Janina Ahlqvist

Tankar och minnen

Kategori: Allmänt

Happ då har man varit p åhajk hela helgen, ganska så sooft faktist om ja ska va ärlig. Bara vara utan att behöva tänka på ngt annat hur skönt som hellst. Gå runt i mjukiskläder och ingen som dömme ren hur häligt som hellst. Sen får man ju  umgås me kompisarna me som man inte träffar så ofta...ÄLSKA!

Tebax te Jkpg ikväll, fram tills dess ska ja va me älskling, han ska komma hit snart så ska vi ut o gå i de fina härliga vår vädret hehe :P


Tankar & minnen, vaför finns dom? vad fyller dom ut för effekt? har dom någon speciell mening eller finns dom bara där för att göra livet surt för oss? Visst finns de glada tankar & minnen som man blir lycklig av och kan se tillbaka på med glädje men seriöst de e dom sorgsna minnerna som man kommer ihåg längre och ältar om och om igen o tänker mer och mer på alltså tankarna skulle inte finnas utan minnen och minnerna skulle inte finnas utan tankarna. Glada minnen kommer man ihåg ett bra tag och kan le och må bra åt. men minnerna som har sårat en och gjort en ledsen finns kvar mycket längre och man ältar dom hela tiden. Man kan inte få dom att försvinna. vad är det för mening med de? Att man ska må dåligt hela tiden och vara ledsen och deppig, de känns så himla onödigt! Men när väl ett minne har börjats att spela upp i ditt huvud kan du inte putta ifrån dig tankarna som kommer med minnet. dom kommer atomatiskt och man kan inte stänga av dom.
 Men med ett glatt minne så händer inte samma sak utan då minns man bara med glädje och man tänker inte utan bara minns. varför ska de vara så det är ju båda minnen och tankar? varför ska det vara annorlunda om de e glada eller sorgsna tankar de e ju en slagas diskriminering mot människan skulle man kunna säga.
varför är det så?? kännslor, tankar och minnen hör ihop men varför är det bara de sorgsna man kommer ihåg i längden??


Jajja - när minnen plågar en


Jag kämpar så hårt men går det nånsin över så fort man tar luft är det något som kväver, hur gör man för att glömma allt som man känner, hur gör man för att få smärtan att lämna. vet du vad man kan göra för att rätta till, kan du visa vägen till kärlekens vind. allt jag vet är att alla delar i mig är sönder kan du svara mig går det någonsin över? - A.I.M.N

Kommentarer


Kommentera inlägget här: