Janina Ahlqvist

Smärta!

Kategori: Allmänt

Igår natt så vaknade jag av att jag hade sinnessjukt ont i mitt knä...har aldrig vaknat av att jag har ont i knät innan men nu gjorde jag det och det gjorde svin ont!! SÅ jag väckte simon och låg och beklagade mig, sen erbjöd han sig att går ner och hämta lite medicin och vatten till mig så det hjälpte och jag somnade om. Ett par timmar senare vaknar jag igen av att jag har ont. denna gången är det en blandning mella ont i knät och växtverk!! Fattar ni växtverk! har inte haft det på hur länge som hellst så har egat uppe halva natten...sen råkade jag skippa tantens lektion idag och bestämt mig för att bara va med på idrotten men icke, knät vill inte kunde bara va med en stund typ och det va smärtsamt...kunde knappt gå hem så ont gjorde det. Men va det någon som tyckte synd om mig ikke, simon va bara massa ironisk och elak och skrattade när jag beklagade mig hos honom...väldigt elakt tyckte jag...men han kommer hit ikväll då det jämnar ut sig...

Ska vara i servisen imon, hoppas bara att knät pallar de...vet inte riktigt annars får jag väl prata me karin och säga att jag har hand om kassan lr ngt sådant. För tänker inte överbelast knät ennu mer...men bara 22 dagar kvar tills läkaren!! och en timma tills älskling kommer :)

btw blivit heöt beroende av detta spelet  http://www.hamsterpaj.net/onlinespel/precision/bloons.html


Jajja - skadad!

migrän

Kategori: Allmänt

Okey en till dag med migrän...men heyy inte ska jag klaga slipper skolan men det e inte alls bra missade mitt sv prov om litteraturhistoria idag så nu ligger jag efter med 2sv prov. Nicht Gut!!!

Sen kom jag att tänka på att alla mina kompisar inkluderat jag fyller 18 i år...shiit versta läskigt....typ kom och tänka på det nu att vi blir faktsikt vuxna nu..måste ta ansvar och allt det där...men men


Jajja - beroende av Veronica mars

Helgen

Kategori: Allmänt

Denna helgen började med att jag mådde bajs i fredags och va hemma från skolan och låg i min säng och degade, men sen bestämde jag mig för att jag skulle göra någon så jag städade mitt rum och gjorde i ordning en massa, bytte lakan, diskade, plockade undan,satte i en ny tvätt och hängde upp den gamla sen gjorde iordning Ernsth godis coh mat.

Efter detta så åkte jag till Gvd och började jobba halv 6 :( mådde inte alls bra men gick ganska bra på jobbet iaf. Dock så hade jag massa bord medans nathalie hade typ 3 (dock va det två 8or och en 4a) men jag hade typ en 12a massa 4or och några 3or. Men som sagt gick bra inga större missar fröutom att jag gjorde sönder en flaska och tappade lite bestik. Men sen så blev det bra tillslut iaf!

Efter detta kom älskling och hämtade mig från jobbet, när vi kom hem så hade han varit jätte romantisk och köpt rosor som han hade spridit ut öcer glovet (bladens alltså) och i sängen och tänt en massa ljus. Tyckte han va jätte gullig fick en underbar fotmassage som var väl behövd efter den kvällen på jobbet. Sen låg vi och mös och pratade halva natten.

Precis när vi hade somnat hade jag en mardröm :( så jag kunde inte somna om så va uppe hela natten medan simon sov. (dock så tröstade han mig) han låg i min famn så jag kännde mig trygg men kunde inte somna om iaf. Vi gick upp vid 6 så att vi kunde åka till ullared, bilen gick 06.40 från gvd och vi va framme vid gekås vid 07.40. Älskling va inte så pigg men det va jag så satt och pratade hela vägen om massa konstiga saker enbart för att han inte skulle somna. I gekås blev det nästan bara en massa te lägenheten, typ mat och nödvändiga saker som jag behövde. Men köpte även en klänning och ett långt linne till mig själv :) simon köpte ett par byxor och en t-shirt (båda två va btw väldigt snygga :) ) Sen råkade jag impulssköpa en MP3 spelare men iaf. behövde en så att jag kan börja springa igen...min gammla gick ju sönder. Sen åkte vi hem..och simon låg och sov i 2tim medan jag packade och städade lite samt lekte med min mp3. Efter detta gav vi simons päron lite presenter som tack för att vi får låna bilen och så sen bjöd dom oss på semlor och vi kollade på 300. Ganska bra film faktiskt blev lite ägda i slutet och så. Sen åkte vil till jkpg

Söndagen låg vi mest och mös, men åkte en sävng till a6. Skulle köpta plastpåsehållare och leggins...kom hem med en t-shirt, ett linne, ett par skor, en väckarklocka, en plastpåsehållare, ett par leggins och lite batterier....ooops va kanske inte jätte bra men men...måste bli bättre på att spara nu annars kommer jag inte ha några pengar i Turkiet!  Vi lunchade även med simons syster Maria och hennes fästman patrick på soya...massa mys! sen åkte vi hem och sov (igen) sen fick simon en impuls coh ville gå på bio ( I am legend ) mkt bra film men med väldigt och då menar jag verkligen väldigt kort slut. Men dock värd pengarna! Sen fick jag migrän så vi låg och vilade resten av kvällen och pratade typ. Sen skulle simon åka :( men han bestämde si för att stanna över natten. Jajja blev mkt glad!! :D

Sen åkte han nu på morgonen...inte lika svårt längre att säga hej då, börjar vänja mig vid det igen. inte för att det är en bra sak att vänja sig vid men den är nödvändig om det här ska funka. Men pratade med honom hela vägen hem till gvd. va väldigt skönt :) ( kan ha något med det att göra som gjorde att det inte känndes lika svårt ) dock så känns det väldigt tomt här utan honom men jag har iaf Ernsth!

Men min migrän har inte släppt så blir hemma från skolan igen, e det inte magen så e det något annat! Bläää på det men det löser sig nog har ju bara damp alice (eng) och madde (estetisk verksamhet) och det är inte precis som om att jag gör något på deras lektioner om man säge så. men måste bli bättre på att gå till skolan. Aja nu ska jag vila lite sen får vi se vad som händer under dagen. Och om min migrän kan ta och släppa snart, vet att datan kasnke inte är det bästa men hey orka bry sig.

Jajja - blää på migrän

Emilia <3

Kategori: Allmänt

Hon e det bäst i mitt liv...aa tro det lr ej så e hon bättre än Simon och då måste man iofs inte va så bra men iaf xD (nah skojjar bara ska man slå simon måste man va uber bra! ) Och det är hon,  hon lyssnar jämt coh ständigt även fast jag e dryg coh ringer varge dag ibaland bara för att jag har mega tråkigt så lyssnar hon och får mig alltid på bra humör. Och vi ska inte ens tala om hur extremt lite vi bråkar, har faktiskt aldrig hänt :) När vi umgås med varandra så finns det inget roligare...för vi har alltid kul. ( specielt när jag äger henne på backpacker 3 ) Hon är den personen jag kan prata om precis allt (näst efter simon) men det är skillnad på att prata med henne och simon det är liksom olika saker man pratar om. Hon förstår exakt vad man menar och är det något man inte fattar behöver man inte skämmas inför henne för man kan ställa frågan iaf utan att behöva känna sig som en himla idiot.
Man mår helt enkelt bra utav att prata eller att bara va med henne!
Sen är hon den som jag har bäst kontakt med, vi träffas kanske bara en gång i månaden som högst, men pratar minst 3ggr i veckan om jag inte e exteremt dryg heeheh så sjukt underbart att man kan hålla kontakten iaf.

ENVIS SOM EN GET (vet att man säger åsna men hon e me lik en get) 
M
ÄNNISKANS BÄSTA VÄN (lr iaf min)
IMPOSSIBLE TO COPY
LURIG
INTE DEN BÄSTA BACKPACKER 3 SPELAREN
ALDRIG SUR OCH LEDSEN (mot mig)

image17

Ångest!

Kategori: Allmänt

Asså seriöst sitter på min mattelektion och har typ ångest....och jag vet att jag kommer få mer ångest när jag kommer hem och ska lägga mig. Jag ligger typ mer än ett kapitel efter alla bara för att jag e så dum i huvudet att jag inte fattar CP matten och min skola inte har stödhjälp i matte B.
Jag kommer aldrig hinna ikapp de andra i lagom tid tills proven, och då kommer jag få IG så kommer jag få IG på hela kursen och då har jag lidit i ett helt år i onödan!
Känner redan hur det börjar kännas i magen...kommer sluta med att jag inte kommer kunna gå till skolan imon och dan på det osv..vet inte vad jag ska ta mig till!!
Hatar verkligen matte, men behöver läsa denna kursen, men fattar ingenting, lättast skulle ju vara att hoppa men på samma gång e det typ mega fegt. men vad ska jag göra när jag får mitt IG besked?
Klabb på damp matte!!

Som nu jobbar vi med andragradsekvationer och jag har knappt fattat försagradsekvationer...blir helt förvirrad och så måste jag hinna jobba på det jag ligger efter med samtidigt som jag måste jobba med det nya och förska få in det i min cp tröga hjärna!! Det går typ ionte alls ba och dt känns redan som om att jag kommer försvinna :( Orkar bara inte mer nu!!! ÅNGEST!

Jajja - ångest

Sitter och försöker förtränga min ångest med hjälp utav kakor (finskapinna) samt fick jag tag på en banan....men det hjälpte en liten stund cirka de 2 min som det tog att äta kakorna :( bananen hjälpte dock i någon minut längre men inte mkt :(

Två BIG happenings !

Kategori: Allmänt

Två BIG happenings har hänt i mitt liv igår,

happening nr 1: Jajja kommer hem från skolan städar lite, lägger sig i sängen somnar. Jajja vaknar kl är halv 6, jajja missade bussen till GVD som hon tänkte ta...jajja dichar gör iordning åker till stationen där hon pratar med sin mamma och skrämmer livet ur henne. Jajja skrattar nöjt, alla på rececentrum tittar konstigt på henne.Jajja sätter sig på bussen till GVD kl e 18.30. Jajja sitter med sin ubersköna massage dyna på nacken ungefär hela resan. Detta gjorde <jajja mkt gott. Och nu till själva happeningen. Jajja går ur bussen för att gå till far som väntar på parkeringen. Då det plötsligt händer, Jajja halkar och vips sitte rjajja på rumpan. För i GVD är det nämligen mass minusgrade roch spegelblank is! Jajja sitter och tittar sig omkring men inte en enda hand sträcks fram för att hjälpa henne :( Jajja reser sig upp ( försiktigt denna gången ) och går väldigt försiktigt skrattandes till bilen där far sitte rcoh skrattar.

Happening nr 2:  Jajja och simon har bokat resa till Alanya 14-21 MAJ!!!! HIhihi ska vara borta massor från skolan med sol, mys, god mat och massa trevliga händelser coh upplevelser.Det va ganksa mkt impuls på denhär...började leta i förrgår och igår natt så bokade vi resan. Jätte fint och mysigt hotell med massa mys grejjer att hitta på, nära till stan och stranden :) Jajja glad i massor!!!

ren information så fick jag min HM katalog igår och jag kan inte köpa ngt ur den :'( (gråter i förtvivlan) för jag måste spara varenda öre, till resan :( men men måste iaf köpa en ny bikini och lite andra mysiga kläder. tror jag kommer få låna utrymme i simons  resväska!!! heheh ska bli massa mys iaf. Sen blir det lön på fredag, gekås på lördag heheh betala tillbaka alva tv till mor me..inte lika trevligt men men sånt man får ta ibalnd.

Jajja - ska bli brun med sol hihihih


Asså nu finns du där igen...vad ska jag göra för att du ska försvinna...vill jag ens att du ska göra det? jag blir galen på att du poppar upp i mitt huvud i de mest olägliga stunder. Tankarna som kommer vill jag inte ha men vet inte vad jag kan göra för att inte ha dem där....jag blir tokig på dem. men på samma gång så känns det så sjukt bra, lr kanske inte bra men spännande lr ne inte riktigt det heller kan inte förklara kännslan jag får. Men kommer du någonsin försvinna ur mitt huvud helt??

Suck

Kategori: Allmänt

Ja nu ska jag egentligen plugga men orkar verkligen inte det...har lovat min sv lärare att jag ska göra provet imon och jag måste få godkänt minst på det men orkar verkligen inte för det är klabb...sen måste jag plugga till mitt ergonomiprov som jag har på onsdag samt skriva en uppsats...DOH! och jag har lovar bort mig för jobb i morgon...blir tyvärr ingen volleyboll för jobbet går före, behöver nämligen pengarna as mkt men har typ världens ångest för ville verkligen träna...men får ta det på torsdag ist. Men det känns så surt att jag inte kan få båda men vet att jag behöver betala tillbaka mamma :( sen så blir det skönt att veta att man får lite extra pengar nästa månad också :)

aja nu ska jag ha lite mer ångest sen spela lite för pluggandet lär ju inte hända precis

puss hajjj jajja

bläää

Kategori: Allmänt

ska ha min första volleyboll träning med kfum imon och e typ mega nervös...spelade typ senast i 7-8 och har itne tränat ordentligt på typ mega länge så e rädd att jag kommer att göra bort mig totalt :( men men på samma gång ser jag fram emot det as mkt kommer bli så kul att få spela igen hoppas bara att slagen sitter någorlunda inprentade i mig.

bråkat me simon klabb, lessen får inte tag på fru..klabb lessen


jajja - klabb lessen vill prata med fru

KLABB

Kategori: Allmänt

Jag har så sinnes sjukt ont i magen att jag inte vet vart jag ska ta vägen...men älskling slutar snart så han kan komma och masera mig så hoppas att jag mår bättre dock e det 1 timme kvar tills han slutar :( men men!

Stor??

Kategori: Allmänt

Asså jag har aldrig tänkt på mig själv som stor eller gammal, men idag på scout kännde jag mig verkligen både stor och gammal....jag har varit scout sen jag va typ 7år gammal så man har ju hunnit med en massa på det planet typ retat alla ledare och ledarscouter, älskat när de mobbade en och busade, sitta i knät under andakt osv. Sen idag så busade jag och lina som vanligt med våra små scouter ( 10 åringar ) sen va det dags för andakt och då satte dom sig i knät på oss som vi brukade göra när vi va små. det känndes jätte läskigt och det va första gången jag kände att jag va stor och att jag faktiskt va en ledare på scout att jag inte va en scout själv längre. Det va ganska läskigt att känna....för som konfaledare e konfirmanderna in så mycket yngre än vad jag är, har ju varit ledare sen jag säjlv konfirmerade mig och det va för tre år sen typ så e innne på mitt tredje år som ledare och då känns dom inte så stora men på scout e dom verkligen små...som när vi satt ner så var jag och lina typ minst ett och ett halvt huvud längre än scouterna och dom va så små och ömtåliga.

Det känns ganska läskigt att känna att man snart är vuxen och måste ta riktiga och seiösa beslut angående mitt liv och andras. Beslut om jobb, boende stad, vänner osv. Allt knappar in på en...jag har redan gått halva min gymnasietid och har hälften kvar som kommer gå typ dubbelt så fort. Jag har redan hunnit ha ett förhållande som varat i mer än ett år snart ett och ett halft. Allt börjar bara kännas så verkligt och stort och skrämmande. jag vill va den som inte behöver bry sig, det bekymmerslösa lilla barnet igen. Jag vill va som mina små scuter igen bara kunna busa runt och inte behöva bry sig det minsta!

men det kan jag inte göra utan jag måste bli vuxen, jag måste fatta beslut, Jag måste lära mig ta vara på mig själv, Jag måste kunna vara på egen hand och jag måste så mycket annat jag inte vill. Jag känner mig inte det minsta redo för varken det ena eller det andra. Kroppsligt kanske jag snart är 18 men i sinnet är jag fortfarande den lilla 7 åringen som inte har några beskymmer och som inte förstår världens hårda sätt utan vill tro att alla är lika snälla som postman pat (gammal tecknad film jag hade som liten) inte alls så grymm som den i själva verket är. Slippa oroa sig för betyg och om man ska klara en kurs eller inte. Allt händer för fort för att jag ska kunna hänga med i vad som hände i hjäran, allt blir bara fel och stressigt och annurlunda. Vad hände med att man kunde leka med dockor och barbies, när byttes barnasinnet mot det mer vuxna och mogna? Till det att man ska sitta vid datorn och se alla senaste filmer och äga minst ett consolspel? Vart tog min barndom vägen?


Jajja - rädd för framtiden...