Janina Ahlqvist

Jerico!!

Kategori: Allmänt

Den som inte har spelat jerico har verkligen missat något!! Så sjukt underbart! även fast jag bara stod och hade hand om det så kände jag ruset, ville vara med ville spela också!!

För er som inte vet vad jerico är så e det en scout "lek" typ som svans ta... man är två lag med varsitt bo en ganska stor spelplan i skogen alla har västar på sig med två olika färger och så har man en "svans" på ryggen man ska försöka ta så många ur motståndarlaget som möjligt samtidigt som man letar efter lettrådar som  ligger gömda runtomkring på spelplanen. Om man lyckas hitta tillräckligt många lettrådar sina egna lr motståndarnas och lyckas knäcka lösenordet får man en himla massa poäng. och allt är under tidpress så man ska ta så många motståndare, hitta så många lösenord som möjligt och inte bli tagen själv. och skydda sina egna ledtrådar också. den med mest poäng i slutet vinner. Sjukt rolitgt när man är lite äldre och verkligen går in för det!

I morgon blir det planera förbereda tonår träna ringa läkaren åka till elgiganten och lämna in mobilen igen och prata med elin massa mys :D sen kommer Dan hem på lördag!! Jippi!!!


// Jajja

BLESS!



i would give up forever to tutch you...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: