Janina Ahlqvist

Fasader

Kategori: Allmänt

Lämnat in min kamera på lagning nu :( dröjer typ 2 v innan ja får tebax den as störande för antingen har ja ingen kamera på Shalom lr ingen kamera i Mantorp..mindre kul :/ men de va kul att köra te borås :D om man bortser att vi hamnade i 4 trafiken påväg hem men men de e smällar man få ta ibland.

Tänk vad lätt det är att lura folk med fasader, man sätter upp en leende fasad och folk tror att man är glad trots att man mest av allt vill gråta. Man sätter upp en leende fasad och folk tror att man är glad, men inuti så håller man på att brista. Man ler mot folk och låtsas att må bra, när man mest av allt bara vill dö.
Bara för att man ler och är glad så tror folk att det är så, men vad de inte ser är att inget utav detta når ögonen, dom är fyllda med smärta och sorg. men är det någonsin någon som bryr sig tillräckligt för att titta så nära? ä det någonsin någon som är beredd att bry sig, som inte är för upptagen med sitt egna liv?
Vänner och föräldrar är lätta att lura och lärare de märker ingenting, för dom skulle man lika väl kunna vara död det gör ingen skillnad. men då tror man att iallafall en proffesionell person som är utbildad att se om något är fel ser det på en. Men så är det inte de är minst lika bilda som alla andra om man bara svara artigt på deras frågor så skickar de hem en och klassar en som glad och lycklig. Men när man sitter där och blir utfågad tänker man på vad man ska använda när man kommer hem, rakhyvel, kniv eller något annat vasst så att man bara kan slippa att tänka och får känna smärta igen. Men detta är det ingen som ser när man sitter där och ler.
det är ingen som bryr sig om att fråga om de ärr man har på handen lr varför ögonen är rödgråtna, det är tonåren säger dom. men är det rätt att en tonåring vill dö? För att ingen bryr sig om att se?
Fasader är lätta att setta upp och om man är bra så kan man levad med en i flera år utan att någon märker något.
För då är det ingen som bryr sig om att se...
Men vad händer när fasaden spricker och man måste visa vem man är, hur ska man då veta vad som är rätt och fel? Vem man egentligen är efter att ha levt i en fasad i flera år?


Jajja - när fasader kommer och går men ingen någon skillnad ser.

Vilse i livet vandrar hon om kring,
hon vandrar omkring och hon hittar ingenting.
Hon lever på lögner, och svek de hon bär.
Hon hittar inte hem, hon vet inte vem hon är. - Jajja

Kommentarer


Kommentera inlägget här: