr, så har inte riktigt känt för att skriva, sen har det inte hänt mer intressanta saker än att jag legat i sängen med ont i magen. Men i morgon, ja då smäller det!!!

ÄVentyr med underbara LINA!! vi har inte riktigt bestämt oss för vart vi ska ta vägen men ut ska vi! Lina tyckte att det var dags för det så det är bara nicka och se glad ut. Kan behöva lite miljöombyte och det finns inget bättre sätt än att dra iväg med Lina! Glömma allt för en stund :D

Bild på lina och mig från vår förra roadtrip och mina extremt snygga naglar som jag hittade en toturial på tyvärr hittar jag inte länken längre :(




Inte den bästa bilden jag vet men det är sjukt svårt att ta bild på naglar har jag kommit fram till...


BLESS

// JAjja

Hemma från Sthlm!

Kategori: Bilder

Yes då är jag hemma igen från huvudstaden, har varit en riktigt go helg med massa skratt och bus!! Precis vad jag behövde, komma bort och umgås med underbar vän!!

Blev gå runt i stan, gå runt i gamla stan, slottet, citikyrkan, stureplan med kyrkan, massa massa pendel och tunnelbana och massa gång. lärde mig massa om sthlm



1.  Alla stressar i sthlm
2. Man kan inte ta sig någonstans utan att åka ngn form av tåg.
3. det är sjukt mycket folk överallt!
4. Saker och ting är onödigt dyrt för att det kan vara det.
5. Folk är generellt allvarliga och sura
6. men det finns guldklimpar även i STHLM :D


Här kommer lite flumm bilder från i fredags kväll när vi flummade loss i årets första snö. Blev årets första snöbollskrig (som jag såklart vann!)  och åretes första snöängel gjord :D





HAnna och jag inne i stan + mina nya walkingskor :P nu blir det träna rumpa och lår för fullt!!




BLESS

// Jajja

Stockholm nästa!

Kategori: Allmänt

Då har man gjort ett ultraljud ockås... hade alltid trott att första gången jag skulle göra det var när jag var gravid och lycklig..men allt blir inte som man trott här i världen i över 15min satt han och rullade den där saken över magen på mig och inget konstigt hittade han heller... så ny undersökning nästa fredag så får vi se vad farbror doktor har att säga då...

Nu börjar jag tagga sthlm väldigt mkt! Ska bli så kul att träffa Hanna igen!! Allt är nästan nerpackat nu, lämnar datorn hemma så sliper jag släpa på den kan jue faktiskt låna Hannas :D Det som kommer bli en aning segt är att åka buss i över 6tim men har fixat ny musik i mp3 och har en bra bok med mig så jag borde klara mig!

Och nu har även snön kommit till lilla Gislaved.. snö i oktober? och vem var det som sa att vi alrig kommer få en kall vinter med snö i sverige igen? Tagga BRÄDA!!!!! vill åka NU!

bjuder på en go gammal bild :P



dock e det lina på bilden på min bräda :P

BLESS

//Jajja

Do you remebmer?

Kategori: Musik

Snart dax att åka och dejta farbror doktor igen men tänkkte förts ge er ett smakprov på vad som finns på min mp3.. Höll på att fixa coh trixa med den här om dagen och då kom denna låten upp, minns ni den??

http://www.youtube.com/watch?v=UzR6oMI-AUg

Sk8- min först största kärlek

Så Sjukt söt låt alltså!!!


Nu ropar mamma!

BLESS

// Jajja

Sämst dag!

Kategori: Allmänt

Idag har inte varit särskilt lyckad... började med att jag sov för länge, sen hämtade jag mobilen från lagning och då säger nissen att de inte gjort ngt med den för enligt reparatörerna är det inget fel på den! GAH! så jag bara hittar på  att allt ljud stängs av och man inte kan prata i den? Eller att hela telefonen låser sig och man inte kan göra något med den?

Sen hittade jag inte lite grejer jag var ute efter och nu kommer dagens då... jag krockade mammas bil :( va på jobbet och fixade lite sen skulle jag backa ut och råkade backa in i en bil som ställt sig i en vinkel snett bakom mig så jag såg honom inte när jag tittade bak lr i speglarn så jag backar runt och smäller i vänster fram däck om jag svängt lite senare hade det varit jag och dörren som smält :( yes gott folk fröken klantig! Men det gick bra med mig, värre på bilarna men bror är världens snällaste och lovat fixa båda bilarna så jag slipper självrisk och får bara betala delarna... tur i oturen antar jag..

sen blev dagen lite bättre, gick upp och tittade på fridas ridlektion och sen följde jag med hem till fam curenstam coh satt och mös! Såg filmen Top Gun för första gången i mitt liv... ganska söt och inte så sliskigt romantisk man tänkt sig att den skulle vara. Positivit överraskad!!

Nu sova, i morgon dejt med farbror doktor igen i värnamo, sen packa och iväg till sthlm över helgen och hälsa på HANNA PANNA!!! ska äntligen få se mer av sthlm än hamnen! Velat det så länge, dock blir de inte riktgit på de sättet som jag alltid förväntat mig men heey man kan väl inte få allt här i livet???


BLESS!

// Jajja



Jag anna och HANNA för lite mer än ett år sen! "kärlek på den"

Hemma!

Kategori: Bilder

Ja då har jag kommit hem från min kidnappning! Jag överlevde! Blev uppplockad av sara och lina hemma de satte på mig en ögonbindel och började köra runt i cirklar så att jag skulle tappa lokalsinnet, ibland lyckades de tillcohmed och jag inte hade ngn koll på vart vi var men efter ett tag lyckades jag få lite koll då var de tvugna att köra runt lite till... men hela kalaset slutade nere i Halmstad med mat på fin restaurang, presenter, hälsa på Lasse och bio :D "Switch" tror jag den hette, massa söt film! Helt förälskad i den lilla ungen!!

Dagens citat är nog sara: vi kör omkring i halmstad centrum och hon råkade svänga fel en gång.. Jag: FÅr du verkligen köra här?
Sara väldigt självsäkert: Ja !
Lina: På en cykelväg??

Sen efter bion så blev lina och sara sugna på varsin klubba men det stod ingen nisse i kassan och de orkade inte vänta på någon så sara tar och skriver en lapp att de har tagit två klubbor och önskar honom en trevlig kväll och lägger pengarna på lappen... tror jag dog av skratt då!

Tack för en underbar kväll tjejer! Behövde verkligen komma iväg lite!

Jag innan vi åker



Ögonbindel på





Darling somnade i bilen hem, massa söt!


BLESS

// JAjja

Kidnappning...

Kategori: Allmänt

Om en stund kommer lina och Sara och kidnappar mig... har ingen aning om vart vi ska och vad vi ska göra...de vill gottgöra att de inte var hemma på min födelsedag så de har kokat ihop något...men det kommer säkert bli en riktigt trevlig kväll! Har jue aldrig tråkigt med de där två!


Annars är min mobil äntligen klar igen, bara si sådär tredje gången jag lämnade in den men men man kan jue alltid hoppas på att den funkar nu! Håller tummarna!


Min katt är då bra blåst! Igår så hörde jag och pappa versta smällen som kom från mitt rum så vi springer in och kollar vad det nu är katten vält... då ser vi honom länst upp på min "garderob"! Den sitter inte fast i väggen så den vikar lite och kan tänka mig att han först har hängt i kanten innan han kom ända upp där av smällen... ja han är bra en liten Fjant... men mattes lilla älskling för det!





BLESS

//Jajja

Promenad!

Kategori:

Var lite sneeky innan och var och Kidnappade lilla Joel för en promenad :D Första gången jag var ensam med honom och det gick jätte bra! Vi gick en lagom lång runda, tittade på kossor + kalvar, sprang lite och busade! Massa lugnande och skönt. Sen stannade jag och mös lite hemma hos bror :) Plutten är typ världens sötaste!!



Min lilla isbjörn!!



Lagom pigg och fräch på promenad!



Mys i soffan!



Min lilla Sötnos!



Bror med sin lilla plutt!

Sry för bildbomben men tyckte det var dags för liten Joel bomb!
Han har blivit massa stor! Inte lilla plutten som kom ut för tre månader sen!
men han e fortfrande en plutt!

BLESS


// Jajja

Fix och trix

Kategori: Fix och Trix

Igår så var jag sängliggandes hela dagen så fixade lite med det som var kvar i rummet :) massa mys. Blev dock inte som jag tänkt mig för hade velat ha svarta rama runt bilderna men har inte hittat några än så fick improvisera lite sålänge :) tyckte nämligen att de var så vitt och trist i det hörnet, men nu ser det massa fint ut :)



och kommit på hur jag ska göra med de sista speglarna med hihihih :) så när lönen kommer blir det också fixat!

Sara var här en runda igår också och försökte muntra upp mig lite så vi fixade varanadra och fotade lite för skojs skull :P det va massa nice! bilder på det kommer så fort sara fixat dem.


snart träning med Dan sen funderar jag på att kidnappa joel lite och gå en runda :P Men det beror på hur ont jag får av träningen...men  nu ska vi inte vara sånna klart jag kommer iväg med min plutt!







BLESS

// Jajja

Offeciellt

Kategori: Allmänt

Nu har jag offeciellt hoppat av Blåkust, dvs jag kommer inte att praktisera som ungdomsledare längre. Utan leva ett "vanligt" liv. Jobba för bemanning och spara undan pengar till nästa mål i livet. Jag kommer fortfrande jobba med scout och Living Faith för att det är saker som får mig att må bra. Men resten släpper jag.


Kort och fint inlägg inte taggad på att skriva mer, mått dåligt hela dagen så ska bara vila och sova nu.

BLESS


// Jajja

The stars remind me of when it was good...

Kategori: Allmänt

Jaha då har man jobbat ytterligare en natt och tjänat lite pengar, me like ! :D Pengar = bra! Jobb = segt
Här e lite bilder på vad jag sysslade med på jobbet inatt




Lite suduko e alltid trevligt att lösa på jobbet :P



Göra armband funkar också, lite suddig bild jag vet + att det är blött så ser lite
bättre ut när det är torrt :)

Ja alltså jag har verkligen MASSOR att göra på jobbet :P Gillar mitt jobb heheh

Nu ska jag kolla klart mitt buffy avsnitt sen SOVA :)

BLESS

// Jajja

btw så lyckades jag fixa datorn helt själv! Så nu funkar den nästan som den ska!



it has always been you, it will always be you...

Seg dag...

Kategori: My hair

Idag har jag inte orkat gå upp ur sänge... Jag e så SJUKT lat hehe :D men roat mig med att titta på Buffy hela dagen, Nu är jag nästan klar med säsong 3... ja jag är en aning beroende.. men bara liiite! hihih :D

Sen har jag feting damp på min dator...massa problem :( Den e långsam, krånglar och har tydligen inte virusprogram längre... och jag vet inte hur jag ska göra för att fixa det :( känner mig lite sämst för det.  men heey det löser sig säkert snart..


Lekte lite med håret  i helgen, hade lite tråk så här e lite bilder :




BLESS

// Jajja




You are in my every thought
Alwayes in my mind
nothing will ever change...

träningsverk is the shit!

Kategori: Allmänt

Igår körde vi igång med sälvförsvaret med Dan, hur gött som hellst!! Massa träning och övning på tekniker, var länge sen jag tränade så hårt! Riktigt skönt var det, mindre skönt att slå/sparka/knäa Dan dock. Vi övde på ifall man blev attackerad och då skulle vi försvar oss men de kändes lite fel att slå på någon man inte är arg på eller som har gjort dig något. Jag är verkligen inte för våld men det är bra träning och det är alltid bra att kunna försvara sig om det skulle vara så att någon går på en. Hatar att känna mig försvarslös.


igår var det också Ullared med kusin+familj, de blev helt stälda över hur stort det var och hur mycket det fanns. Blev en hel del för dem som fick föja med, men jag va inte sämre råkade visst få med mig tre skjortor och en del smått och gott hem. men tyckte jag kunde förtjäna det :) Men konstaterade igår att Ullared är farligt!!


Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, ´börjar med massa ont i magen men hoppas på lite bus me lina och sara. även lite övning med dans tjejerna.¨


BLESS

// Jajja


 

Saknar er vänner <3 

Färdig!!

Kategori: Fix och Trix

ÄNtligen är jag klar!! Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu.. saknas bara en spegel och lite fix och trix sen e de helt färdigt.. men e ganska nöjd med mig själv för att jag lyckats sätta ihop alla möbler själv, förutom skrivbordet för det hjälpte anna mig med :) 





från projketetsbörjan till dagsläget :)

Nu sova i morgon ulared med kusin.

BLESS


// Jajja

Halloj bloggen!

Kategori: Texter

Yo! Vet att det var ett tag sen sen sist... men det hände lite grejer som gjorde att jag inte var riktigt sugen på att skriva, sen drog jag iväg en vecka till Grekland med skolan, vilket var AWESOME! Eller jaa så mycket jag kunde njuta av det med ont i magen...blev itne mycket färg men massa minnen och stora upplevelser..

Nu är jag hemma igen och fixat det sista med rummet i princip, det jag kan fixa innan toni hittar spegeöfästen och jag hittar en spegel som jag vill ha men annars e det klart och jag e verkligen massa nöjd!!! Bilder kommer så fort jag städat upp. Inte för att det e jätte stökigt men min kusin och hans fru ska nanna här inne så då kan de vara trevligt om det e lite uppplockat på skrivbordet och kläderna e fint vikta.


Bilderfrån Grekland kommer så fort jag orkar sortera och gå igenom dem... men lite tjuvkik kommer här iaf



BLESS

// Jajja




For the first time in a while i felt good,
now I know why I don't.
Something is missing in my life.
Boy it will always be you...