Janina Ahlqvist

Motivering

Kategori: Allmänt

För att klara av livet behöver du motivering, du behöver något som gör att du orkar anstränga dig juste de lilla extra. Men vart får du motiveringen ifrån? Vissa får den utav sig själv,andra från familj, vänner, pojk/flickvän eller tränaren. men i enden så får alla motivering ifrån något. alla har sin egna motivering, hara har sina egna mål att kämpa för sin egna motivation att hålla sig fast vid.
Men om man har ansträngt sig de lilla extra och endå inte kommit upp till de mål man satt upp blir man ju självklart deprimerad och käner sig värdels och förlorar all motivation till att fortsätta anstränga sig. Man deppar ihop totalt man orkar bara inget man ligger i sängen hela dagen antingen äter man jätte mkt lr så äter man inget alls.
Man bara orkar inte ngt man känner sig värdelös man känner sig deprimerad man vill inte göra ngt alla man bara är och stirrar i taket.
Allt detta för att man inte kom upp till sitt egna mål som man satt upp.
Varför ska man då ha mål och motivation, om man då blir deprimerad om man inte lyckas.
Men skulle människan klara sig utan motivation och mål i livet? deprisionen kanske är smällen man får ta för att kunna leva. För att man ska kunna klara sig och komma längre i livet?
Men är de bra att man ska va deprimerad för att kunna leva??


Jajja - motivation saknas





Drömmar har ett slut, allting är inte lyckligt. Så vill du bara ut så lyssna nu riktigt, för att drömmen ska bli verklig måste du kämpa varje dag även om den blir verklig är det hjärtat säger lag. Drömmar har ett slut men du kan bestämma själv, även om den slår knut är den lätt att reda ut. Du är vad du vill så ta i lite mer, ta i lite till så kommer folk se när du ler. - A.I.M.N

Kommentarer


Kommentera inlägget här: