Janina Ahlqvist

Norge!!

Kategori: Allmänt

Hær kommer en go updatering från lægret!! Det trodde ni inte va?! Men norrmæn kan tydligen inte vara utan sina datorer værst længe så de har skapat ett internet cafe på lægret som ær øppet hela dagen och halva natten typ.. jaa de e vældigt speciella och ordentligt tangentbord har de inte heller... Och jag skulle inte sitta hær och skirva om det inte vore så att i en uppgitt før att få ett mærke så måste man skicka antingen ett vykort lr ett mejl till någon i ens familj men eftersom ingen av oss har lyckats hittaa några vykort lr frimærken så fick de bli mejl :) så samtidigt så passade jag på att ge er en fin update! Snæll e jag!!

så hær borta har vi de riktigt gytt. massa skratt, sol, goa vænner, inga mygg och alldeles før lite sømn! Ungefær som ett læger ska vara :) dock lite lite bad men de e så fruktansvært långt till stranden 5km så vi orkar inte gå dit och inte betala 25 norska før att åka buss heller så vi har byggt en fin dusch ist :)

Før øvrigt så har jag två omplåstrade fingrar som inte ser så bra ut och en bandagerad handled vilkey ikke e så smidigt men heey ibland kan det hænda æven den bæsta :) Men før det mesta bara chillar vi och tar det lugnt, nu blir det chiips och hitta på bus i tæltet. Nær våra barn nu ær ivæg på hajk får vi passa på :)

BLESS

// JAjja

Kommentarer


Kommentera inlägget här: