Janina Ahlqvist

FJANT!

Kategori: Allmänt

Fjant, ja det är min lilla bäbis :P Det är min kissekatt som jag fick i alla hjärtansdag persent av S :) jätte söt är han! Han är 9 månader gammal och uber bus!

Har legat sjuk sen i torsdags...den där simningen va ingen bra ide men de va sjukt skönt! Så legat förskyld så fort jag inte jobbat! Men de har gått bra...i fredags var det tonår me tema "love is in the air" prtade om relationer och kännslor... vi hade konfa i samband me tonår sen va de sova över och lektioner på lördag frömiddag...sen hem och sova en timme me s och fjant!

Sen åkte vi ner till S:s päron och åt och busade med Noah sen lagade vi lite god mat på kvällen och mös till melodifestivalen, älskar första bidragets dans koreografi! sen va jag helt slut i huvudet så s åkte hem och ja o fjant gick o la oss massa mys!! Han e typ världens mysigaste katt!!!

På söndagen var det en stor dag för mig, min dansgrupp hade debut! De va med på mötet och dansade! Jätte duktiga va dem! sen efter mötet ¨ner till S föräldrar igen o busa med Noah som e S gudson.  sen upp till kyrkan och dansa igen på ett väckelse möte! As nice gick de! Och det va sjukt många på de mötet ca 60pers vilket va helt fantastiskt!!

som om tjejerna inte dansat nog den dagen så hade vi dansträning på kvällen för de e så sjukt på så vi lärde oss en ny koreografi. helt sjukt va de är duktiga! så STOLT över dem!! Och de har utökat och är nu elva st!!! helt galet!!

Igår så låg jag och latade mig i sängen och kollade massa OTH sen när de avsnitten tog slut plöjde jag igenom hela sesong 1 av Vampire diaries :D massa nice serie! lite rip off på twilight men annars så va den bra vill ha fler avsnitt!!!

Nehe nu kankse man ska lyssna på lektionen....

I eftermiddag bli de nässjö me svärmor och hälsa på lille hugo :D


// Jajja

BLESS

dålig update...

Kategori: Allmänt

Jag vet att ja e lite långsam me update men de e för att jag inte orkar sätta mig ner coh skriva...shit vad lat jag är! Behöver ju bara klicka på lite bokstäver inte ens skriva för hand! gah dagens I-landsproblem! Men idag har jag faktistk inte varit lat! Yes ni läste rätt jag gick upp kl 06.30 för att åka och simma! Den ni! De trodde ni inte!  Simmande i 45 min utan paus sen blev de stretch i bastun, as gytt! Älskar börja dagen me simning hela dagen känner man sig duktig :)

Sen har jag också hunnit med att vara på nattvardsanadakt på ria, vilket va riktgit härligt vi var 17st med Jonas...föreståndaren som också är präst och håller i det. så de va härligt att se så många som inte burkar vara där där! Helt underbart!

På dagens schema står det klippa hjärtan m david kl 12, sen frisör, sen scout och sen bak med tonårsscouterna så att vi kan samla in pengar till vårt norgeläger som vi ska på :P så hela dagen e full! skulle vilja åka hem te simons päron och säga hej en sväng nu när Noah ska vara här för mia (simons syster) fått en bäbis till...en pojke :) får se om jag hinner mellan frisör och scout....

Bror och LIsa var över här i måndags och sa hej, va mkt trevligt och de kom med en grill så är stolt ägare utav en el-grill så blir massa grill till våren! Grillparty hos mig :P sen satt vi och pratade om bäbisen och annat trevligt...va massa kul! Och andra bror va över tidgare samma dag och hämtade sin tidining och satt o pratade en stund, vi kom även fram till att hans gamla playstation låg nere i förrådet så det blev hämta upp de och sitta och spela-...en aning beroendeframkallande....Tony hawk :P

så va väldigt trevligt med två bror besök på samma dag tillochmed...synd bara att de inte kan sprida ut de och komma lite oftare :P men toni va faktiskt här i tisdags också och satte upp min fina whitboard på väggen så nu kan jag skriva massa saker :P problemet är bara att jag glömt vart jag lagt pennorna! xD

Nu fattas bara en av mina fett snygga tavlor på den väggen så e den perfekt :P blev sjukt sugen på att måla den här om dagen, speciellt när jag insåg att jag hade en duk till det med. men nu är det tiden de brister på..så får väl föröska hinna måla den nästa vecka nån gång... får se vad de blir, antagligen en roy lischtenstien inspererad tavla i liknande stil som jag hade på projektarbetet....aa frå se helt enkelt :P

Här är en bild på min nyaste tavla till vänster och en relativit ny till höger är fett nöjd med dem den till vänster gjorde jag igår... :P




Nya tavlan till vänster och en relativt ny till höger


Nu blir det vila lite under filten...massa kall..massa förkyld...innan det är dags att dra till kyrkan och klippa hjärtan!

// Jajja

På repet på youtube går "utan dig"
http://www.youtube.com/watch?v=nFEx3XEEO6Q&feature=related

BLESS

fullt upp...

Kategori: Allmänt

Yes nu är jag här igen...varit i vemdalen i en vecka utan något internet, kom hem i fredags o då var jag så trött så jag orkade inte skriva, söndag hade jag fullt upp med simons kusins möhippa så var helt slut när jag kom hem från den så bara tog de lugnt. och igår så var de kyrkan med fantastiskt bra predikan av sven-olle sen dans med tjejerna!

De är så otroligt duktiga, lär sig jätte snabbt!! Nu har gruppen öka till 10st så det känns kanon bra! Nästa söndag så är det första gången av många som de ska medverka på gudstjänsten och det känns jätte bra för de är så duktiga och de vill så mkt! Så kom gärna och titta i missionskyrkan kl 10 i gislaved :)

Men tillbaka till vemdalen, det var mycket roligare än vad jag hade tänkt mig! Det var jätte skönt att bara sitta i värmestugan och hänga och prata med folk som kom och gick. Om man bortser att man fick en aning ont i rumpan av att sitta på en träsoffa i tre dagar men de funkade iaf. Fick min data på fredagen där innan jag åkte så det blev perfekt, satt och sorterade bilder, kollade film och serie. Kanon slappt! Men jag planerade lite också så latade mig inte bara!

Det var härligt att umgås me alla speciellt anna, saknar henne redan men hon dyker upp här hos mig v.8 och det ser vi fram emot väldigt mkt!

Idag blir det komma på dans, intressant föreläsning om "de glömda barnen" i pingst, mat, planering och träffa bror med flickvän. de ska komma hit o hälsa på så får nog plocka undan lite...ligger papper och böcker lite överallt....måste verkligen bygga min bokhylla!!! Ngn som har tegelsten över??


// Jajja

BLESS